γεια σας μπραβο για την δουλεια που κανετε εδω με βοηθεισατε αρκετες φορες...... ειμαι ηλεκτρολογος αυτοκινητων νεος σχετικα στο επαγγελμα λοιπον ας μην τα πολυλογο καποιος ηρθε στο μαγαζι μου και μου ειπε πως εχει ενα αναπηρικο αμαξιδιο κοιταξε για μπαταριες μονος του και του ειπαν 300 ευρο.... το ειχε 4 χρονια... και αρχισαν να πεφτουν πολυ γρηγορα (τουλαχιστον ετσι μου ειπε) και ηθελε να τις άλλαξει για το λογο αυτο! ακουσα 4 χρονια και συχνη χρηση και μου φανικε λογικο να εχουν πεσει και να μην εχουν διαρκεια... πηγα το ειδα. φορουσε δυο 38ah μπαταρες στα 12V αν θυμαμαι καλα. εψαξα και βρηκα δυο 40ah (βαθιας εκφορτοσεις φυσικα) και τις πηρα τις εβαλα και του πηρα και 50 ευρο λιγοτερα.. οταν φορτισουν για να βλεπεις ποσο αδειες η γεματες ειναι εχει 2 κοκκινα λεντακια 4 πορτοκαλι οταν ειναι στη μεση και 2 πρασινα οταν ειναι τερμα.. απο το πασχα μεχρι τωρα ποτε μα ποτε οταν εβγαζαν τον φορτιστει δεν τους εδειχνε να φτανει ουτε στο ενα πρασινο λεντακι δηλαδη το εβαζαν για μια μερα ολοκληρη στη μπριζα πηγαινα το εβγαζαν και αναβαν μονο τα δυο κοκκινα και τα 4 πορτοκαλι δηλαδη οτι ειναι φορτισμενο λιγο πανω απο την μεση... πρασινο λαμπακι ειδαν μονο μια μερα που αναψε μονο το ενα (δηλαδη και παλι οχι φουλ) και μολις περπατισε για 50 μετρα εσβησε και αυτο και συνεχιζε απο κι και κατω μετα (μαλλον κανονικα)... τι λετε να φταιει?????? οτι εβαλα 2ah παραπανω μπαταρια??? (ο φορτιστεις φαινεται να δουλειυει κανονικα με ολα τα λαμπακια κανονικα αναμενα οπως θα επρεπε να ειναι)