Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή geforce 9600 κοκκινες γραμμες

καλησπερα, εχω την καρτα γραφικων, geforce 9600gso 384mb, και μου εμφανιζει κοκκινες γραμμες.

εχω δει, κατα την γνωμη μου αθλια, 'κολπα' να τοποθετουν την καρτα γραφικων σε φουρνο..

παρατηρω επανω στην καρτα 3 βαθμιδες,με κοκκινο κυκλο, και καποια αλλα ισως πηνια, με κιτρινο κυκλο

υπαρχει περιπτωση καποια να ειναι R-G-B βαθμιδες;;;;
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Δεν ξερω τι προβλημα εχει η καρτα σου ΑΛΛΑ: Ειχα προβλημα με μια geforce 8400GS απο λαπτοπ, εκανε κατι κουλα με ασπρες οθονες και μαυρες σκιες.Με πληροφορησαν απο εδω για ενα βιντεο στο youtube που καποιος την ζεσταινε με πιστολακι για τα μαλλια.Το εκανα και δουλεψε για κανα δυο μερες.Κατα τη γνωμη μου αυτο δεν ηταν αθλιο, αλλα μαλλον πανεξυπνο κολπο για να καταλαβω εαν η καρτα μου χρειαζεται reballing η αν εχει καποιο αλλο προβλημα το οποιο δεν διορθωνεται.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από jakektm Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλησπερα, εχω την καρτα γραφικων, geforce 9600gso 384mb, και μου εμφανιζει κοκκινες γραμμες.

εχω δει, κατα την γνωμη μου αθλια, 'κολπα' να τοποθετουν την καρτα γραφικων σε φουρνο..

παρατηρω επανω στην καρτα 3 βαθμιδες,με κοκκινο κυκλο, και καποια αλλα ισως πηνια, με κιτρινο κυκλο

υπαρχει περιπτωση καποια να ειναι R-G-B βαθμιδες;;;;
    οχι... αυτα στο κιτρινο ειναι οντως πηνια και ειναι για τροφοδοτικα που εχει πανω η καρτα... οι 3 βαθμιδες που λες δεν ειναι R G B αλλα μνημες... η καρτα σου μαλλον θελει reflow η καλητερα reballing...
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Μέλος
    Όνομα
    jake
    Περιοχή
    Έδεσσα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Phatt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν ξερω τι προβλημα εχει η καρτα σου ΑΛΛΑ: Ειχα προβλημα με μια geforce 8400GS απο λαπτοπ, εκανε κατι κουλα με ασπρες οθονες και μαυρες σκιες.Με πληροφορησαν απο εδω για ενα βιντεο στο youtube που καποιος την ζεσταινε με πιστολακι για τα μαλλια.Το εκανα και δουλεψε για κανα δυο μερες.Κατα τη γνωμη μου αυτο δεν ηταν αθλιο, αλλα μαλλον πανεξυπνο κολπο για να καταλαβω εαν η καρτα μου χρειαζεται reballing η αν εχει καποιο αλλο προβλημα το οποιο δεν διορθωνεται.
    εννοουσα αθλιο,διοτι μεσα στο φουρνο μπορει να ξεκολησουν εξαρτηματα

Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Ε κανε αυτο που εκανα εγω να δεις αν ξανανιωσει ωστε να εισαι σιγουρος οτι οντως χρειαζεται reballing.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Παρόμοια Θέματα

1. [Δέκτης Δορυφορικός] προβλημα με USB σε δορυφορικο δεκτη opticum 9600 HD TS.
    από driver39 στο forum Επίγειος & Δορυφορικός Δέκτης
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-10-11, 12:13
  2. προβλημα με USB σε δορυφορικο δεκτη opticum 9600 HD TS.
    από driver39 στο forum Επίγειος & Δορυφορικός Δέκτης
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-08-11, 23:27

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία