Μου εδωσαν σημερα μια παλια τηλεοραση η οποια αλλαζει καναλια και κλεινει απο μονη της...
Την ειδα απο μεσα και ειδα οτι εχει επισκευαστει το τροφοδοτικο της αλλα τπτ αλλο...
Καμοια ιδεα???
Μου εδωσαν σημερα μια παλια τηλεοραση η οποια αλλαζει καναλια και κλεινει απο μονη της...
Την ειδα απο μεσα και ειδα οτι εχει επισκευαστει το τροφοδοτικο της αλλα τπτ αλλο...
Καμοια ιδεα???
Γραψε τι τηλεοραση ειναι μαρκα,μοντελο ή και καμια φωτο.
Λοιπον ειναι μια telefunken A114 MC
Και εκτος του οτι αλλαζει καναλια εχει προβλημα στην εικονα δλδ οταν πανω στην οθονη χτυπαει ασπρο τοτε ολη η γραμμη μαυριζει...
Ελπιζω να εγινα κατανοητος :P
Για τα καναλια που αλλαζουν μαλλον ειναι θεμα πληκτρολογιου δηλαδη τα διακοπτακια,τι εννοεις οτι οταν χτυπαει ασπρο ολη η γραμμη μαυριζει;
Εμμ δεν ειναι προβλημα πληκτρολογιου το εχω τσεκαρει.. Μαλλον ειναι ο δεκτης του τηλεκοντρολ σκεφτομαι να τον αποσυνδεσω και να δω..
Και αυτο που λεω οτι οταν χτυπαει το ασπρο πανω στην οθονη μαυριζει η σειρα ενοω οτι πχ οταν εμφανιζονται οι υποτιτλοι σε μια ταινια ολη η γραμμη (οριζοντια) μαυριζει και αφηνει ελαχιστα να δεις την υπολοιπη εικονα.
Τον αποσυνδεσα και παλι τιποτα.......
Καμοια ιδεα???
Τουλαχιστον αν μπορειτε να μου βρειτε κανενα σχεδιαγραμμα.........
όταν έχει έντονο λευκό άμέσως αλλάζει η φωτεινότητα, αυτές τις διακυμάνσεις αν κάνει ΄ψαξε αστην έξοδο του ABL για πυκνωτές φίλτρου βραχυκυκλωμένους ή είναι η οθόνη ενα βήμα πρίν να σε αφήσει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 21-07-11 στις 16:19
Το ειχα τσεκαρει .... ολα μια χαρα μου φενονται... απ' οτι ξερω αυτο το εχει καιρο τωρα....