...τάπαιξε . Υπάρχει πιθανότητα επισκευής ; Ευχαριστώ .
...τάπαιξε . Υπάρχει πιθανότητα επισκευής ; Ευχαριστώ .
Έχω μια Alfa Romeo του 1995 και τα παίξε , φτιάχνει ή να αγοράσω άλλο αμάξι ; Τι θα πει δεν αντιλαμβάνομαι την θέση σου . Περιέγραψε λίγο το πρόβλημα, την βλαβη, στείλε καμμιά φωτογραφία, άνοιξε το αν μπορείς να δούμε τα σωθικά του ;
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και αναζητάς συμβουλές για την επισκευή ιατρικού μηχανήματος; και ποιος θα το καλιμπράρει μετά;
Πασχιζω να βελτιώνομαι πατέρα . Εμένα μου δείχνει πρόβλημα τροφοδοσίας, προφανώς με μπαταρία δουλεύει και όχι τροφοδοτικό , θα πρέπει να μετρήσεις με το πολύμετρο αν από την μπαταριοθηκη σου βγάζει τάση προς το πλακετακι πχ 3 μπαταρίες γύρω στα 4,8βολτ ή αν υπάρχει κάποια ασφάλεια καμμένη , τα υπόλοιπα είναι ψιλά γράμματα και όπως προείπε ο Τάσος παίζει και το θέμα του καλυμπραρισματος, αν έχεις πολύμετρο και νογας λιγουλακι, μέτρησε, τάση και συνέχεια (ωμ) στην ασφάλεια.
Στάλθηκε από το Redmi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις . Το πιεσόμετρο παίρνει 4 μπαταρίες . Η ασφάλεια αν υπάρχει , που είναι χωμένη ; Τα υπόλοιπα μου φαίνονται κινεζικά , μαζί με το καλιμπράρισμα . Επισυνάπτω φ/φία του υπάρχοντος πολύμετρου και αναμένω εναγωνίως οδηγίες βήμα-βήμα . Αν βέβαια έχει κάποιος την υπομονή .