καλησπερα. εχω το Sony ericsson c510. εδω και πολυ καιρο μου δουλευει ποτε κανονικα και ποτε η οθονη χωριζεται σε 2 μικροτερες. Εκανα update αλλα δεν εγινε τιποτα. αλλαξα οθονη αλλα παλι τα ιδια. εχετε να προτεινεται κατι?
καλησπερα. εχω το Sony ericsson c510. εδω και πολυ καιρο μου δουλευει ποτε κανονικα και ποτε η οθονη χωριζεται σε 2 μικροτερες. Εκανα update αλλα δεν εγινε τιποτα. αλλαξα οθονη αλλα παλι τα ιδια. εχετε να προτεινεται κατι?
ανοιξε το αν μπορεις καθαρισε λιγο τον κονεκτορα της οθονης επανω στην πλακετα βαλε λιγο flux και ψεκασε τον με θερμο αερα ΧΩΡΙΣ να λιωσει ,100% επιτυχια.....
ευχαριστω για την συμβουλη σου φιλε μου ,αλλα το δοκιμασα μολις τωρα αλλα παλι τα ιδια
οσες φορες το εκανα δουλεψε.διπλα ακριβως στον κονεκτορα εχει ενα εξαρτημα με ποδια απο τις δυο μεριες,καποιο απο ολα δεν παει στον κονεκτορα ,μετρα με το πολυμετρο και βρες το.
τι ειναι ακριβως ειναι αυτο το εξαρτημα?? smd? ολοκληρωμενο τι? κ οταν το βρω τι να κανω?
ναι το βρηκα. εννοεις καποιο απο τα pin του οτι δεν παει στον κοννεκτορα. οκ μολισ βρω ποιο ειναι τι κανω?
smd ειναι δεν εχω service manual τωρα νομιζω πηνιο ειναι.'η το αλλαζεις ' η ενωνεις τα δυο ακρα.
ενα ολοκηλρωμενο εχει με 6 ποδαρακια. τι εννοεισ να εννοσω τα 2 ακρα. η να το αλλαξω? που θα το βρω? σε ευχαριστω πολυ που καθεσαι και ασχολεισαι με το θεμα μου.
θα σου στειλω το πρωι φωτο με το εξαρτημα.αλλα ξαναλεω οτι μαλλον πρεπει να ξανακαθαρισεις τον κονεκτορα και να τον ψεκασεις.
ok ευχαριστω πολυ. περιμενω την φωτο σου, να εισαι καλα.!