Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Θέμα: Asus eeePC 1005HA

Το avatar του χρήστη button
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Λαγκαδας Θεσσαλονικη

Προεπιλογή Asus eeePC 1005HA

Εχω Netbook Asus EeePC 1005HA απο αυτά που δόθηκαν στην 1η Γυμνασίου και φυσικά ο μικρός έδωσε μεγάλη προσοχή στο Netbook που κατέληξε γεμάτο βρωμιά η οθόνη έχει περισσότερη βρώμα απο δημοσιές παρατημένες τουαλέτες και δεν έφτανε αυτό έχει ενα μέρος λιωμένο σε άλλο μέρος που είναι διακόπτης σπασμένο και δεν ξέρω τι άλλο...

Και δεν ξέρω τι έκανε αυτή τη φορά ..

Το Netbook έχει πρόβλημα με άναμμα πίτας το ON και 1 sec δεν ανάβει αυτό 3-4+ φορές γίνεται μετά απο κάποια ώρα ανάβει κάνει εκκίνηση άλλα οθόνη είναι off και 1/20 ανάβει κανονικά ..

Το άνοιξα να δω τι φταίει αλλά αφήστε που έφαγα 1 ώρα να καταφέρω να βγάλω το πληκτρολόγιο

εγγύηση μαλών άκυρη πάει γιατί πήγε και έχωσε τα χέρια του στην ΡΑΜ αφού γ@μ!σε την βίδα και με τέτοια κατάσταση δεν θα επισκευάσουν.
    Nokia 3250 / 6280 / N97mini
    <Mastech MS8268>

Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Γειά σου Γιάννη,
    αρκετά από τα "δύσκολα" γίνονται εύκολα μέσω youtube. Ψάχνοντας για "ASUS 1005 remove keyboard" βλέπεις το σχετικό video και αφαιρείς το πληκτρολόγιο σε 30"

ASUS 1005 remove keyboard
    ASUS 1005 replace display
    ASUS 1005 RAM HD

Θα σου πρότεινα να κάνεις τα "βασικά" βήματα που ξέρεις: καθαρίζεις εξωτερικά, ανοίγεις το κάτω καπάκι μνήμης, την αφαιρείς, καθαρίζεις προσεκτικά την πλακέτα στις επαφές (οινόπνευμα, ή μαλακή γομολάστιχα), την τοποθετείς πάλι και δοκιμάζεις.

Σε κάθε απορία σου καλύτερα να δεις 2-3 videoclip παρά να σπας τα νεύρα σου (ή τα πλαστικά καπάκια).

Αν αναγκαστείς να φτάσεις στο σκληρό δίσκο ή να ψάχνεις το λειτουργικό σύστημα, θυμήσου ότι υπάρχουν και τα Ubuntu Live-USB sticks (ή Live-SDHC) που λειτουργούν και χωρίς σκληρό δίσκο! Τα Linux-Live έχουν και επιλογή MEMORY TEST στο boot.

G
    .

Το avatar του χρήστη button
    Μέλος
    Όνομα
    Γιαννης
    Περιοχή
    Λαγκαδας Θεσσαλονικη

Προεπιλογή

Το youtube δεν είναι φιλικό με mobile internet με κάρτα έτσι μένω μακριά,Θα τα δω απο net .

Το netbook κάνει boot χωρίς πληκτρολόγιο η touchpad ? για να μην το βάζω βγάζω γιατί είναι ευαίσθητα τα καλώδια.

Live Linux το ξέρω εχω δοκιμάσει πολλές φορές στο άλλο netbook .

Ευχαριστώ για help θα απαντήσω όταν δοκιμάσω όσα είπες
    Nokia 3250 / 6280 / N97mini
    <Mastech MS8268>

Το avatar του χρήστη xrhstos1978
    Μέλος
    Όνομα
    ΧΡΗΣΤΟΣ
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

ναι δουλεύει και χωρίς πληκτρολόγιο και touchpad.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία
  • HTML: εκτός λειτουργίας