Τσέκαρα ασφάλεια. Δειχνει εντάξει αφου δίνει 0 Ohm. Πρέπει να στην αντικαταστήσω λές προληπτικά?
Διπλοδίοδοι D935 μέτρησα 0,225 και ανάποδα OL-ανοδο και καθοδο τα ίδια αρα ΟΚ
D931 μέτρησα 0,218 και ανάποδα OL-ανοδο και καθοδο τα ίδια αρα ΟΚ
Τσέκαρα ασφάλεια. Δειχνει εντάξει αφου δίνει 0 Ohm. Πρέπει να στην αντικαταστήσω λές προληπτικά?
Διπλοδίοδοι D935 μέτρησα 0,225 και ανάποδα OL-ανοδο και καθοδο τα ίδια αρα ΟΚ
D931 μέτρησα 0,218 και ανάποδα OL-ανοδο και καθοδο τα ίδια αρα ΟΚ
Φίλε Βαγγέλη (vp74),έχεις απόλυτο δίκιο,λάθος μου,εννοούσα (στο μυαλό μου) μετά που θα ανοίξει η οθόνη, να το αποσύνδεσή.
Άλλος Βαγγέλης τώρα...))))Κανε αυτο που σου ειπε ο αλλος Βαγγελης...Επίσης δοκίμασε να αποσυνδέσεις την καλωδιοταινία που πάει στο panel και να δεις αν το backlight σου κ το φωτάκι συνεχίζουν να αναβοσβήνουν χωρίς να είναι συνδεμένη η ταινία από την main προς το panel....Αν και κάτι μου λέει ότι το πρόβλημα είναι στο μαιν οπός είπε ο vp74 κάποιος smd πυκνωτής.
Αφου ενεργοποίησα την οθονη
αποσύνδεσα την καλοδιοταινια που παει στο panel και το backlight + ledακι παλι αναβοσβήνουν
μετα αποσύνδεσα και την mainboard και η οθόνη εσβησε
Φίλε μου Βαγγέλη,όλη η υπόθεση στο να φτιάξει την οθόνη σου είναι 30 λεπτά,και εμείς γράφουμε 3τη σελίδα...Σου έστειλα pm για να την κοιτάξω ,δεν μου απάντησες πότε,μάλλον θες εσύ ο ίδιος να την επισκευάσεις....σέβομαι την επιλογή σου. Λοιπών κάπου έχεις βραχυκύκλωμα και σου τραβάει πολύ ρεύμα και κόβει το τροφοδοτικό σου. Αυτό μπορεί να είναι στο τροφοδοτικό και στην μαιν επίσης
1. άλλαξε και το τελευταίο μεγάλο πυκνωτή
2. τσέκαρε αυτό το μέρος
m.png
και γύρο.
Μέτα θα πάμε μειν.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maik65 : 23-11-15 στις 22:30
οκ θα το προσπαθήσω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sartzeva : 23-11-15 στις 23:43