Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 61 έως 66 από 66
    Το avatar του χρήστη JIM_6146B
    Μέλος
    Όνομα
    jim
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

Το μαύρο σημαίνει δύο πράγματα ή εγινε φωτιά και διαλύθηκαν εξαρτήματα ή λόγο συνεχούς θερμοκρασίας άλλαξε το χρώμα .

Το ερώτημα είναι πόσο άτυχος θα είσαι για το πόσο έχει επεκταθεί η βλάβη . Βρές το σχέδιο http://www.opweb.de/model.php?id=2229

Δες τι έκανα εγώ , εξοπλίσου με υπομονή και ότι μπορώ να σου πώ απο αυτά που είδα στην δικιά μου επισκευή πολύ ευχαρίστως εδώ είναι και τα υπόλοιπα παιδιά ....

Εμένα μου έκαψε μετά τον ήχο TDA7056A το άλλαξα και πρόσθεσα και αντιστάσεις σε σειρά με τα ηχεία ώστε όταν ανάβει απο τον διακόπτη να μην κάνουν κρότο τα ηχεία και όλα προς το παρόν καλά .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

αυτο το κοκκινο που βγαινει απο τον υψηλης και παει στην βεντουζα,βγηκε απο τον υψηλης.....και νομιζω φαινεται στην φωτο σαν κομμενο.....ρωταω μηπως βγαινει-μπαινει στον υψηλης οπως στους πολαπλασιαστες στις μοτοσυκλετες.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από JIM_6146B Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μαύρο σημαίνει δύο πράγματα ή εγινε φωτιά και διαλύθηκαν εξαρτήματα ή λόγο συνεχούς θερμοκρασίας άλλαξε το χρώμα .

Το ερώτημα είναι πόσο άτυχος θα είσαι για το πόσο έχει επεκταθεί η βλάβη . Βρές το σχέδιο http://www.opweb.de/model.php?id=2229

Δες τι έκανα εγώ , εξοπλίσου με υπομονή και ότι μπορώ να σου πώ απο αυτά που είδα στην δικιά μου επισκευή πολύ ευχαρίστως εδώ είναι και τα υπόλοιπα παιδιά ....

Εμένα μου έκαψε μετά τον ήχο TDA7056A το άλλαξα και πρόσθεσα και αντιστάσεις σε σειρά με τα ηχεία ώστε όταν ανάβει απο τον διακόπτη να μην κάνουν κρότο τα ηχεία και όλα προς το παρόν καλά .

αυτο το 7065 δεν το βρισκω...εχει και καμια ΄λλη πλακετα πλην της μεγαλης και αυτης στον σωληνα πισω?το κυριοτερο,ο ΜΥΤ και το καλωδιο.στις φωτο φαινεται πως βγηκε.κοπηκε?διορθωνεται?γιατι αν οχι,τοτε θα παει για ανταλακτικα......

Μέλος
    Όνομα
    jim
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

οχι φιλε μου το TDA7056A σε εμένα καηκε και απλος ενημερώνω τι άλλο με βρήκε . Δεν σημαίνει οτι έχεις το ίδιο πρόβλημα .

Δηλ. Αν δεν έβγαινε το υψηλής απο την βεντούζα θα δούλευε η τηλεόραση ?? Τώρα δές να το τοποθετήσεις ξανά στην θέση του δεν ξέρω αν γίνεται δεν έχω την εμπειρία πάνω σε αυτό .

Κανε εκτύπωση το σχέδιο και ενωσε τα χαρτιά γιατί μόνο έτσι θα βγάλεις άκρη .

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Σταύρος
    Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Προεπιλογή

επιδη εχει τα ιδια ακριβως συμπτωματα με την δικια σου,ειπα να βγαλω εξω την πλακετα και να αλλαξω οτι αλλαξες και εσυ.αλλα επρεπε να ξεκουμπωσω και το καλωδιο που παει στην βεντουζα,οποτε και κανω να το τραβηξω και μου εμεινε στο χερι.θα ψαξω να βρω καινουριο μυτ,αποτι εγραψε ο τακης απο το αιγιο,πρεπει να ειναι φτηνος.αλλα απο περιεργεια,που βρισκεται το τδα7056α πανω στην πλακετα???

Μέλος
    Όνομα
    jim
    Περιοχή
    ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Προεπιλογή

Δίπλα απο την είσοδο της κεραίας TV είναι σαν κτενάκι . Δες το σχέδιο για ότι κάνεις .....

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 567

Παρόμοια Θέματα

1. PHILIPS 21PT136B/15
    από takisegio στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-04-16, 10:57
  2. (τηλεοραση) Philips 21PT 1654/00
    από ODYSSEY στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-06-11, 23:21
  3. τηλεοραση philips
    από electron00b στο forum Τηλεόραση