-
Amana SXD524VW
Καλησπέρα . Έχω το συγκεκριμένο ψυγείο και μου εμφανίζει το έξης έχει -1 στην κατάψυξη .Τη μπορεί να είναι ? Πρόσφατα αλλάξαμε θερμοστάτη ξεπατώματος
-
-
Πολλα μπορει να ειναι. Γιατι αλλαξες θερμοστατη; Μονος σου ή τεχνικος τον αλλαξε; Μηπως την ωρα που κοιταξες την θερμοκρασια το ψυγειο σου εκανε αποψυξη και μπερδευτηκες;
Το μοτερ το ακους πισω να δουλευει κανονικα; (μην το μπερδεψεις με κανα ανεμιστηρακι)
-
-
O τεχνικός το άλλαξε και γύρισε και τον διακόπτη τις απόψυξης. To άναψα και τώρα διχνει -12. περίεργο βγάζεις καμία άκρη?
-
-
Έχω βάλει το θερμόμετρο μέσα από χτες και το παρατηρώ. Όταν δουλεύει πέφτει η θερμοκρασία αλλά αργεί να πάρει μπρος. Ο θερμοστάτης μήπως έχει χαλάσει?
-
-
(μην δίνετε σημασία , απλά πρόσθεσα το link να βρίσκεται)
http://www.appliancepartspros.com/pa...320401w-w.html
Έχω βάλει το θερμόμετρο μέσα από χτες και το παρατηρώ. Όταν δουλεύει πέφτει η θερμοκρασία αλλά αργεί να πάρει μπρος. Ο θερμοστάτης μήπως έχει χαλάσει?
O τεχνικός το άλλαξε και γύρισε και τον διακόπτη τις απόψυξης. To άναψα και τώρα διχνει -12. περίεργο βγάζεις καμία άκρη?
Άστο να δουλεύει περισσότερο , και βλέπεις (μπορεί ο διακόπτης απόψυξης να αμελήθηκε σε λάθος θέση και το επανέφερες) και σαν μεγάλο που είναι , άστο περισσότερες ώρες να δεις τι κάνει , μπορεί να είναι εντάξει .
-
-
Εγώ δεν πείραξα τίποτα από τον διακόπτη απόψυξης . Ο τεχνικός που άλλαξε τον θερμοστάτη(littlefrost.jpg). Μπορώ να σιγουρευτώ ότι δεν έχει κάνει λάθος. Τι να κανω? εχω απελπιστει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη red alert : 11-12-13 στις 12:35
-
-
Στο link που έβαλα παραπάνω . έχει και manual διάβασε μετάφρασε την σελίδα 6 του manual και βεβαιώσου σε όλα λέει εκεί ότι δεν έκανες παρατυπίες.
Το έχει στα Ελληνικά μεταφρασμένο στις τελευταίες σελίδες .
-
-
αυτο που εχεις κυκλωσει δεν ειναι θερμοστατης, ειναι διμεταλικο. στην ουσια ειναι ενας διακοπτης που σε μια ορισμενη θερμοκρασια ανοιγει η κλεινει η επαφη.Απο τη φωτογραφια βλεπω ομως οτι το στοιχειο σου δεν εχει πιασει ομοιομορφα παγο. ειναι οντως ετσι; ή το ειχες βγαλει απο την πριζα το ψυγειο και ηταν στο σταδιο που ελιωνε ο παγος;Αν δεν παινει ομοιομορφα το στοιχειο σου παγο, τοτε εχεις προβλημα η με παγοφραγμο, η με διαρροη, ή δεν κανει καλη συμπιεση το μοτερ.Τωρα απο αυτα που λες, μου παει το μυαλο σε μια συγκεκριμενη βλαβη, οπου ο χρονοδιακοπτης κολαει στην αποψυξη. ο χρονοδιακοπτης θα δεις εχει ενα κουμπι που γυρναει με μεγαλο κατσαβιδι. Οι πιο πολλοι καθε 8 ωρες κανουν αποψυξη, υπαρχουν ομως και καθε 6 ωρες.Οταν λιωσει ο παγος, το διμεταλικο δινει την εντολη να ξεκινησει το ψυγειο να δουλευει παλι.τσεκαρε μηπως κολαει ο χρονοδιακοπτης... δλδ αν τον γυρισεις "ενα τακ" που λεμε δεξιοστροφα και παρει, και αυτο το παρατηρησεις ξανα και ξανα οτι κολαει εκει, σημαινει οτι θελει αλλαγη.
-
Ένα μέλος ευχαρίστησε τον ghostdog για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:
-
Μετά από καμπόση ώρα που ακούω το ψυγείο να λειτούργει ανάγω και βλέπω ότι έχει πιάσει πάγο πανό(Και ιδικά στο διμεταλικο) και ότι κατω τα στοιχειά είναι σχεδόν δροσερά.?
-
-
Εαν το στοιχειο δεν καταφερνει να εχει ενα "χιονακι" ομοιομορφα" τοτε ή εχεις διαρροη ή βουλωμα ή δεν κανει καλη συμπιεση το μοτερ.
Το ψυγείο σου απο κατω δεν εχει το κοντεσερ? το εχεις καθαρίσει ποτε απο σκονες και χνουδια;
Πρεπει να εχει και ενα ανεμιστηρακι για το μοτερ, δουλευει;
το μοτερ το ακους να δουλευει συνεχομενα χωρις διακοπες;
Υποτιθετε οτι στα κανονικα του θα δουλευει μιση ωρα κ θα σταματαει για 10'.... (περιπου)
επειδη ειναι αμερικανικο συνηθως το μοτερ κανει παραπανω θορυβο (οι αμερικανοι δεν βαζουν ψυγεια στην κρεβατοκαμαρα και δεν τους νοιαζει), αλλα μηπως προσεξες προσφατα να αλλαξε ο θορυβος του προς το πιο δυνατο; και να ακουγετε μεταλικος θορυβος (βαλβιδες να χτυπουν?)
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης