Βλεπω πολλους φιλους που προσπαθουν να κανουν επισκευες κινητων χωρις εργαλεια και πανω απο ολα χωρις γνωση..στο παρακατω βιντεο θα δειτε πως αλλαζω micro bga σε ενα τηλεφωνο,
Βλεπω πολλους φιλους που προσπαθουν να κανουν επισκευες κινητων χωρις εργαλεια και πανω απο ολα χωρις γνωση..στο παρακατω βιντεο θα δειτε πως αλλαζω micro bga σε ενα τηλεφωνο,
angel_grig (05-04-12), aser (05-04-12), GREG11 (26-03-12), Hary Dee (02-08-12), herctrap (26-03-12), jami (29-03-12), john13alex (27-03-12), katsigiannis (27-03-12), leosedf (26-03-12), patent61 (27-03-12), pol465 (27-03-12), ta03 (27-03-12), turist (26-03-12), wow (27-03-12)
Γεια σου Χρυσόστομε χρυσοχέρη πάλι έγραψες .....
rep (26-03-12)
Ωραίος.
Μία ερώτηση, δεν χρησιμοποιείς καθόλου κόλληση (reballing) σε τέτοιου μεγέθους ολοκληρωμένα?
αν το ολοκληρωμενο ειναι καινουργιο εχει επανω δικα του,αν ειναι βγαλμενο απο αλλο τηλεφωνο δημιουργω εγω μικρα με το κολλητιρη και στο ολοκληρωμενο και στη πλακετα.
τελειος μπραβο
νιτρο????
καυσιμο να βαλω λιγο καυσιμο απο μοντελιστικα αεροπλανα που εχω?????
εγω καθαριζω με flux-off αλλα μετα η πλακετα κολλαει
πως το διορθωνουμε αυτο???
με νιτρο δεν κολαει καθολου το καθαριζεις μια φορα με το κοφλερ διωχνεις τα υγρα πριν στεγνωσουν και αλλη μια και ειναι αψογο.
Είχες χρόνο βλέπω Χρυσόστομε και πήρες και μια απο τις αγαπημένες 6610/7210 σταιλ.
900MHz-64GHz
Κωνσταντινε εκανα σε αυτην την επεμβαση γιατι ειναι απο τις σχετικα ευκολες πλακετες στην επισκευη γιατι δεν εχει κοντα εξαρτηματα και κονεκτορες για να κανω ζημια.αραια εξαρτηματα κλπ.αν καποιος θελει να κανει δοκιμες ειναι καλη περιπτωση.σε ποιο καινουργια κινητα το κανω λιγο ποιο αργα και καταληλο ακροφησιο στον θερμο αερα.
Σωστά είναι πολύ καλή πλακέτα για τέτοια.
Σε αυτά τα ολοκληρωμένα γιατί δεν κάνεις reball με στένσιλ? Λόγω ταχύτητας? Εγώ πάντα έβαζα μπιλάκια με πάστα και στένσιλ.
900MHz-64GHz
σε ενα λεπτο δημιουργω μικρα μπαλακια στο ολοκληρωμενο και αν δεν ειναι μεγαλα κανω το ιδιο και στην πλακετα σχεδον παντα δουλευει.