Καλησπερα σας
θα ηθελα την βοηθεια σας εχω μια SONY TV μοντελο KV-32FX60D chassis AE-5
προχτες οπως επαιζε σταματησε την αναψα ξανα και ακουγα μονο ηχο και μετα απο 1-2 λεπτα εκλεινε παλι . το λαμπακι του standby αναβοσβηνει 4 φορες και σταματαει και παλι το ιδιο .
απο οτι εψαξα στο ιντερνετ αυτο σημαινει¨... FOUR Blinks---No Vert. Deflection (V STOP), Screen goes to a single horizontal line then the video signal muted. Check IC1509, Q1505
μετα απο πολυ κοπο βρηκα ενα service manual του συγκεκριμενου μοντελου το οποιο περιεχει μονο την κεντρικη πλακετα λοιπουν δηλ. αρκετες σελιδες παντως στην κεντρικη δεν υπαρχει αυτο το ολοκληρωμενο και αυτο το τρανζιστορ Τo IC1509 και το Q1505 δεν περιεχονται στην λιστα των εξαρτηματων του service manual ειναι μαλλον στις αλλες σελιδες που δεν εχω . Σε ενα αλλο site εγραφε να δω και αυτες τις ασφαλειες (f1651 και f1652. Βεβαιωθείτε ότι αυτές οι ασφάλειες δεν blowen ) θα ηθελα πολυ την βοηθεια σας γιατι δεν εχω χρηματα για μια καινουργια τηλεοραση αυτην την εποχη και τα μικρα γκρινιαζουν !!! με την βοηθεια σας και τα λιγα που θυμαμαι απο το λυκειο περι ηλεκτρονικων πιστευω να τα καταφερουμε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!