Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 22

Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή Πρόβλημα με Desktop dell gx 280 optiplex

Καλησπέρα παιδιά άνοιξα το Dell optiplex gx 280 για φύσημα και πάστα στονν επεξεργαστή και από τότε όταν τον ανοίγω το κουμπί του power είναι πορτοκαλί ενώ ο ανεμιστήρας το επεξεργαστή δουλεύει στο full. Mε ένα ψάξιμο στο Manual του κατασκευαστή και στο google είδα ότι κάτι μπορεί να μην έχει κουμπώσει ή η ψύκτρα να μην πατάει καλά. την πίεσα λίγο απο πάνω με το χέρι μου και μια φορά μου άνοιξε η οθόνη. Όταν άφησα το χέρι μου τίποτα πάλι τα ίδια (μαύρη οθόνη και ανεμιστήρας στο full) καμιά ιδέα;

Το avatar του χρήστη xlife
    Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

αφου είδες οτι είναι θέμα τις ψήκτρας... ξαναβγάλτα όλα και κούμπωσε τη σωστά

Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

Κώστα το έχω κάνει δέκα φορές και αυτό που κάνει τώρα είναι να δουλεύει ο ανεμιστήρας σε χαμηλές στροφές. Υπάρχει περίπτωση λόγω αλλαγής μπαταρίας να έχασε κάτι το bios και να μην κανει boot; Γιατί όταν τον ανοίγω το power γίνεται χρώμα πορτοκαλί και βάσει εγχειριδίου λέει ότι είναι σε αναμονή και κάτι δεν λειτουργεί καλά. Τα λαμπάκια που έχει πίσω είναι όλα σβηστά . Ακόμα σήμερα τσέκαρα με tester το τροφοδοτικό και μου το έβγαζε καλό.

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Απλά τα dell (και τα hp) λόγω του οτι χρησιμοποιούν παραλλαγές bios έχουν ασφαλίσει τα πάντα. πχ αν είναι σε λάθος θέση ο ανεμιστήρας πχ. chs fan αντι για cpu fan δεν ανοίγει,όπως και αρκετά άλλα που δεν θυμάμαι τώρα. Βγάλε κάποια φώτο μητρικής να δούμε αν κάτι δεν είναι στη θέση του. Κάνε και ένα reset το bios

Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

Κώστα το reset sto bios επειδή δεν έχω φτάσει να έχω σιγουριά σε αυτό το κομμάτι είναι με το jumper που το βγάζεις από το σημείο του password στο bios και το αφήνεις για 5 δευτερόλεπτα και μετά το ξαναβάζεις πίσω; δεν σβήνει το bios ; Τι ακριβώς κάνει reset ;

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Το bios δεν σβήνει, απλά μπαίνει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις με το reset. έχεις 3 pin με ενα jumper στα 2. βγάζεις το jumper και το βάζεις ετσι ώστε να μην είναι πια στο πρώτο και στο μεσαίο , αλλά στο μεσαίο και στο τρίτο. το ξαναβάζεις στη θέση του και είσαι έτοιμος. Εχεις κάνει reset. Ανοίγεις για να δεις αν είναι όλα ok η αν είναι κάτι άλλο

Μέλος
    Όνομα
    Κώστας
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

http://en.community.dell.com/support...514/t/18372564

Το δεύτερο μήνυμα.. ειναι και dell... έχει 2 pin οπότε κάνε το reset οπως λένε εκεί

Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

Kώστα το έκανα και τζίφος . Με το που βάζω το καλώδιο του ρεύματος δουλεύει χαμηλά ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή. Το κουμπί του power συνεχίζει και είναι πορτοκαλί. Αυτό που μου είπες για τον ανεμιστήρα μία θέση έχει σε αυτό το μοντέλο. Ασε που δεν το είχα ξεφισώσει. Λες να τα έπαιξε ο επεξεργαστής; Έχω ένα pc στη δουλειά με socket 775 θα τον ρίξω επάνω να δω αν είναι από αυτό.

Μέλος
    Όνομα
    Αγγελος
    Περιοχή
    Σαλαμινα

Προεπιλογή

Δοκιμασες να τον ανοιξεις χωρις να εχεις την ψυκτρα πανω (με γυμνο τον επεξεργαστη)???
    Ανεβασε και καμμια φωτο οπως σου ειπε ο xlife
    Οσα GX280 μου εχουν φερει ειχαν παντα "πρησμενους" πυκνωτες γυρω απο τον επεξεργαστη

Μέλος
    Όνομα
    Θανάσης
    Περιοχή
    Πειραιάς

Προεπιλογή

Παιδιά και ο επεξεργαστής οκ τον δοκίμασα στο pc στην δουλειά και άνοιξε κανονικά οπότε φεύγουμε και από εκεί. Άγγελε θα το κάνω αυτό με την ψύκτρα και θα σας πω. Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Να επισημάνω ότι και το τροφοδοτικό που τσεκαρίστηκε είναι οκ. Πυκνωτές πάντως δεν έχω παρατηρήσει φουσκωμένους. Θα βγάλω μητρική να δω και από κάτω και ξαναμιλάμε.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. juro pro kashmir 280
    από stam1982 στο forum Σύστημα Σιδερώματος
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-06-15, 15:45
  2. juro pro kashmir 280 sos!!
    από sweetmarykal στο forum Σύστημα Σιδερώματος
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-14, 15:06
  3. [Σταθερός Η/Υ] desktop κολλαει-παγωνει
    από jakektm στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά