έχω μια τηλεόραση PHILIPS 29PT9416/12R όταν πατάς να ανάψεις την τηλεόραση ακουγότανε τα relay στην τροφοδοσία που παίζουν και μετά αρχίζει να αναβοσβήνει το led κόκκινα και δεν ανάβει:έχω μέτρηση το τρανζίστορ της υψηλής και είναι καλώ
HELP
έχω μια τηλεόραση PHILIPS 29PT9416/12R όταν πατάς να ανάψεις την τηλεόραση ακουγότανε τα relay στην τροφοδοσία που παίζουν και μετά αρχίζει να αναβοσβήνει το led κόκκινα και δεν ανάβει:έχω μέτρηση το τρανζίστορ της υψηλής και είναι καλώ
HELP
πες μας σασσι.δοκιμασε να ζεστανεις την πλακετα με σεσουαρ μηπως ξεκινησει,κοιτα για φουσκωμενουσς πυκνωτες
το σασί είναι το MG31EAA έχει κωδικούς βλαβών και είναι δύσκολο να φτιαχτεί με σεσουάρ και με χτένες
αγαπητέ παναγιωτάκη δεν είναι κακό να συμετέχουμε σε μια δημόσια συζήτηση(forum) αλλά να ξέρουμε τι γράφουμε και να βοηθάμε πραγματικά τον άλλο,στην προκειμένη περίπτωση και να σου έλεγε τον κωδ. βλάβης πάλι δεν θα μπορούσες να τον βοηθήσεις γιατί απλά δεν γνωρίζεις.
οσο για την χτενα ............. σε forum για κουρεις και κομμωτριες μήπως έχεις το λινκ να το δώσεις;
γι αυτο υπαρχουν και τα service manual που αναφερουν τα fault codes.δεν καταλαβαινω που ειναι το λαθος με το σεσουαρ-μαλλον δεν εχει θερμο αερα να το κανει-πολλα εξαρτηματα με αλλαγη θερμοκρασιας αλλαζουν κατασταση Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;;;;;;;;;σταματαω την αντιπαραθεση εδω!!!!!!!
Σαυτη την τηλεοραση με παρομοιο προβλημα στο τροφοδοτικο μου εχει τυχει ενας απο 2 μετασχηματιστες να εχει ψυχρες.Αν θελει ο φιλος μας να ανεβασει φωτο να του δειξω τι εννοω.
Εγω λεω, μηπως βγαζουμε τα ματακια μας με τα ιδια τα χερακια μας?
Δεν ξερω αν ειναι σωστο να μοιραζουμε βλαβες δεξια - αριστερα, σε ανθρωπους 'ασχετους' με το αντικειμενο.
Ηθελα απο καιρο να κανω αυτη τη παρατηρηση, γιατι δεν ξερω πως λειτουργει αυτο το forum. Αν πρεπει να λειτουργει ετσι ή απλα ως βοηθητικο book για καποιους ανθρωπους που θελουν να φτιαξουν την τηλεοραση μονοι τους!!
Μηπωςστερουμε το μεροκαματο απο καποιους συναδερφους στην περιοχη μας??
Μηπως θα πρεπει να φτιαχθει ενα thread αποκλειστικα και μονο για συναδερφους?
Sorry για το off-topic, ας το τοποθετησει ο admin εκει που πρεπει...