-
Watson fa5175bt
Το πρόβλημα που έχω με αυτήν τη tv είναι ότι μου ρολαρει η εικόνα προς τα κάτω , οι μόνες βλάβες που βρήκα ήταν μερικοί φουσκωμένοι πυκνωτές κοντά στο βερτικαλ .Όταν δίνω εικόνα από το σκαρτ είναι όλα οκ όταν παίρνει τηλεοπτικό σήμα τα παίρνει στο κρανίο
-
-
Κοίτα για κυμάτωση στα 5 , 12 και 30ν.
-
-
Αποστόλη αύριο θα τις ρίξω μια προσεκτική ματιά και βλέπουμε , να πω την αλήθεια πιστεύω ότι η βλάβη προέρχεται από τον προσεσορα ίσως να θέλει να μπω στο κρυφό μενού για κάποιες διορθώσεις .δεν μου έχει ξανά τύχει τέτοια βλάβη και με έχει ψηλό κουφάνει ....Όλες οι γνώμες δεκτές !!!αν βρω τι βλάβη θα την αναφέρω για την βοήθεια και των υπολοίπων σε παρόμοιο πρόβλημα
-
-
Η tv πάει για φούντο……..Να κάνω μια μικρή διόρθωση ως προς την βλάβη . Όταν πατώ για να μπω στο μενού η οθόνη παραμένει σωστή και καθαρή και δεν ρωλαρει από πάνω προς τα κάτω , οι ενδείξεις των καναλιών εμφανίζεται κανονικά και σταθερά .Όταν παίρνει σήμα από το σκαρτ η από το τιουνερ τότε αρχίζει ο πανικός ! Σε αυτήν την φάση όταν ξαναπατώ να μπω στο μενού οι ενδείξεις είναι σταθερές και η εικόνα ρολαρι .άκρη δεν έχω βγάλει και δεν πρόκειται όπως το βλέπω αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει και να με ξεστραβώσει . έχω αλαλάξει και το τιουνερ για δοκιμή αλά χωρίς αποτέλεσμα ,έχω καταλήξει ότι η βλάβη οφείλεται στον προσενσορα η στη μνήμη .
-
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δημιουργία θεμάτων: Όχι
- Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
- Σύναψη αρχείων: Όχι
- Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
-
Όροι Χρήσης