Το γκρι εξάρτημα,δίπλα στο οποίο ένωσες ,όπως γράφεις στο ποστ# 48 ,αυτό το καλώδιο (το [2] που έχεις κυκλώσει στην πρώτη φωτογραφία) και έπεσε η ασφάλεια* , ξέρεις τι ακριβώς είναι ,επειδή δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες.
Μπορείς να ανεβάσεις σχηματικό ή ή link με το service manual ;
* Έπεσε σίγουρα η ασφάλεια ή μήπως το ρελέ (ΔΔΕ) ;
δεν ξέρω τι είναι και το συγκεκριμένο σημείο δεν μπορώ να το βρώ στο service manual.
έπεσε η ασφάλεια και οχι το ρελέ ασφαλείας.
Για την περίσσεια γείωση , μπορεί να πηγαίνει ως γείωση στο μοτέρ (έχει μια γείωση ήδη στο καπάκι της αντίστασης ) αλλά αυτό δεν καλύπτει ως προς την γείωση με μοτέρ , επομένως μπορεί να δει αν αυτή η γείωση προορίζονταν για το μοτέρ. (που μέχρι στιγμής από τις φωτογραφίες ως φαίνονται δεν αποτελεί εγγύηση ότι είναι γειωμένο το μοτέρ)
Αλλιώς μπορεί να ήταν γείωση από το καπάκι (πατώματος όπου άνοιξε για να έχει πρόσβαση)
Έπειτα δεν μου αρέσει η εμφάνιση του μοτέρ που κοντά στην περιοχή με τα τυλίγματα φαίνονται διαρροές (άλατα) .. ακριβώς επειδή υποψιάζομαι και το μοτέρ μπορεί να αφήσει "εκτός" την αντίσταση και να δοκιμάσει. επίσης και τα αντιπαρασιτικά που φαίνονται σε προσωρινή φάση "εκτός"
Νέα δοκιμή.
Προπλυση όλα καλά. Καμία διαρροή νερού ούτε έπεσε κάποια ασφάλεια.
Τώρα έβαλα το γρήγορο πρόγραμμα που είναι στους 40 βαθμούς και διαρκεί 24 λεπτα...
Εδώ ένω ζεστενει το νερό, κάνει πλύση με παστιλιες, βγάζει το βρώμικο νερό, ξαναβαζει νερό και κάνει ξέπλυμα έχει κολλήσει σε αυτό το τελευταίο στάδιο και το ρολόι δείχνει ότι απομένει ένα λεπτό...
Το σταματάω και το ανοίγω και το νερό μου φαίνεται αρκετά ζεστό μέσα, σίγουρα πάνω από 40....
Εχει κολλήσει δηλαδή στο ξέπλυμα και δεν προχωράει...
Καλημέρα. Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Πέρυσι στην αρχή του καλοκαιριού άρχισε να ρίχνει το ρελέ ακριβώς μόλις τελείωνε η πλύση. Όταν έκανε μόνο ξέπλυμα χωρίς απορρυπαντικό δεν υπήρχε πρόβλημα. Όταν μπήκε ο χειμώνας σταμάτησε το πρόβλημα και το ξέχασα. Φέτος μόλις άρχισαν οι ζέστες, πάλι τα ίδια. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στο τελείωμα της πλύσης τι δουλεύει? προφανώς η αντλία αποχέτευσης και σε ορισμένα μοντέλα η αντίσταση (όταν είναι για στέγνωμα) .. αν έχεις πολύμετρο και είσαι γνώστης διάβαινε . και ενημέρωσε ανάλογα (επίσης αντιπαρασιτικός πυκνωτής στην είσοδο ρεύματος / τυχόν νερά εκτός συσκευής κτλ)
Το παράξενο είναι ότι το κάνει όταν έχει ζέστη.