Καλησπέρα σε όλους
Αγόρασε μεταχειρισμένο ένα φούρνο μικροκυμάτων ο θείος μου και με καλεσε να μου πει ότι δούλευε και μετά απο λίγο πέταγε σπίθες.
Η αλήθεια είναι ότι απο ότι μου είπε τον είχε ανοίξει εσωτερικά(εβγαλε καπάκι) να δει τι παίζει.
Μου τον έφερε να τον δώ και παρατηρώ όπως θα δείτε και στις φώτο στο εσωτερικό του φούρνου μια μαυρίλα σαν να κάηκε πίσω απο τη magnetron και να έκαψε το εσωτερικό σημείο.
H μίκα φαίνεται σχετικά οκ. Τέλος βλέπω να λείπει λίγο μπογιά απο το πορτάκι εσωτερικά.
Γενικά δεν ασχολούμαι με οικιακές συσκευές, αλλά αν είναι κάτι για εξυπηρέτηση κάποιου γνωστού ή δικό μου ασχολούμαι. Σε άλλη περίπτωση με σπίθες είχα καθαρίσει βγάζοντας το καπάκι το φουρνάκι στο σπίτι μου και λύθηκε το πρόβλημα. Παρακαλώ πολύ τη βοήθειά σας.
Ευχαριστώ.
YΓ: Όταν πήγε στο χώρο να τον παραλάβει μου είπε ότι είχαν απομονώσει τη γείωση. Εκείνος έβαλε ένα φισάκι κανονικά φαση ουδετερο γείωση και απο ότι βλέπω και εγώ με megger αλλά και βάζοντας το στην πριζα δεν δειχνει καποια διαρροή ούτε πέφτει το ρελέ.
IMG_20201230_122402.jpgIMG_20201230_122358.jpgIMG_20201230_123839.jpgIMG_20201230_123845.jpg