Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21
    Το avatar του χρήστη Phatt
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή Βλαβη σε ΡαδιοCD αυτοκινητου

Εχω ενα ραδιοCD/DVD αυτοκινητου με αναδιπλουμενη οθονη στο 1DIN, μαρκας ΕΟΝΟΝ, κινεζικο.Εχει το εξης προβλημα: Ολες οι λειτουργειες του γινονται κανονικα, αλλα δεν βγαζει ηχο στην εξοδο...Το εχω δωσει σε δυο ηλεκτρονικους αλλα κανενας τους δεν μπορεσε να βγαλει ακρη, μου ειπαν οτι δεν μπορεσαν να βρουν σχηματικο και οτι δεν εχει αντιπροσωπεια στην Ελλαδα.Εγω δεν εχω τις γνωσεις για να το επισκευασω μονος μου.Εαν καποιος φιλος επαγγελματιας πιστευει οτι μπορει να ασχοληθει για να το διορθωσει θα με βοηθουσε πολυ.Ευχαριστω.
    ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ!!
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    θανασης
    Περιοχή
    αιγαλεω

Προεπιλογή

ολα αυτα για μενα ειναι μιας χρησης.πιστευω χανεις το χρονο σου.δυσκολο να φτιαχτει, ειχα ασχοληθει κι εγω στο παρελθον με παρομοιο προβλημα αλλα τσαμπα κοπος.

Το avatar του χρήστη spirakos
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Σου εχω ξαναπει πριν ψωνισεις κατι ακριβο κινεζικο πρωτα ριχνεις ενα τζοκερ
    Οι πιθανοτητες ειναι ιδιες. Ελπιζω να βοηθησα
    Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Αν και δεν πιστεύω οτι θα βγάλεις άκρη..
    Με τις λιγοστές μου γνώσεις, θα το άνοιγα και θα έψαχνα αν αυτή η μούγκα προέρχεται απο τον τελικό ή απο την προενίσχυση.
    Θα έβρισκα ποιός είναι ο τελικός και θα έβλεπα στο datasheet του ποια pin είναι τα IN του σήματος. Αν άκουγα κάτι εκεί, πάει να πει ότι φταίει ο τελικός. Θα τον άλλαζα και λογικά θα δούλευε. Μπορέι όμως το πρόβλημα να είναι και στην τροφοδοσία του.
    Αν δεν θα άκουγα τίποτα στην προενίσχυση, τότε το πρόβλημα θα ήταν πιό πίσω και αφού δεν υπάρχει σχηματικό τότε..παπαλα.
    Αν και 2 ηλεκρονικοί δεν έβγαλαν άκρη, αξίζει να προσπαθήσεις(πολλές φορές δεν ασχολούνται με κατι τέτοια).

Προεπιλογή

Αν η επιλογή Κινέζικο είναι μονόδρομος (όπως συμβάινει πλεόν συνήθως) τότε διασφάλησε εγγύηση από τον προμηθευτή. Γι'αυτό τα Κινέζικά μου τα αγοράζω συνήθως από Έλληνα εν γνώση μου για το καπέλλο που τρώω. Επίσης σου δίνουν τη δυνατότητα με λίγα ακόμα γιούρια να επεκτείνεις την εγγύηση χρονικά και πρακτικά η εγγύηση συνήθως σημαίνει εγγύηση αντικατάστασης για μικρομεσαία radioCD (π.χ. μέχρι 150 Ε). Και Κινέζικα θεωρούνται και τα made in Taiwan, Singapoure, Vietnam κλπ. τροπικές Ασιατικές χώρες!!!

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Βρε παιδια δεν γυρευω οδηγο αγορας προϊοντων, γνωριζω τι αγορασα, και πηρα τα ρισκα μου.

Στο δια ταυτα, Νικο, ειλικρινα δεν εχω τις γνωσεις να ασχοληθω, ποσο μαλλον αυτο που ειναι και SMD και εχει φοβερο ψιλολοϊ μεσα γι'αυτο ψαχνω και ανθρωπο να ασχοληθει...Αυτο που δεν κοιταξα ειναι αν δινουν σημα τα RCA που εχει, αν γινεται αυτο τοτε θα το βαλω να δουλεψει με εναν ενισχυτη και τελος.Αλλιως, μαλλον θα το χαρισω αφου δεν υπαρχει ενδιαφερον για εξυπηρετηση...
    "Πατριωτισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα την αγάπη για τη χώρα σου. Εθνικισμός είναι όταν βάζεις πάνω απ' όλα το μίσος για τις άλλες." Charles De Gaulle.

