Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 8 από 8

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    Περιοχή
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Προεπιλογή Προβλημα με tv plasma LG

καλησπερα εχω μια Tv 40 Plasma.το προβλημα που δημιουργηται ειναι οτι μετα απο λιγη ωρα που ειναι αναμμενη σβηνει,ακουγεται ενα κλακ, σβηνει δηλαδη και προσπαθει να ανοιξει μονη της....την εχω παει σε πολλους και μαλιστα ενας ηταν εξειδικευμενο service της lg.ειπε οτιαλλαξε Panel,πυκνωτες....το προβλημα ομως συνεχιζει...αυτο το κανει οχιαμεσως μολις την αναψω....μπορει να το κανει οταν θα παω να αλλαξω καναλι ή μετα απο λιγη ωρα το κανει μονη της ειτε αλλαξω καναλι ειτε οχι...καμια ιδεα τι να φταιει?

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Δεν θελω να σχολιασω οτι σου αλλαξανε πανελ,ο μοναδικος που μπορει να σου λυσει το προβλημα με την lg ειναι ο τριγκας εκει στην καρδιτσα

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    Περιοχή
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LG 40 PLASMA

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν θελω να σχολιασω οτι σου αλλαξανε πανελ,ο μοναδικος που μπορει να σου λυσει το προβλημα με την lg ειναι ο τριγκας εκει στην καρδιτσα

Καταρχήν σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση....Μου εχει παρει ηδη 280€ αφου εχω παει την τηλεοραση απειρες φορες εκει..ηταν τοοοοσο σιγουρος οτι την εφτιαξε την ειχε στο συνολο εκει 1 χρονο και ακρη δεν βρηκε!!!!!!!πηρα στην lg και μου ειπαν να απευθυνθω σε αυτον.....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vtziota13 : 27-01-15 στις 08:13

Μέλος
    Όνομα
    .
    Περιοχή
    .Νέος κόσμος

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vtziota13 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καταρχήν σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση...εαν μιλαμε για τον ιδιο Τριγκα που ειναι στην Καρδιτσα και ειναι και αντιπροσωπος της LG....ενα εχω να πω....εαν αυτος ειναι ειδικος εγω ειμαι αστροναυτης!!!!!!!Δεν εχει ιδεα απο το αντικειμενο και αμφιβαλλω και αν εχει μιλησει και με τα κεντρικα....Μου εχει παρει ηδη 280€ αφου εχω παει την τηλεοραση απειρες φορες εκει..ηταν τοοοοσο σιγουρος οτι την εφτιαξε την ειχε στο συνολο εκει 1 χρονο και ακρη δεν βρηκε!!!!!!!πηρα στην lg και μου ειπαν να απευθυνθω σε αυτον.....τρια πουλακια δηλαδη!!!!!σε αυτον εγω δεν ξαναπαω ουτε τρανζιστορ!!!!!!!!!!απαραδεκτος!!!!!!!!
    είναι δύσκολη βλάβη αλλά δεν ξέρουμε τι ακριβώς έκανε ο τρίγκας
    αν θέλεις γράψε το μοντέλο και το product code ή βγάλε φωτογραφία το ταμπελάκι πίσω για να καταλάβουμε για ποιό μοντέλο μιλάμε και να σε βοηθήσουμε, να πούμε κάτι πιο στοχευμένο για το τι φταίει αν γνωρίζουμε

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Off topic, νομιζω οτι ειναι λιγο σκομψο να κραζουμε ανωνυμα καποιον με το ονομα του , σε ενα forum που δεν συμμετεχει, και δεν εχει τη δυνατοτητα αντιλογου.
    Και πριν ερωτηθω, ουτε τον ξερω, ουτε εχω παει ποτε στην Καρδιτσα.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    Περιοχή
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Προεπιλογή ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ LG 40 PLASMA

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Off topic, νομιζω οτι ειναι λιγο σκομψο να κραζουμε ανωνυμα καποιον με το ονομα του , σε ενα forum που δεν συμμετεχει, και δεν εχει τη δυνατοτητα αντιλογου.
    Και πριν ερωτηθω, ουτε τον ξερω, ουτε εχω παει ποτε στην Καρδιτσα.

Συμφωνω δεν κραζω κανεναν εχω αγανακτησει μετα απο ενα χρονο κοροιδιας και δαπανης χρηματων που θα μπορουσα να αγορασω μια καινουργια...Θεωρω πρεπον οταν καποιος αναλαμβανει μια βλαβη να δωσει τουλαχιστον ενα μηνα εγγυηση και οχι καθε φορα να σου παιρνει χρηματα για μια βλαβη που ποτε δεν εφτιαξε τελικα...Τα παντα υπαρχουν καταχωρημενα στα κεντρικα της LG.Τι να κανω μετα απο 1 χρονο "επισκευων" ,χωρις στο φιναλε να υπαρχει επισκευη...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vtziota13 : 27-01-15 στις 08:16

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Δίκαια η αγανάκτησή σου αν είναι όπως τα λες. Η ένστασή μου έγκειται αλλού, νομίζω είναι ξεκάθαρο. Πάντως υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις, π.χ. συνήγορος του καταναλωτή (εμπλέκοντας την και την εταιρία ενδεχομένως, όχι μόνο τον τοπικό επισκευαστή). Αποδείξεις πήρες;

Νέο Μέλος
    Όνομα
    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
    Περιοχή
    ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Προεπιλογή

Την λυση του συνηγορου του καταναλωτή δεν την σκεφτηκα...Εχω ενημερωσει την μαμα εταιρεια για την βλαβη και αναμενω...θεωρω ότι αυτή θα εχουν λυση για το προιον τους....Οσο για το κυριο που λες ότι κραζω...μπορει να είναι ο καλυτερος στην δουλεια του,δεν αμφιβαλλω αλλα εμενα λυση ένα χρονο δεν μου βρηκε..Επισης θεωρω πρεπον και σεβαστο προς τον πελατη να δινουν στην οποια επισκευή καποιο χρονο εγγυησης και όχι να χρεωνόμαστε συνεχεια χωρις να υπαρχει λυση...Δεν είναι σκοπος μου να κανω κακο σε κανεναν.Απλα εχω δαπανησει 280€ χωρις αποτέλεσμα..Θα μπορουσα να παρω μια καινουργια....Συγνωμη αν φανηκε ότι θελω να κραξω καποιον η να κανω κακο στο ονομα καποιου...Λυση θελω....

Παρόμοια Θέματα

1. [Τηλεόραση Samsung] plasma ps-42p4a1 -ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΛΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΚΩΔ. BN96-01464A
    από bigb69 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-14, 15:20
  2. [Τηλεόραση] bluesky 42 plasma προβλημα οθόνης
    από siotis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-13, 17:03
  3. philips plasma προβλημα!!!!
    από UNICARS στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-03-12, 10:48
  4. Απαντήσεις: 8