καλησπερα υπαρχει περιπτωση να μπει panel αλλου μοντελου (ιδιας διαστασης) σε αλλο σασι (ιδιας διαστασης και εταιριας);
απο τον κωδικο που εχει το πανελ πισω μπορουμε να δουμε για ποιο μοντελο τηλεορασης ειναι;
καλησπερα υπαρχει περιπτωση να μπει panel αλλου μοντελου (ιδιας διαστασης) σε αλλο σασι (ιδιας διαστασης και εταιριας);
απο τον κωδικο που εχει το πανελ πισω μπορουμε να δουμε για ποιο μοντελο τηλεορασης ειναι;
Μερικές φορές ναι, τις περισσότερες όχι. Η ερώτησή σου είναι τόσο γενική που δεν μπορεί να απαντήσει κανείς. Τι θέλεις να κάνεις;
Κάνε μια αναζήτηση στο google με το μοντέλο του πάνελ για το datascheet και θα σου είναι πιο εύκολο να βρεις παρόμοιο πάνελ που να ταιριάζει. Το πιθανό είναι να σου κάνει πάνελ και από άλλη εταιρία.
βασικα εστειλα για επισκευη την tv με καθετες γραμμες και μου αλλαξαν πανελ απο πισω απο τις τρυπες που εριξα μια ματια τα παντα φαινονται διαφορετικα η διαταξη των πλακετων, το μεγεθος τους και το πληθος δεν φαινονται τα ιδια γενικα φαινεται πιο αδεια εσωτερικα.πισω μπορω να διακρινω απο μια ετικετα το μοντελο του πανελ αλλα δεν ειναι ιδιο με αυτο την τηλεορασης ενω παλια εχω την εντυπωση οτι ηταν το ιδιο
η τηλεοραση ειναι η 50pg6500
και το πανελ πισω γραφει model PDP50G10000
Λογικά η τηλεοραση σου τωρα λειτουργεί.
Αν σου φαίνεται κάτι διαφορετικό ίσως να σου βάλανε από άλλο μοντέλο. Άρα είσαι οκ.
επειδή είναι πλάσμα να σου βάλανε καινούριο πάνελ δεν το πιστεύω και θα αλλάζανε όλες τις πλακέτες και θα αφήνανε μόνο τα πλαστικά δύσκολο έως ακατόρθοτο να γίνει για plasma panel που βγάζει γραμμές επισκευάσανε η αλλάξανε τις buffer και ήρθε την καθαρίσανε και σου φαίνεται καινούρια
επειδη ειναι η δευτερη φορα που την στελνω για τον ιδιο λογο (γραμμες) την πρωτη φορα που την πηρα πισω εγινε αυτο που λες γιατι ηταν απλα καθαρισμενη
τωρα η αριστερη και η δεξια πλακετα ειναι ολοκαινουριες ενω η κεντρικη ειναι η ιδια
και επισης το μοντελο του πανελ που εγραψα πιο πανω μου φαινεται διαφορετικο
Μπορει να εβγαλε καινουργιο revision το εργοστασιο.