Το avatar του χρήστη Nemmesis
    Μέλος
    Όνομα
    Παναγιωτης
    Περιοχή
    Πτολεμαιδα

Προεπιλογή

το εχεις λυσει?? αν ναι βαλε καμια photo να το παμε σιγα σιγα το πραμα... τουλαχιστον να εχουμε μια ιδεα... αν και οι εγω πιστευω στο τελικο σταδιο θα ειναι... βαζουν τπτ πεταμενα και καιγονται με το παραμικρο... ετσι και αλλιως λιγο πολυ δεν χρειαζεσαι σχηματικο... απο την εξοδο προς τα πισω κοιτας μεχρι το σημειο που ειναι επισκευασημο απο πλευρας ανταλακτικων και εξοπλισμου..

υγ. ΣΚ θα ειμαι θεσσαλονικη για κατι δουλειες που εχω... αν θες βρισκομαστε μου το δινεις το κοιταω και στο στελνω με καμια courier
    φανατικος αντιαεικινηστης....
    δεν επιτρεπω την εξελιξη γιατι εχω πετρελαια...

Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Πτολεμαΐδα

Προεπιλογή

Δεν είναι smd αυτό που σου λέω να κοιτάξεις. Είναι μεγάλο και έχει μία μεγάλη ψήκτρα πάνω του.
    Εϊναι όπως σε αυτή την εικόνα

Το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο tda ή κάποιο lm.

Έχει 25 pin και 4 απο αυτά είναι η είσοδος. Δες εδώ:

Εγώ σου λεω να συνδέσεις στο ΙΝ1 - S-GND και στο ΙΝ2 - S-GND και στο ΙΝ3 - S-GND και στο ΙΝ4 - S-GND ένα μικρό ηχειάκι για να δεις αν ακούγεται κάτι. Αν ακούγεται πάει να πεί ότι εχει πρόβλημα ο τελικός. Τον αλλάζεις και είσαι κομπλέ. 10€ έχει περίπου.
    Αν δεν ακούγεται πάει να πει ότι το πρόβλημα είναι πιό πίσω και χρειάζεται σχέδιο...
    Πρώτα όμως πρέπει να δεις τι γράφει πάνω του ο τελικός και να βρεις στο datasheet του τα αντίστοιχα pin.

Μέλος
    Όνομα
    Παναγιώτης
    Περιοχή
    Σέρρες

Προεπιλογή

Παιδια ειχα κατι τρεχαματα θα το δουμε το θεμα σιγα σιγα, αν θυμαμαι καλα σε απολυτη ησυχια εβγαζαν ηχο τα μεγαφωνα αλλα ισα που ακουγοταν σα ψιθυρος.Θα το ανοιξω με προσοχη και θα σηκωσω φωτο να δουμε τι γινεται.

Το avatar του χρήστη navar
    Μέλος
    Όνομα
    Kωνσταντίνος
    Περιοχή
    τρικαλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Phatt Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδια ειχα κατι τρεχαματα θα το δουμε το θεμα σιγα σιγα, αν θυμαμαι καλα σε απολυτη ησυχια εβγαζαν ηχο τα μεγαφωνα αλλα ισα που ακουγοταν σα ψιθυρος.Θα το ανοιξω με προσοχη και θα σηκωσω φωτο να δουμε τι γινεται.
    σαν να καηκε ο τελικός ακούγεται αυτό!
    αν ναί είναι σχετικά έυκολη η αντικατάσταση και λογική η τιμή !
    ψάξε για ολοκληρωμένο σαν αυτό που σου έδειξε ο Pcman

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. ΒΛΑΒΗ ΣΕ RADIOCD ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    από BILLYSBOY στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-09-10, 01:34
  2. ΒΛΑΒΗ ΣΕ RADIO MP3 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
    από BILLYSBOY στο forum Car HiFi & Safety
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-01-10, 13:15

Δικαιώματα - Επιλογές