Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 5 από 5

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πετρος
    Περιοχή
    Λαρνακα-Κυπρος

UnHappy SHARP προβλημα

Γεια σας,
    ειμαι νεος εδω και ειδα οτι υπαρχει αλληλοβοηθεια μεταξυ τεχνικων και ελπιζω να παρω και να δωσω χρησιμες πληροφοριες στο μετρο του δυνατου
    Βρισκομαι στην Λαρνακα - Κυπρο και εχω εργαστηριο επιδιορθωσης ηλεκτρονικων κυριως τηλεοραση
    ξεκινω λοιπον με ενα προβλημα που αντιμετωπιζω σε δωδεκα τηλεορασεις sharp model lc32sh7e ολες με το εξης ιδιο προβλημα.
    Μια - δυο φορες την ημερα σβηνουν στιγμιαια και επανερχονται αμεσως (σε κλασμα δευτερολεπτου). Εχω αλλαξει το τροφοδοτικο, εχω κανει αναβαθμηση το firmware αλλα τιποτα. Προσεξα μετα οτι το προβλημα υπαρχει μονο οταν τις εχω σε ψηφιακη ληψη(σε 3 εδωσα αναλογικο σημα και δεν σβηνουν) . Εχω απελπιστει μ'αυτες και σκεφτομαι τι μπορω να κανω αλλο αφου δεν εχω ουτε main board ουτε tuner για να δοκιμασω
    Οποιαδηποτε σκεψη σας περνα απ'το μυαλο γι'αυτη την βλαβη μπορει να ειναι χρησιμη για μενα
    ευχαριστω εκ των προτερων
    Πετρος

Το avatar του χρήστη alex504
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Αυτό τώρα τελευταία με το ψηφιακό σήμα το οποίο ας το πούμε μπερδεύει τους ενσωματωμένους ψηφιακούς δέκτες σε συνδυασμό με το πρόγραμμα του επεξεργαστή της τv έχει προκύψει και σε άλλες μάρκες τηλεόρασης όπως lg Samsung sony
    Δεν ξέρω διότι δεν δουλεύω πολύ την συγκεκριμένη εταιρεία τους έχεις μιλήσει δηλαδή αυτούς που έχουν το service εδώ στην Αθήνα μήπως το έχει η Astra service
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex504 : 05-12-11 στις 16:40

Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Θα το ψάξω και θα σου πω ποιος αντιπροσωπεύει την εταιρία για Ελλάδα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Πετρος
    Περιοχή
    Λαρνακα-Κυπρος

Προεπιλογή

ευχαριστω για την ανταποκριση, εχω ερθει σε επαφη με τεχνικο της Αstra δεν τους εχει τυχει τετοια βλαβη,ουτε οι Γερμανοι της sharp εχουν κατι να δωσουν, αλλα καμια φορα ενας εμπειρος τεχνικος μπορει να ριξη μια ιδεα που θα με "ξυπνηση"
    Πιστευω οτι το προβλημα εχει να κανει με το ψηφιακο σημα. Δεν γινεται ξαφνικα δωδεκα τηλεορασεις να κανουν το ιδιο προβλημα την ιδια χρονικη περιοδο αλλα τι λες στον πελατη και τι θα καταλαβη!

Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

Φίλε δεν έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα σίγουρα και άλλοι τεχνικοί και σε πολλά μοντέλα Sony tv πάντως αφού δεν έστρωσε με την αναβάθμιση
    Τι άλλο να κάνεις
    Πάντως στη digea ενημερώνονται για αυτά τα συγκεκριμένα error και βελτιώνουν τα λογισμικά βάση των τηλεοράσεων
    Αλλά ο πελάτης τι να του πεις και πόσο να περιμένει

Παρόμοια Θέματα

1. ξεκλειδωμα tv sharp
    από papadop στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-11, 09:42
  2. SHARP 32GA8E
    από vagionline στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-02-11, 19:34
  3. sharp 37dm-23
    από LIAZIKOY στο forum Τηλεόραση