Γεια σας παιδιά έχω στα χέρια μου ένα iPhone 3G το οποίο δουλεύει κανονικά αλλα χάνει το σήμα κ το επαναφέρει συνεχεια αυτό το πράγμα.ειναι ελληνικό το τηλ απλά να ενημερώσω.Τι μπορει να φταίει;Ευχαριστω πολυ.
Γεια σας παιδιά έχω στα χέρια μου ένα iPhone 3G το οποίο δουλεύει κανονικά αλλα χάνει το σήμα κ το επαναφέρει συνεχεια αυτό το πράγμα.ειναι ελληνικό το τηλ απλά να ενημερώσω.Τι μπορει να φταίει;Ευχαριστω πολυ.
Οταν εχει σημα κανει κλησεις?
Γεια σου φίλε λοιπόν ναι παίρνει τηλ μιλάω λίγο κ μετα κλείνει.
Μπορεις να το ανοιξεις εχεις γνωση?
Ναι μπορείς να μου πεις τι φταίει;έχει πρόβλημα κ το power button βγαίνει γιατί έχει φάει πολλά πέσιματα.μήπως φταίει κανένα flex;
Μάλλον φταίει το καλώδιο της κεραίας από τις πτώσεις δεν κάνει καλή επαφή.
αυτο με τον διακοπτη το εχουν πολλα iphone τσαλακωνει to flex kai σπαει διπλα στον διακοπτη.αυτο με το νετ βγαλε την πλακετα και καθαρισε πρωτα τις επαφες .
Το έχω καθαρίσει.Θα αλλάξω αυτό το flex που ενώνει ήχο δόνηση κ power button γιατί δεν λειτουργεί το τελευταίο.το παταω κ δεν κλείνει ενώ ήχο κ δόνηση λειτουργούν.Να αλλάξω αυτο το καλώδιο που μου λέτε να δούμε αμα γίνει;
IMG_0315.jpgΓεια σας παιδια ηθελα να σας ρωτησω εαν αυτο το σιδερακι παιζει κανενα ρολο για το σημα στο iphone 3g.Ευχαριστω πολυ.