Υπάρχει στην Ελλάδα κανείς που θα μπορούσε να κάνει διάγνωση και να του φορτώσει ξανά το flash Bios.
Απο πρόβλημα στην αλυσίδα USB ( Ενα USB HUB ενδιάμεσο που κάηκε) το μπλόκαρε.
Οταν συνδέεται τώρα σε USB , ανάβει το φωτάκι μετά από 5 δευτερόλεπτα αλλά δεν αναγνωρίζεται ως συσκευή.
Έκανα ένα βήμα παραπάνω και έγραψα στην ZTE στην Κίνα, αφού πρώτα έκανα Live Chat με τους τεχνικούς τους.
Υπομονή λοιπόν μέχρι να έρθει η απάντηση.
Ξέρω ότι το θέμα είναι δύσκολο, αλλά έπρεπε να ρωτήσω, και τους γείτονες.
Εχεις κάνει τις βασικές ενέργειες;
- απεγκατάσταση όλων των driver ή καλύτερα χρήση "καθαρού Η/Υ" (χωρίς να έχεις λειτουργήσει το modem)
- εγκατάσταση του λογισμικού firmware update (σε πρώτη φάση του Cosmote)
- χρήση πόρτας USB (όχι HUB)
- χωρίς SIM ακολουθείς τη διαδικασία
Αν έχει καταστραφεί το εσωτερικό boot loader μόνο η ZTE μπορεί να δώσει οδηγίες.
Το modem έτσι κι αλλιώς όταν του δώσεις τάση τροφοδοσίας, μετά από λίγο ανάβει κάποιο LED. Χωρίς SIM τι χρώμα ανάβει;
G
Κυριάκο έχω ένα ίδιο (ή νομίζω οτι είναι ίδιο). Το επισυνάπτω φωτό, κοίταξέ το, και πές μου.
Δουλευει μια χαρά, απλά είναι λίγο "μασημένο" το φις του USB.
Αν το θες, πες μου και στο στέλνω, απλά δεν το χρειάζομαι, και δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ.
***No GreekLish Please *** Παρακαλώ γράφετε με ελληνικούς και μόνο χαρακτήρες .............................www.howtofixit.gr
Γρηγόρη το Θε, και το Θε πολύ .. γιατί όχι τίποτα άλλο, αλλά το είχα δανικό και το βάρεσε η γνωστή κατάρα.
Και θα πρέπει να το αντικαταστήσω πάση θυσία με όμοιο.
Στέλνω ΠΜ ..
Γιώργο πήγες στα βαθιά.. εγώ δεν κολυμπάω εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΚΥΡΙΑΚΟΣ 69 : 20-10-11 στις 00:20
Παρέλαβα το στικάκι του Γρηγόρη , και πραγματικά τον ευχαριστώ και δημόσια.
Στην συνέχεια βρήκα το θάρρος να κατσαβιδώσω το χαλασμένο , και τρόμαξα μόλις είδα στα σωθικά του,
ένα πακέτο νάνο-τεχνολογίας, που χωρίς μεγεθυντικό φακό ή καλύτερα μικροσκόπιο, δεν πας πουθενά.