Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ειρήνη
    Περιοχή
    Λέσβος

Excamation ΚΕΡΑΜΙΚΗ KOYZINA BOSCH

Καλημέρα!! Εχω μια κουζίνα bosch κεραμικη περιπου 5 μηνες το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει δυναμη ουτε για τηγανι ουτε και ο φουρνος της ειναι ιδιαιτερα δυνατος. Βεβαια το μεγαλυτερο προβλημα εναι το τηγανι ,δεν εχει δυναμη να τηγανισει αναβει για 15 δευτερα η εστια και σβηνει για 13. Μου ειπαν οτι επειδη και καλα ειναι ενεργειακης κλασης. Αλλες κεραμικες που εχω δει σβηνουν για 5 δευτερα εμενα σβηνει πολυ χρονο με αποτελεσμα να μην εχει δυναμη. Μηπως καποιος μπορει να μου προτεινει καμια κουζινα?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gRooV : 22-06-12 στις 13:14

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eirinivag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλημέρα!! Εχω μια κουζίνα bosch κεραμικη περιπου 5 μηνες το προβλημα μου ειναι οτι δεν εχει δυναμη ουτε για τηγανι ουτε και ο φουρνος της ειναι ιδιαιτερα δυνατος. Βεβαια το μεγαλυτερο προβλημα εναι το τηγανι ,δεν εχει δυναμη να τηγανισει αναβει για 15 δευτερα η εστια και σβηνει για 13. Μου ειπαν οτι επειδη και καλα ειναι ενεργειακης κλασης. Αλλες κεραμικες που εχω δει σβηνουν για 5 δευτερα εμενα σβηνει πολυ χρονο με αποτελεσμα να μην εχει δυναμη. Μηπως καποιος μπορει να μου προτεινει καμια κουζινα?
    να παρεις κουζινες με κλασικο το στυλ τα κλασικα ματια εγω ποτε δεν εμπλεξα με τετοιες κουζινες
    και ζεσταινουν αριστα αν καει καποιο ματι εχει απο 15 εως 20Ε βρισκεις παντου
    στα δυο σπιτια που εχω 30 χρονια η μια και αλλη 20 χρονια μονο τα ενα ματι αλλαξα στην καθε μια
    και προσφατα αλλαξα στην φιλη μου το ματι κοστος στο μεγαλο ματι 22Ε σε κουζινα princess τουρκικη μου ειπαν οτι ειναι 15 χρονων
    για μενα οι κεραμικες κουζινες ειναι μια μ@@λ@κια και μιση και τζαμπα λεφτα

ΦΙΛΙΚΑ

Μέλος
    Όνομα
    Χρήστος
    Περιοχή
    Πάτρα, Αχαία

Προεπιλογή

φιλε γεια χαρα. εχω δυο κουζινες bosch με κεραμικες εστιες. ειναι το ιδιο δυνατες με την παλια κουζινα με κλασικα ματια. και οι δυο ειναι καινουργιες. περιπου ενος ετους. υποθετω οτι ειναι προβλημα της κουζινας. απευθυνσου στο καταστημα η την αντιπροσωπεια γιατι η κουζινα σου εχει προβλημα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xsterg Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειναι το ιδιο δυνατες με την παλια κουζινα με κλασικα ματια.( ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ)
    περιπου ενος ετους (ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΝΕ)
    .................................................. .................................................. ....
    ΦΙΛΙΚΑ

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BESTCHRISS Εμφάνιση μηνυμάτων
    .................................................. .................................................. ....
    ΦΙΛΙΚΑ
    7 χρόνια κεραμική και μετράω ακόμα... κερδίζω τίποτα;
    Περιμένω να δω πότε θα ρίξει καμιά κατσαρόλα ή κανένα βάζο πάνω η γυναίκα μου...

Προεπιλογή

αν χαλασει κανε και μια ερωτηση ποσο κοστιζουν οι κεραμικες εστιες και εγω εδω ειμαι παλι
    ΦΙΛΙΚΑ

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από eirinivag Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το πρόβλημα σου για 5 μηνών συσκευή .... τελικά πιο είναι ? επειδή σου είπε η Bosch ότι σου είπε ... αυτό σημαίνει σώνει και καλά να σου προτείνουμε να πάρεις άλλη? δεν σε ενδιαφέρει να βρεθεί το πρόβλημα ?
    H Bosch δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει μια λύση? εγγύηση δεν έχει ? τι ακριβώς σου είπανε? "πέτα την επειδή είναι ενεργειακής κλάσης?" αποκλείεται !!!

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από BESTCHRISS Εμφάνιση μηνυμάτων
    αν χαλασει κανε και μια ερωτηση ποσο κοστιζουν οι κεραμικες εστιες και εγω εδω ειμαι παλι
    ΦΙΛΙΚΑ
    δηλαδή έπρεπε να αγοράζουμε όλοι ζασταβα, που είναι φτηνα τα ανταλλακτικα!

Το avatar του χρήστη j kalai
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Κορωπι

Προεπιλογή

Ρευμα εχεις καλο?
    Μου φαινεται περιεργο για τετοια μαρκα. Αν ηταν καμια αγνωστη θα ελεγα οτι εχει προβλημα ο φουρνος που δεν ψηνει καλα αλλα σε αυτες τις μαρκες δεν μου εχει παραπονεθει κανενας.
    Οι κατσαρολες και τα τηγανια που χρησιμοποιεις ειναι ισια απο κατω ή κανουν τραμπαλα?

Γραψε το E.nr: της κουζινας αν θες.
    Θα το γραφει ή στην πορτα του φουρνου ή στο πισω μερος.

Προεπιλογή

σιγά μην πάρουμε και κουζίνες με ξύλα, ίσα ίσα που οι κεραμικές έχουν καλύτερη μεταφορά θερμότητας ,
    και εμείς στο σπίτι έχουμε μία έλκο 7 χρόνια με κεραμικές και δεν έχει πάθει τίποτα.
    Μήπως το σκεύος δεν είναι κατάλληλο για κεραμικές?

Σελίδα 1 από 5 123 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Pitsos] ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΣΤΙΑ PITSOS HL546
    από liontas στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-11, 13:08
  2. [Άλλη] ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΗ ΕΣΤΙΑ FRANKE FHB6004 4CT
    από bgin στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-11-11, 06:21
  3. [AEG] προβλημα με κεραμικη aeg.
    από g-e-o στο forum Ηλεκτρική Κουζίνα