Αγαπητοί φίλοι πριν από δυόμιση χρόνια αγόρασα μια LG τηλεόραση HD για τον υπολογιστή και μπορώ να πω πως ήμουν πολύ ευχαριστημένος.Πριν από 2 εβδομάδες περίπου όταν την άνοιξα παρατήρησα στα αριστερά μια πράσινη γραμμή από κολλημένα pixels.Δυστυχώς το πρόβλημα ήταν εκτός εγγύησης και δεν υπήρχε δυνατότητα αντικατάστασης όπως από ότι με πληροφόρησε ένας φίλος ηλεκτρονικός δεν υπήρχε περίπτωση να φτιαχτεί..Τα καλά νέα βέβαια ήταν πως στην LG μου είπαν ένα λογικό ποσό 180 ευρώ για να την αλλάξω.
Το θέμα μου ήταν αν μπορούσα να προσπαθήσω..Ο φίλος μου μου είπε πως υπάρχει περίπτωση αν πατούσαμε κάποιο τρόπο το πάνελ από μέσα να λειτουργούσε έστω και προσωρινά..Έτσι την άνοιξα και προσπάθησα να δω που υπάρχουν οι επαφές αλλά μάταια..Η τηλεόραση είχε εντελώς διαφορετική κατασκευή από τις κλασσικές οθόνες των λαπτοπ και δεν αντέδρασε σε καμία προσπάθειά μου..Μάλιστα το γέλιο είναι πως κλείνοντας την εμφανίστηκε ακόμα μια στο κέντρο..
Το ποστ μου δεν έγινε για να ζητήσω πιθανές λύσεις επισκευής αφού τελικά όπως μου είπαν πολλοί οι βλάβες αυτές δεν επισκευάζονται.Απλά αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι.
Αν αλλάξω το panel υπάρχει πάλι η περίπτωση να έχω τέτοιο πρόβλημα πάλι τόσο σύντομα?
Μήπως ο λόγος του προβλήματος ήταν που την καθάριζα με πανί και ίσως στο καθάρισμα να πατούσα ελαφρά μεν το πάνελ?