Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 4 από 4

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Συρος

Προεπιλογή Garmin βυθομετρο

Παιδια αντιμετωπιζω ενα προβλημα με ενα βυθομετρο GARMIN στο οποιο το βυσμα τροφοδοσιας εχουν κοπει καποια pin ζητησα στην αντιπροσωπεια και δεν δινουν να το επισκευασω μου ζητουν να το στειλω εκει ξερει καποιος που μπορει να το προμηθευτω ευχαριστω

Το avatar του χρήστη ptisi110
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αιγάλεω

Προεπιλογή

Ειχα ακριβώς το ίδιο προβλημα με βυθομετρο στο βύσμα τροφοδοσιας.. Εγω δεν βρήκα το δικο του βυσμα και χρησιμοποιησα καποιο παρομοιο αλλα χρειαστηκε να αλλαξω και εκεινο που παει στην μπαταρία ωστε να ταιριαζουν. Το μονο προβλημα ειναι πως αναγκαστηκα να ανοιξω το κουτι και να συνδεσω το νεο βυσμα πάνω στο PCB της συσκευης.. Θελει πολυ προσοχη διοτι η συσκευη ειναι στεγανη και πρεπει να κατσουν οπως πρεπει τα λαστιχακια στο καπακι στο μονταρισμα.
    ΑΝ έχεις εγγυηση δεν αξιζει να ασχοληθεις καν δεν το συζηταμε το στελνεις στην εταιρια.

Νέο Μέλος
    Περιοχή
    Συρος

Προεπιλογή garmin

Οχι δεν υπαρχει εγγυηση αλλα μου ειπαν οτι η επισκευη θα ειναι ασυμφορη επειδη ειναι και φτηνο μοντελο οσο για να βαλω κατι αλλο στην αναγκη θα καταληξω να ψαξω να προσαρμοσω καποιο αλλο βυσμα

Το avatar του χρήστη waverunner
    Νέο Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας
    Περιοχή
    Λεμεσός - Κύπρος

Προεπιλογή

Φίλε μπορείς να κοιτάξεις στις πιο κάτω σελίδες να βρεις πιο τεριάζει στο δικό σου μοντέλο και να το παραγγείλεις.. Είναι αξιόπιστη εταιρία, παράγγειλα μερικές φορές από κοντά τους.

http://www.turtlemarine.com/cables.html

http://www.turtlemarine.com/garminmarinenetwork.html

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία
  • [VIDEO] code is σε λειτουργία