Για 2 acer που χρειαστηκα πηρα απο αυτον εδω τον Τουρκο:http://www.ebay.co.uk/itm/New-nVIDIA...item19d89cf717 ειναι καινουργιες,σφραγισμενες και σε μια εβδομαδα θα την εχεις.
Για 2 acer που χρειαστηκα πηρα απο αυτον εδω τον Τουρκο:http://www.ebay.co.uk/itm/New-nVIDIA...item19d89cf717 ειναι καινουργιες,σφραγισμενες και σε μια εβδομαδα θα την εχεις.
πολυ μπερδεμα
εδω τα τυπωνουν
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisdoulk : 04-04-13 στις 03:05
δεν τυπωνουν - εχει ηδη αναφερθει η μεθοδος και προτεινεται απο μελος (???δεν θυμαμαι!) που την χρησιμοποιει..
δεν αλλαζει σε πολλα ,απλα αντι για μπιλιες το περνας οπως δειχνει με κοληση-παστα η οποια με θερμανση αποβαλει το flux/γλυκερινη ή οτι αλλο εχει ,ρευστοποιειται και μενει πανω στα pad...
επειδη εχω μπερδευτει και εινια πολλες οι σελιδες
και δεν ξερω εαν το ρωτησε κανεις
οι quartz infrared ειναι επικίνδυνοι για τα ματια ?
οι dark infrared ειναι πιο ασφαλες ?
θελω να παρω κατι σαν αυτο
$T2eC16h,!)QE9s3HG-mcBQduNK0L-!~~60_1.JPG
χρειαζεται καποια προστασια για τα ματια ?
ευχαριστω
Μια γενική(αρχάρια) ερώτηση και από μένα η LEAD FREE SOLDER PASTE με την σκέτη SOLDER PASTE
τι διαφορά έχουν;
ξεκινησα δοκιμες
και ανεβαζω τα πρωτα μου πειραματα
εχω κανει αποκοληση και καθαρισμο
δεν ηξερα να αλλαξω και την μυτη απο το κολητηρι και τα εκανα λιγο μπαχαλο
αλλα δεν πειραζει απλως την πληρωσε το nvidia
περιμενω για συμβουλες και γνωμες για να ξερω που περιπου βρισκομαι
NV GO7400
πρωτη δοκιμη
και πρωτο θυμα
και μια απο usb καμερα
μετα καπως καλυτερα
nvida Nforce3
και ati 9200
και το board που καθαρισε πολυ ευκολα
χρησιμοποιησα flux amtech 4300
και οι θερμοκρασιες ηταν γυρω στους 180
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yannisdoulk : 18-04-13 στις 14:49
Γιάννη ,το πρώτο τσιπ το ψιλοξεπάτωσες τα άλλα δύο καθαρίστηκαν πιο καλά , στην πλακέτα σου έχουν φύγει πυκνωτές και αντιστάσεις γύρω απο το block του πρώτου τσιπ + ότι λείπουν κάποια παντ , γενικά θέλει υπομονή και μεγάλη προσοχή σε θερμοκρασία και χρόνο πιστεύω ότι εάν το παλέψεις θα έχεις καλά αποτελέσματα .Και εγώ θέλω να πάρω εξοπλισμό bga αλλά θα δείξει πως θα πάμε με τα οικονομικά . Τι μηχανήματα έχεις ?
εχω το Scotle IR-PRO-SC + 2 εξωτερικα θερμομετρα και μερικα χαλασμενα board για δοκιμες