καλησπερα παιδια.ειναι ενα κλιματιστικο 9αρι που με ψυξη ολα καλα αλλα η θερμανση τιποτα.....τι μπορει να ειναι;;;;τι να κοιταξω μπας κ βγαλω ακρη;;;;
καλησπερα παιδια.ειναι ενα κλιματιστικο 9αρι που με ψυξη ολα καλα αλλα η θερμανση τιποτα.....τι μπορει να ειναι;;;;τι να κοιταξω μπας κ βγαλω ακρη;;;;
Εκανες κανενα reset στο μηχανιμα??
τι ειναι inverter....??
Οταν λες δεν δουλευει τι θες να πεις? λειτουργει αλλα δεν αποδιδει η δεν κανει τιποτα?
το κλιματιστικο δεν ειναι inverter...το βαζω στην θερμανση κ απλα δεν κανει τιποτα.
το κλιματιστικο δεν ειναι inverter...το βαζω στην θερμανση κ απλα δεν κανει τιποτα.reset πως θα του κανω;;;
δεν εχω παει να το δω ακομα..ειναι ενος γνωστου μου κ σας λεω οτι μου ειπε.οταν θα παω απο εκει θα το τσεκαρω.αυτο ειναι για να δω αν δουλευει η τετραοδη ετσι;;;;κ κατι αλλο για να μην ανοιγω αλλο θεμα ρε παιδια.μια ξαδερφη μου εκλεισε το μαγαζι που εχει κ της ξηλωσα ενα 18αρι που ειχε.αυτο ρευμα επερνε απο τον πινακα κατευθειαν με ενα καλωδιο 5*2/5.τωρα στο σπιτι πως θα το συνδεσω;;;;πρεπει να τραβηξω ιδιο καλωδιο στον πινακα;;;;αν ναι πως συνδεεται.κανα διαγραμμα;;;;ευχαριστω
πιθανον....αν ειναι δεν μπορουμε να το συνδεσουμε στο σπιτι;;;;αν εχει τριφασικο πρεπει να τραβηξω παλι καλωδιο στον πινακα;;
Το τσεκαρες οτι ωντος ειναι τριφασικο....?
το λεω αυτο γιατι μπορει να το ειχαν αφησει σαν αναμονη εκει για κατι αλλο και επι της ευκαιριας το χρησιμοποιησαν.......
Για το fujitsu ναι την τετραοδη υποπτευομαι αλλα το καλυτερο θα ηταν να την δοκιμασεις με ρευμα κατευθεαν να δεις εαν χτυπαει...