Καλησπέρα σας.
Έχω 3 ερωτήσεις που ελπίζω κάποιος να μου δώσει άμεση απάντηση αν ξέρει φυσικά. Η παραπάνω τηλεόραση βγάζει 2 HDMI εξόδους στην πλακέτα αλλά και στο μενού της, εκ των οποίων η μια μόνο βγάζει έξοδο από πίσω. Εδώ τώρα θέλω να ρωτήσω :
Πρώτον όταν καίγεται μια έξοδος HDMI της τηλεόρασης, καίγεται το κύκλωμα (του HDMI) πάνω στην πλακέτα, ή καίγεται το φισακι που είναι πάνω στην πλακέτα και που βγαίνει από πίσω?
Δεύτερον, αν είναι καμμένη η μια έξοδος σαν κύκλωμα (μέσα) στην πλακέτα, είναι καμένο και το δεύτερο κύκλωμα, δλδ έξοδος? Επηρεάζεται και το δεύτερο κύκλωμα τις πλακέτας?
Σημείωση δεν υπάρχει 2 έξοδος να βγαίνει από πίσω σαν φισακι στην τηλεόραση.
Τρίτον αν και εφόσον δεν επηρεάζεται η δεύτερη "έξοδος" της πλακέτας, μπορώ πάνω, στην πλακέτα, να συνδέσω κάποιο βύσμα φις HDMI (δεν ξέρω πως το λένε και αν υπάρχει στο εμπόριο) έτσι ώστε να ενεργοποιήσω την δεύτερη έξοδο και να βγάζω από εκεί πλέον την έξοδο HDMI?
Το ξέρω ότι μπορεί να σας κούρασα και να τα λέω και ακαταλαβίστικα, αλλά συγνώμη δεν ξέρω πως να τα πω, δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω τις ονομασίες κλπ κλπ.. Ευχαριστώ, περιμένω καμιά απάντηση αν τύχη και θέλει κανείς να περάσει την ώρα του απαντώντας στις ερωτήσεις μου.