Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε που ειναι ο δεκτης γιατι δεν δεχεται εντολες.τωρα το αναβοσβηνω απο το κουμπακι που ειναι πανω στο μηχανημα.το μηχανη μου ειναι το galanz 18αρι.ειναι του 2001 και το μοντελο AUS-18HR53FA2
Καλησπερα θα ηθελα να μου πειτε που ειναι ο δεκτης γιατι δεν δεχεται εντολες.τωρα το αναβοσβηνω απο το κουμπακι που ειναι πανω στο μηχανημα.το μηχανη μου ειναι το galanz 18αρι.ειναι του 2001 και το μοντελο AUS-18HR53FA2
Ναι το κοιταξα και δουλευει μια χαρα.αυτο μου το χε ξανακανει πριν 5-6 μηνες και εφτιαξε παλι απο μονο του
Το να εκπέμπει φως δεν σημαίνει ότι λειτουργεί. Μπορεί λόγο πτώσης να έχει μεταβληθεί η συχνότητα εκπομπής του και να μην το αναγνωρίζει ο δέκτης.
Και αυτο πως μπορω να το δω?εκανα reset στο χειριστηριο αλα τιποτα.κατεβασα την ασφαλεια απο τι μηχανημα μη τυχων κολησε κατι αλα παλι τιποτα.υπαρχει τροπος να δω εαν αποπρογραματηστηκε το χειριστηριο.αλα μου φενεται λιγο δυσκολο
Βγάλε μια φωτογραφία την εσωτερική μονάδα να σου πούμε που είναι ο δέκτης!
Ρε παρεα ευχαριστω για το ενδιαφερων σας αλα τελικα το εφτιαξα.εβγαλα το πλαστικο που ηταν τα λαμπακια και ειδα των δεκτη.απλα μου φανηκε λιγο περιεργο το καθαρισα με το δαχτυλο και το κουνησα λιγο και εφτιαξε.απλα αυτο που μου κανε περιεργια ειναι οτι ο αισθητηρας ειναι μαυρος και εχει πανω ενα χιαστη λες και ειναι ανοιγμενος αλα μαλλον πρεπει να ναι ετσι απο μονος του.εβγαλα φωτο αλα δεν ξερω πως μπορω να της ανεβασω αφου στης απαντησεις μονο δυνατοτητα για γραψημω εχει και οχι για φωτο.ξερετε εαν υπαρχουν δεκτες που εχουν πανω του ενα αναγλυφω γκρι χιαστη
Ετσι ειναι ο δεκτης μη σε παραξενευει.
Ειναι εξαιρετικά απιθανο να χαλασει δεκτης απο μονος του. Υγρασιες στα καλωδια μπορει να σου κανουν κακες επαφες οπως ποθανα αυτες που ειχες