Λοιπόν, το πρόβλημα μου είναι το εξής.. (και μάλλον το εντοπίζω στον ενισχυτή..)

παρατήρησα ότι σε ακανόνιστα διαστήματα, το ένα mid αναπαρήγαγε έναν ήχο, σε στυλ βουητού-μπάσου ήχου (χαμηλή συχνότητα) με μεγάλη ταχύτητα/περιοδικότητα.. σαν να παίζει π.χ. ένα bass tester, με πολύ γρήγορο μπάσο..με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνεται αντιληπτό από το ηχείο, αλλά να συντονίζει ακόμα και η πόρτα..
πριν καταλήξω ότι μάλλον φταίει ο ενισχυτής, έκανα τράμπα τα καλώδια, των ηχείων και από την δεξιά μεριά μεταφέρθηκε στην αριστερή..αυτό μου απέκλισε το ενδεχόμενο να φταίει το ηχείο..
επίσης ξήλωσα την ταπετσαρία στην πόρτας να τσεκάρω μήπως ακουμπώσε σε μεταλλική επιφάνεια καμιά επαφή αλλά τσουκ..!!
έβγαλα τον "ύποπτο" δικάναλο ενισχυτή και συνέδεσα τα ηχεία στον χαμηλότερης ποιότητας 4κάναλο που πριν έπαιζε μόνο το sub...δεν έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα κάτι, αλλά το κακό ότι εμφανιζόταν ανά ακανόνιστα διαστήματα το πρόβλημα..
ο πιθανολογούμενος ασθενής είναι ένας Helix b2 precision..οπότε η επόμενη ερώτηση είναι...
υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο εξάρτημα που θα μπορούσε να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα..?? κατά τα άλλα η αναπαραγωγή του ήταν κανονική..