Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 32

Νέο Μέλος
    Όνομα
    zoran
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή τα κουμπιά στο πλυντ. πιάτων μου δεν λειτουργούν

Τα κουμπιά στο πλυντήριο πιάτων μου δεν λειτουργούν/εμφανίζουν δυσκολίες στο πάτημά τους, ίσως δεν κάνει καλή επαφή όσο κιαν τα πιέζω κάποια.
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να καθαριστούν; Κάπου είχα ακούσει πως το ξύδι βοηθάει από την άλλη είναι βέβαια όλο το σύστημα πάνω στην πλακέτα κ δεν είναι κ τόσο απλό να μπεί εκεί υγρό, εκτός κ εάν βούταγα όλη την πλακέτα στο ξύδι κ μετά περίμενα να στεγνώσει κλπ.
    Να μερικές φωτογραφίες για να γίνω πιό σαφής
    1. τα κουμπιά από τη μπροστινή πλευρά
    2. τι πιέζει το κουμπί, το οποίο στη συνέχεια πιέζει το κύκλωμα (κουμπί) της πλακέτας
    3. το κύκλωμα/κουμπί της πλακέτας το οποίο κ πιστεύω πως έχει πρόβλημα κ δεν δουλεύει

το κυκλωματάκι αυτό μπορεί να φτιαχτεί εάν έχει χαλάσει; με κάποιο spray ή κάποιο άλλο τρόπο; What do you think παιδιά

01.jpg02.jpg03.jpg
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gRooV : 20-05-12 στις 22:03

Νέο Μέλος
    Όνομα
    zoran
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

μου έλεγε κάποιος πως το σπρέυ που είναι για καθαρισμό κυκλωμάτων είναι κυρίως για ποτενσιόμετρα κλπ. και πως μπορεί να χαλάσει τη πλακέτα, ισχύει;

Μέλος
    Όνομα
    Μανος
    Περιοχή
    Ηρακλειο Κρητης

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από zoran Εμφάνιση μηνυμάτων
    μου έλεγε κάποιος πως το σπρέυ που είναι για καθαρισμό κυκλωμάτων είναι κυρίως για ποτενσιόμετρα κλπ. και πως μπορεί να χαλάσει τη πλακέτα, ισχύει;
    Δες πρωτα αν εχουν προβλημα με ενα πολυμετρο.
    Μπορεις να τα καθαρισεις με καθαρο οινοπνευμα.

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

Η οριστικη λυση ειναι η αντικατασταση των μικροδιακοπτων εφοσον φυσικα μπορουν να βρεθουν τα ιδια.
    Ενα test που μπορεις να κανεις ειναι να πατησεις κατευθειαν τους μικροδιακοπτες χωρις να ειναι στην πριζα το πληντυριο.Ακουγεται το τακ ;εχεις την αισθηση οτι εχει επαναφορα;
    Τα σπρευ τελευταια ειναι πολυ κακης ποιοτητας και ειναι αληθεια πως δεν τα πολυαγαπαει ο χαλκος των πλακετων,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος μια πλακετα μου, αβαφη ομως,παρουσιασε διαβρωση ομοια με των χυμενων μπαταριων αφου εμεινε για καποιο μεγαλο διαστημα ψεκασμενη με σπρευ ποτανσιομετρων gramolin.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    zoran
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Mάλιστα... κοιτάχτε, ποιές ήταν οι σκέψεις μου... έλεγα να χρησιμοποιήσω πρώτα το spray και εάν δεν γινόταν κάτι θα έβαζα σε λειτουργία το planB που θα ήταν να αντικαταστήσω τα κουμπιά (τα οποία τα έχω προμηθευτεί κ αυτά). Τώρα κόλλησα με το θέμα spray και έμεινα με τα κουμπιά όμως φοβάμαι να το κάνω μόνος μου γιατί είναι ψιλοδουλειά κ δεν ξέρω κ να κάνω σωστή κόλληση. Υπάρχει κανένα videaki που να δείχνει ως γίνεται;
    Όσο για τα παιά κουμπάκια, οκ έχουν επαναφορά, το τακ δεν ακούγεται όπως στα καινούργια αλλά η κίνηση γίνεται!

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

βρηκες τα ιδια;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    zoran
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

ολόιδια! κ εγώ δεν το περίμενα!

Μέλος
    Όνομα
    ΘΥΜΙΟΣ
    Περιοχή
    ΑΓΡΙΝΙΟ

Προεπιλογή

Αν ξερεις να ξεκολας πρωτα πρωτα και μετα να κολας ,προχωρα .Αν οχι μη κανεις μαθηματα σ'αυτο,παρε την πλακετα και τραβα σε καποιον που ξερει.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    zoran
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Κάποτε είχα προσπαθήσει αλλά τοχα κάνει μόνο με καλάι κ δεν κόλλαγε με τίποτα! Μάλλον δεν είχα κερί ή πως το λένε το άλλο ειδικό υλικό που βοηθάει;

Σελίδα 1 από 4 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-02-12, 22:09

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία