Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 74

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Αν τελικα δεχτουμε οτι το ρολοι της δεη δουλευει σωστα καταναλωνει λοιπον 40w.
    Δεχομαστε λοιπον οτι 40w stand by ειναι αρκετα.
    Ενδεχομενοι ελεγχοι που πρεπει να γινουν ;
    Απο μερια πλακετας ,δυσκολο εως αδυνατο(να καταναλωνονται σε αυτη),ενδεχεται ομως να φταει αυτη και να καταναλωνονται στο μοτερ;

Το avatar του χρήστη klik
    Μέλος
    Όνομα
    N/A
    Περιοχή
    Θεσσαλλλονίκη

Προεπιλογή

[QUOTE=vasilimertzani;584585]Αν τελικα δεχτουμε οτι το ρολοι της δεη δουλευει σωστα καταναλωνει λοιπον 40w./QUOTE] για το ρολοι της ΔΕΗ έχει πει μόνο οτι γυρίζει. Δεν έχει κάνει μετρηση με αυτό άρα τα 40Watt δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Καλημερα και για τους τρεις πιο πανω φιλους, το efergy δεν εχει ρυθμισεις μετραει μονο Kw και συνδεεται στη φαση του πινακα στο καλωδιο πριν τον γενικο,αυτο λοιπον οταν το εχω στη μπριζα μου δειχνει 0,032-0,042 ,οταν το βγαζω 0w.
    Για τις πλακετες ειναι δυσκολο οπως λετε αλλα μου το ειπε και μενα ενας τεχνικος οτι μπορει απο τις πλακετες να δεινουν ρευμα στο συμπιεστη απο λαθος.
    Για το ρολοι που γυρναει πρεπει να βρω χρονο να λειπουν ολοι απο σπιτι να το αφησω αρκετη ωρα να δω εαν γραψουν οι αριθμοι δεν εχω αλλο τροπο γα να το τσεκαρω.
    Απο χθες το εχω στη μπριζα το a/c και παρατηρω αν μου δωσει ο μετρητης μπριζας καποια αλλη ενδειξη μηπως οπως μου ειπαν πιο πανω υπαρχει καμμια αντισταση που θερμαίνει τα υγρα αλλα και αν υπαρχει θα δουλευει συνεχεια? Παντος οσο λανθασμενες και αν ειναι οι ενδειξεις συνεχιζει να μου γραφει 0,5w 0,18a 237,4v 50hz και cosφ 0,01-0,02 μολις τωρα που γραφω τις ειδα, και αυτο δεν μαρεσει καθολου πως εξηγουντε αυτες οι διαφορες των μετρεησεων και τον μετρητων κατι πρεπει λογικα να γινεται με το a/c γιατι απλα και χωρις γνωσεις ολα αυτα μου τα κανει μονο με το συγκεκριμενο.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Επισης να συμπληρωσω για τον φιλο aktis οτι εχει ρυθμιση των volt και γω το εχω βαλει στο 235v συμφωνα με το μετρητη μπριζας που δειχνει απο 235-238 volt .

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Μαλλον βρεθηκε η λυση, μιλησα με την efergy και τωρα θελω να μιλησω με την ΔΕΔΔΗΕ για το αεργο ρευμα και αν το χρεωνομαστε τελικα και θα σας πω τι ειπαν, γιαυτο και αυτες οι μετρησεις γιατι ο μετρητης μπριζας υπολογιζει και το cosφ ενω ο efergy οχι, το ιδιο ακριβως ειχε και ενας αλλος πελατης της efergy που του εδειχνε σε fujitsu 24αρι 110w στο standby και προφανος αυτο συμβαινει στα inverter κλιματιστικα.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Η ΔΕΔΔΗΕ μου ειπε οτι απο τη στιγμη που γυρναει το ρολοι υπαρχει χρεωση , τωρα εαν ισχυει οτι καποιες συσκευες η τα καινουργια κλιματιστικα χρειαζονται αυτην την ενεργεια τοτε ειναι γενικα θεμα. Αυτο μου ειπε και η αντιπροσωπεια που μιλησα πριν λιγο οτι ναι ισχυει το αεργο ρευμα αλλα ειναι θεμα της δεη αν το χρεωνει η οχι. Τωρα παιδια αυτα εμαθα δεν ξερω αν ισχυουν και θα ηθελα καποιοι πιο εμπειροι να μας πουν τη γνωμη τους περι αεργου, cosφ και χρεωσεων μπας και βγει καμμια ακρη για ολους που μπορει να εχουμε τετοια μηχανιματα.

Το avatar του χρήστη nyannaco
    Μέλος
    Όνομα
    Νίκος
    Περιοχή
    Χαλάνδρι

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nikmav Εμφάνιση μηνυμάτων
    οταν το εχω στη μπριζα μου δειχνει 0,032-0,042
    Μήπως αυτή η ένδειξη είναι W, και όχι KW?
    Παντος οσο λανθασμενες και αν ειναι οι ενδειξεις συνεχιζει να μου γραφει 0,5w 0,18a 237,4v 50hz και cosφ 0,01-0,02
    Δεν μου φαίνεται παράλογο αυτό το cosφ, αν σκεφτούμε ότι σε standby, με πολύ χαμηλό ρεύμα, το φορτίο στο δίκτυο εμφανίζεται σχεδόν αποκλειστικά επαγωγικό, αν έχει τροφοδοτικό με μετασχηματιστή.
    Σε κάθε περίπτωση, μη τρελλαίνεσαι με το cosφ. Οχι μόνο δεν παίζει ρόλο σε τόσο χαμηλή ισχύ - αν είχες τόσο μικρό cosφ με το μηχάνημα σε λειτουργία, τότε θα ήταν ένδειξη προβλήματος, αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει με τέτοιο cosφ - αλλά και δεν επηρρεάζει τις χρεώσεις της ΔΕΗ σε οικιακό τιμολόγιο.

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από nyannaco Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως αυτή η ένδειξη είναι W, και όχι KW?
    Δεν μου φαίνεται παράλογο αυτό το cosφ, αν σκεφτούμε ότι σε standby, με πολύ χαμηλό ρεύμα, το φορτίο στο δίκτυο εμφανίζεται σχεδόν αποκλειστικά επαγωγικό, αν έχει τροφοδοτικό με μετασχηματιστή.
    Σε κάθε περίπτωση, μη τρελλαίνεσαι με το cosφ. Οχι μόνο δεν παίζει ρόλο σε τόσο χαμηλή ισχύ - αν είχες τόσο μικρό cosφ με το μηχάνημα σε λειτουργία, τότε θα ήταν ένδειξη προβλήματος, αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα μπορούσε ποτέ να λειτουργήσει με τέτοιο cosφ - αλλά και δεν επηρρεάζει τις χρεώσεις της ΔΕΗ σε οικιακό τιμολόγιο.
    Ειναι κιλοβατ δεν εχει αλλη ενδειξη και πρεπει να δω τι γινεται με το αεργο ρευμα που μου ειπαν. Το cosΦ ειναι 0,01 στο standby και ανεναινει στο 0,9 οταν λειτουργει.

Μέλος
    Όνομα
    Βασίλης
    Περιοχή
    Κερατσίνι

Προεπιλογή

Τελικα εχεις δει οτι γυρναει ο δισκος η οχι;

Μέλος
    Όνομα
    Νικος
    Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vasilimertzani Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικα εχεις δει οτι γυρναει ο δισκος η οχι;
    To εχω ξαναφερει ο δισκος με το a/c standby και μονο αυτη η ασφαλεια ενεργη ναι γυρναει . Το κλεινω σταματαει δεν εχω διαορροη απο κατι αλλο.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. [Κλιματιστικό Toyotomi] Toyotomi akara αναβοσβήνει το operate συνέχεια
    από mylopotamos στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-20, 05:41
  2. [Κλιματιστικό Toyotomi] Εξωτερική Πλακέτα Toyotomi TAG-A53IV
    από asterix2 στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-07-16, 10:25
  3. [Κλιματιστικό Toyotomi] Toyotomi 24 inverter μόνο ο ανεμιστήρας...
    από georgebes στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-07-15, 22:52
  4. [Κλιματιστικό Toyotomi] TOYOTOMI 18 ΑΡΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ R22 (ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΝΩΜΕΣ)
    από petroglis στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-07-14, 13:51
  5. [Κλιματιστικό Toyotomi] Πρόβλημα σε κλιματιστικό TOYOTOMI 9000 btu
    από droum στο forum Κλιματιστικό
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-04-13, 13:44

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι