Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 1 από 1
    Το avatar του χρήστη east electronics
    Συντονιστής Κατηγορίας
    Όνομα
    Sakis Petropoulos
    Περιοχή
    ATHENS GREECE

Προεπιλογή Service YAMAHA RX-V550

Μηχανημα που ηρθε κοντα μας με θεμα τροφοδοσιας που προφανως την ""εφαγε "" απο το δικτυο της ΔΕΗ μια και στην περιοχη που δουλευει ειναι παραθαλασιο μερος εκτος Αττικης και υπαρχουν συχνες αναφορες για προβληματα δικτυου ΔΕΗ.

Παρολο το προβλημα της τροφοδοσιας ο συγκεκριμενος ακροατης διαθετει ενα αρκετα σοβαρο ξεχωριστο δικαναλο συστημα και μου ηρθε με το παραπονο οτι ο πολυκαναλος δεν εχει ευρος προς τα επανω σε σημειο που λειπουν σχεδον ολοκληρα κομματια απο το ακουσμα στην ψηλη περιοχη.

Αρχικα θεωρησα οτι ακομα ενας ( δεν ξερω πως θα μπορουσα να τον χαρακτηρισω ωστε να τονισω την αγνοια του αλλα χωρις να γινω προσβλητικος ) ας πω λοιπον ασχετος που προσπαθει να ακουσει μουσικη υψηλης ποιοτητας απο ενα πολυκαναλο μαλλον consumer συστημα . Θεωρησα οτι αυτο που λεει μαλλον δεν ευσταθει του ειπα οτι θα κανω καποιον ελεγχο και θα τον ενημερωσω.

Να παραθεσω εδω ( κατι το οποιο δεν εχω κανει και ισως θα επρεπε να το κανω σε ενα ξεχωριστο νημα ) οτι καθημερινα μεσω email απανταω συχνα απο 10 εως 30 ερωτηματα και δεχομαι κλησεις στα τηλεφωνα μερικες απο τις οποιες θα μπορουσαν να μονταρουν κωμωδιες ολοκληρες .Στο Ιντερνετ υπαρχει παρα πολυ πληροφορια η οποια ομως πολλες φορες ειναι προιον αποψης η μυθοπλασιας παρα προιον επιστημονικης τεκμηριωσης . Σαφως εχω και ακροατες που πραγματικα ζουν στον κοσμο του Marlboro και οι απαιτησεις που εχουν απο καποια μηχανηματα ειναι πραγματικα ανεφικτες .

Προθεση μου τις περισσοτερες φορες ειναι να κανω μια προσπαθεια νουθεσιας και εαν αυτη δεν φερει αποτελεσμα να αποφυγω τον πελατη ακομα και αν αυτο σημαινει οτι θα χασω χρηματα .

Πισω στην επισκευη αφου εχω λυσει τα θεματα τροφοδοσιας οι μετρησεις επιβεβαιωσαν τον πελατη και το μηχανημα ( το οποιο ξεκαθαρα ηταν ανεγγιχτο ) εδειξε να εχει σοβαροτατο θεμα ευρους οπου πανω απο τους 4 χιλιοκυκλους επεφτε δραματικα .Αναζητωντας την βλαβη παραλληλα με επιβεβαιωση με το service manual και μετα απο αρκετη ωρα ψαξιματος ανακαλυπτω μια σειρα με πυκνωτες των οποιων η τιμη δεν συμβαδιζε ουτε με το μανουαλ ουτε με εναν προχειρο μαθηματικο υπολογισμο φιλτρου .

Αναζητωντας ιχνη απο επεμβαση , αλλη επισκευη , καποιο revision στο service manual που να δειχνει οτι κατι ειχε συμβει εκει δεν μπορεσα να βρω κατι .Αντικατεστησα τους πυκνωτες με τους προβλεπομενους και αυριο θα ενημερωσω τον πελατη αλλα και την εδω αντιπροσωπεια με τα ευρηματα μου και θα γραψω εδω την οποια απαντηση λαβω ...stay tuned !!
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    SERVICE ΕΝΙΣΧΥΤΩΝ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΗΧΟΥ
    east_electronics@yahoo.gr
    www.eastelectronics.gr ε

2. 4 μέλη ευχαρίστησαν τον east electronics για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

angel_grig (26-05-13), bchris (23-05-13), ezizu (22-05-13), LIOSGEO (27-05-13)

Παρόμοια Θέματα

1. [Ραδιοενισχυτής] service YAMAHA RX797
    από east electronics στο forum Eνισχυτής, Home Cinema & HiFi
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-09-13, 10:02
  2. SERVICE YAMAHA AX 700
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-01-12, 20:38
  3. SERVICE YAMAHA P3200
    Απαντήσεις: 0