Καλησπέρα από Ικαρία!!!! Έχω χαλασμένο τηλεκοντρόλ GRUDIG ενώ χθες βράδυ δούλευε κανονικά σήμερα το πρωί ήταν νεκρό!!! Δεν είναι οπό μπαταρίες.
Καλησπέρα από Ικαρία!!!! Έχω χαλασμένο τηλεκοντρόλ GRUDIG ενώ χθες βράδυ δούλευε κανονικά σήμερα το πρωί ήταν νεκρό!!! Δεν είναι οπό μπαταρίες.
πάρε το κινητό σου και άνοιξε την κάμερα βάλε το "τιλεκοντρολ" μπροστά στην κάμερα και κοίτα όταν πατάς κάποιο κουμπί ανάβει το led υπερυθρων? αν ναι δεν έχει πρόβλημα το kontrol αλλα η συσκευή σου.
ανοιξε το λοιπον. τι καθεσαι? δες αν εχει κατι ξεκολησει με σοβαρο υποψηφιο τον κρυσταλλο και το led εκπομπης η κανα πυκνωτακι.
σοστος ο σωζον εε ο βαγγος ηθελα να πω και να προσεχεις τα πεσιματα , το λεω απο ιδια πειρα μερικα τα προλαβαινα πριν τα πατησω
Αν δεν βρεθεί τίποτα ξεκολλημένο ή χαλασμένο, βάλε ανάποδα και τις δυο μπαταρίες για 1 δευτερόλεπτο. Μετά βάλτες κανονικά και δες αν δουλεύει.
alex504 (09-11-11)
Όταν όλα τα άλλα έχουν αποτύχει, αυτό έχει 100% επιτυχία!
Το τηλεκοντρολ ειναι το ασημι το tp160c γιατι σε μενα πολλα τετοια εχουν ερθουν και δεν επισκευαζονταν.Ρε παιδια τι γινεται αν τις βαλουμε αναποδα τις μπαταριες κανει ρεσετ και δουλευει;
Καλησπέρα παιδιά !!!!!! άνοιξα το τηλεκοντρόλ και είναι όλα οκ δεν έχει ξεκολλήσει κάτι έκανα και το κόλπο με τις μπαταρίες αλλά τίποτα!!!! Σημειώνω ότι μου έμεινε ξαφνικά χωρίς να του έχω κάνει κάτι . ούτε μου έπεσε κάτω .