Γεια σας.
Έχω ένα Acer Aspire 5538 στο οποίο η οθόνη του δεν βγάζει κάτι(μαύρη) και σε εξωτερική οθόνη αναβοσβήνει!!!!
Πάμε για κάρτα γραφικών;
Γεια σας.
Έχω ένα Acer Aspire 5538 στο οποίο η οθόνη του δεν βγάζει κάτι(μαύρη) και σε εξωτερική οθόνη αναβοσβήνει!!!!
Πάμε για κάρτα γραφικών;
ναι μαλλον τα επαιξε
Έκανα reflow....Τώρα δουλεύει η οθόνη αλλά βγάζει κάτι κάθετες χρωματιστες γραμμές σε ένα μερος της οθόνης και πάλι αναβοσβήνει η εξωτερική οθόνη!!!
Πάντως δεν είχε κάρτα γραφικών αλλά κάτι άλλα τσιπάκια που έγραφαν Radeon IGP και κάτι νούμερα.Πρέπει να ναι αυτή.
Το έκανα reflow πάλι με πιστολάκι μαλλιών και δούλεψε η οθόνη αλλά εμφανίζει τις γραμμές.!!
Πρέπει να πάρω καποιο πιστόλι θερμού αέρα!!!Έχετε κάποιο φτηνό να μου προτείνετε;;;
Μάνο το reflow δε γίνεται με πιστολάκι τω μαλλιώ... Αυτό είναι απλώς ψιλοζέσταμα. Στο reflow πρέπει και να λιώσει η κόλληση και να χρησιμοποιήσεις flux για να πετύχει. Μπορεί να ενθουσιαστείς από την επιτυχία ότι ήρθε εικόνα, αλλά μετά από λίγο θα έχεις μια από τα ίδια...
Βάλε στο μάτι καλύτερα κανένα σταθμό θερμού αέρα...
Δηλαδή με ένα 2.jpg και χωρίς αρχείο λήψης.jpg+ images (1).jpg+ images.jpgμπορείς να κάνεις reflow;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ziakosnasos : 18-04-13 στις 18:26
Συνονόματε "με ένα Συνημμένο Αρχείο 35873 και χωρίς Συνημμένο Αρχείο 35874 + Συνημμένο Αρχείο 35875+Συνημμένο Αρχείο 35876" δύσκολο... Με 4 συνημμένα κάτι γίνεται....
Ξαναβάλε τις φωτογραφίες αν μπορείς...
Παιδιά οκ καταλαβα....αλλά επειδή ασχολούμαι σε πρώτη φάση με reflow-reball δεν ξέρω και τι περίππου ισχύει!