Γεια σας εχω το παρακατω χειριστηριο συναγερμου καθωςπηγα να το φορτισω εκανα λαθος στην ταση με αποτελεσμα να καει αυτο που βρισκεται κοντα στο ηχειο μηπως γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο για μα το αλλαξω ευχαριστω.ανεβαζω φωτο.
20160514_110957.jpg
Γεια σας εχω το παρακατω χειριστηριο συναγερμου καθωςπηγα να το φορτισω εκανα λαθος στην ταση με αποτελεσμα να καει αυτο που βρισκεται κοντα στο ηχειο μηπως γνωριζει κανεις τι ειναι αυτο για μα το αλλαξω ευχαριστω.ανεβαζω φωτο.
20160514_110957.jpg
Να το φορτίσεις;;; Εχει επαναφορτιζόμενη μπαταρία;;;
Οπως και να έχει, φαίνεται να την άκουσε κανονικά και το βλέπω λίγο ζόρικο να επισκευάζεται, είναι πολύ πιθανό η ζημιά να μην περιορίζεται στο ημιαγωγό που έλιωσε.
Ρώτησες πόσο έχει να το αγοράσεις;
Edit: τώρα που το ξαναβλέπω, μάλλον δεν είναι τηλεχειριστήριο, ε; Τί είναι τελικά;
Το χειριστηριο απο συναγερμο ειναι.Με ειπαν 80 ευρω για καινουργιο,εχει και μπαταρια.20160514_110139.jpg
Εχει μεσα και μπαταρια επαναφορτιζομενη.Δεν ξερω πως λεγεται αυτο που ελιωσε για να το αλλαξω και να δω εαν δουλευει.
Αυτό που εξερράγη είναι πυκνωτής τανταλίου και δεν νομίζω να δουλέψει αν το αλλάξεις. Επίσης δεν έχει ηχείο αλλά buzzer.
Σε ευχαριστω.
Καλημερα
αγορασα δυο κοντρολερακια στα 433mhz αλλα δεν προσεξα οτι δεν ειναι code learning.Εψαξα λιγο και βρηκα οτι αυτα προγραμματιζοντται μεσω των διακοπτων 0-1
1.jpg
σε σχεση με τα υπαχρων διακοπτακια που εχει ο δεκτης πως πανε τωρα. στο 1 ειναι το μεσαιο με το Η και στο 0 μεσαιο με L ?
Ευχαριστω.θα το κοιταξω αν παιζει μεσα στο σαβ/κο.