Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 27
  1. #1

    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Εγγραφή
    Nov 2008
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    153

    Προεπιλογή καμμενη καρτα γραφικων? ραμ?

    Καλησπερα παιδια.εχω εναν σταθερο υπολογιστη που τον ειχα αγορασει το 2005.σας παρουσιαζω τα χαρακτηριστικα του.MOTHERBOARD:QDI P4I865PEA-6AF 800/DUAL400/S.ATA.
    CPU:INTEL PENTIUM 2,8 1MB/FSB800/BOX/P.MNHMH: DDR 256MB PC 400 BRAND.SVGA CARD: PROLINK FX5700LE 128MB/TV OUT/DVI.MONITOR:SAMSUNG TFT 17" 172V 350:1/250NIT.HARD DISC:80.0 MAXTOR S.ATA/7200RPM/8MB.τα 5 πρωτα χρονια τον χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη.δεν ειχε καποιο προβλημα. μετα περιορησα κατα πολυ τη χρηση του μιας και ειχα το λαπτοπ.πριν αρκετους μηνες που τον ανοιγα ξεκινουσε κανονηκα αλλα μετα απο κανα δεκαλεπτο εκλεινε μονος του.τωρα δεν ανοιγει η οθονη καν.τον ανοιξα και το ανεμιστηρακι της καρτας γραφικων δουλευει κανονικα.οπως και οι αλλοι 2ανεμιστηρες που υπαρχουν μεσα.καθαρησα γενικα ολο το συστημα με αερα αλλα τιποτα.εβγαλα την μπαταρια μνημης πατωντας το κουμπι ενεργοποιησης μετα την ξαναεβαλα αλλα δεν αλλαξε τιποτα.παιδια οποιαδηποτε βοηθεια ειναι ευπροσδεκτη.ευχαριστω.

  2. #2

    Μέλος
    Όνομα
    Γ.
    Εγγραφή
    Dec 2011
    Περιοχή
    Κρήτη
    Μηνύματα
    70

    Προεπιλογή

    Για αρχή καλό ξεσκόνισμα, μετά έλεγχος του τροφοδοτικού με psu tester αν ειναι σωστά τα ρεύματα και έλεγχος και της μπαταρίας της μητρικής άν έχει πέσει πολύ κάτω απο 3 volt.

  3. #3
    Το avatar του χρήστη andyferraristi
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Εγγραφή
    Nov 2012
    Περιοχή
    Καλλιθέα - Αθήνα
    Μηνύματα
    677

    Προεπιλογή

    Κοίτα μήπως κάποιος ανεμηστήρας (κυρίως από προσέσσορα) πάυει να λειτουργεί μεσούσης της λειτουργίας αου PC (μου έτυχε πρόσφατα γι αυτό στο λέω). Κάτι που με "πονήρεψε" ήταν ότι με το χέρι δεν γυρνούσε τόσο άνετα (τουλάχιστον τόσο άνετα όσο ο ανεμηστήρας του άλλου προσέσσορα).

  4. #4

    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Εγγραφή
    Nov 2008
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    153

    Προεπιλογή

    Παιδια σας ευχαριστω θα τα κοιταξω ολα αυτα που μου ειπατε.να διευκρινησω και εγω κατι οταν ειπα στην παρουσιαση του προβληματος οτι κλεινει μονος του εννοω η οθονη.ο επεξεργαστης συνεχιζε να δουλευει.επισης το λεντακι στην οθονη αναβοσβηνει .η οθονη δινει σημα ετσι δεν ειναι? Παιζει η καρτα γραφικων να εχει καει?αλλα το ανεμιστηρακι της δουλευει ρε γαμωτο.

  5. #5

    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Εγγραφή
    Nov 2008
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    153

    Προεπιλογή

    Παιδια εβγαλα την μπαταρια μνημης τη μετρησα και εδειξε 0.30V απο τα 3V αρχικη τιμη.αυτη τωρα την μπαταρια μπορω ν τη βρω οπουδηποτε σε μαγαζια με μπαταριες?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akisssssssss : 03-02-14 στις 18:32

  6. #6
    Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Εγγραφή
    Aug 2013
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Μηνύματα
    1.584

    Προεπιλογή

    Τη δείχνεις.

  7. #7

    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Εγγραφή
    Nov 2008
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    153

    Προεπιλογή

    Παιδια καλησπερα.αγορασα μπαταρια στρογγυλη 3V για τη μητρικη αλλα τιποτα παλι.μπορω να αλλαξω τη θεση στις RAM?υπαρχουν 2 ιδιες υποδοχες.τ λεω μηπως και εχει καει η υποδοχη που κουμπωνουν.

  8. #8

    Μέλος
    Όνομα
    Ακης
    Εγγραφή
    Nov 2008
    Περιοχή
    Αθήνα
    Μηνύματα
    153

    Προεπιλογή

    Παρατηρησα και το εξης.οταν βγαζω τ ακρο του καλωδιου της οθονης που κουμπωνει μ την καρτα γραφικων στην οθονη μου βγαζει ενα κινουμενο πλαισιο με τα εξης:no connection,check signal cable.και απο κατω τα χρωματα RGB.συμφωνα με αυτο νομιζω πως η οθονη δε πρεπει να εχει θεμα.νομιζω πως φταιει η καρτα γραφικων.τι λετε εσεις?

  9. #9
    Το avatar του χρήστη JOUN
    Μέλος
    Όνομα
    Γιωργος
    Εγγραφή
    Feb 2007
    Περιοχή
    Σταυρός Θεσσαλονίκης
    Μηνύματα
    1.688

    Προεπιλογή

    Σωστα, η οθονη δεν εχει προβλημα.
    Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε

  10. #10
    Το avatar του χρήστη windmill82
    Μέλος
    Όνομα
    windmill82
    Εγγραφή
    May 2009
    Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Μηνύματα
    318

    Προεπιλογή

    Βγαλε λιγο την καρτα γραφικων , φυσα με αερα το βυσμα στην μητρικη και ξανακουμπωσε την προσεκτικα και καλα.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

  1. [Φορητός Η/Υ] καμενη καρτα γραφικων σε hp dv6500
    από brasidas12 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-12-13, 15:54
  2. [Φορητός Η/Υ] Προβλημα σε καρτα γραφικων σε λαπτοπ
    από MITSOSCHIOS στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-13, 16:36
  3. [Φορητός Η/Υ] προβλημα με καρτα γραφικων
    από stinger στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 11-08-13, 10:02
  4. ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
    από NOZZON στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-02-12, 02:02
  5. Προβλημα Με Καρτα Γραφικων Ati 4350 1gb
    από Voks στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-01-11, 20:32

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας