Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 26 από 26

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Τσέκαρα ασφάλεια. Δειχνει εντάξει αφου δίνει 0 Ohm. Πρέπει να στην αντικαταστήσω λές προληπτικά?

Διπλοδίοδοι D935 μέτρησα 0,225 και ανάποδα OL-ανοδο και καθοδο τα ίδια αρα ΟΚ
    D931 μέτρησα 0,218 και ανάποδα OL-ανοδο και καθοδο τα ίδια αρα ΟΚ

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα. Ο μονος πυκνωτής του τροφοδοτικού που δεν εχεις λογικά αλλάξει είναι αυτός στην φωτό (κύκλος). Για τσεκάρισέ τον . Επίσης η δίοδος που σου εχω κυκλώσει φάινεται να είναι ξεφλουδισμένη από την κάτω μεριά. Εκτός αν είναι από τη φωτό. Επειδή ο φίλος maik65 σου πρότεινε να αποσυνδέσεις την mainboard, αν δεν κάνω λάθος αν την αποσυνδέσεις δεν θα μπορείς να ανοίξεις την οθόνη σου να την τσεκάρεις (δεν θα παίρνει εντολή το τροφοδοτικό σου). Θα προτεινα λοιπόν να τσεκάρεις τα 2 εξαρτήματα που σου εχω κυκλώσει (πυκνωτή και δίοδο). Επίσης δοκίμασε να αποσυνδέσεις την καλωδιοταινία που πάει στο panel και να δεις αν το backlight σου κ το φωτάκι συνεχίζουν να αναβοσβήνουν χωρίς να είναι συνδεμένη η ταινία από την main προς το panel.Συνημμένο Αρχείο 40968

Φίλε Βαγγέλη (vp74),έχεις απόλυτο δίκιο,λάθος μου,εννοούσα (στο μυαλό μου) μετά που θα ανοίξει η οθόνη, να το αποσύνδεσή.
    Άλλος Βαγγέλης τώρα...))))Κανε αυτο που σου ειπε ο αλλος Βαγγελης...Επίσης δοκίμασε να αποσυνδέσεις την καλωδιοταινία που πάει στο panel και να δεις αν το backlight σου κ το φωτάκι συνεχίζουν να αναβοσβήνουν χωρίς να είναι συνδεμένη η ταινία από την main προς το panel....Αν και κάτι μου λέει ότι το πρόβλημα είναι στο μαιν οπός είπε ο vp74 κάποιος smd πυκνωτής.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από vp74 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλησπέρα. Ο μονος πυκνωτής του τροφοδοτικού που δεν εχεις λογικά αλλάξει είναι αυτός στην φωτό (κύκλος). Για τσεκάρισέ τον . Επίσης η δίοδος που σου εχω κυκλώσει φάινεται να είναι ξεφλουδισμένη από την κάτω μεριά. Εκτός αν είναι από τη φωτό. Επειδή ο φίλος maik65 σου πρότεινε να αποσυνδέσεις την mainboard, αν δεν κάνω λάθος αν την αποσυνδέσεις δεν θα μπορείς να ανοίξεις την οθόνη σου να την τσεκάρεις (δεν θα παίρνει εντολή το τροφοδοτικό σου). Θα προτεινα λοιπόν να τσεκάρεις τα 2 εξαρτήματα που σου εχω κυκλώσει (πυκνωτή και δίοδο). Επίσης δοκίμασε να αποσυνδέσεις την καλωδιοταινία που πάει στο panel και να δεις αν το backlight σου κ το φωτάκι συνεχίζουν να αναβοσβήνουν χωρίς να είναι συνδεμένη η ταινία από την main προς το panel.Συνημμένο Αρχείο 40968

Ο πυκνωτής έχει αλλάξει , ο μόνος που δεν άλλαξα απο τους ηλεκτρολυτικους έιναι ο μεγάλος.
    Η δίοδος που έχεις κυκλώσει την μέτρησα πάνω στο κύκλωμα και είναι ΟΚ
    Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα
    Ευχαριστώ

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Αφου ενεργοποίησα την οθονη
    αποσύνδεσα την καλοδιοταινια που παει στο panel και το backlight + ledακι παλι αναβοσβήνουν
    μετα αποσύνδεσα και την mainboard και η οθόνη εσβησε

Μέλος
    Όνομα
    Μανώλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

Φίλε μου Βαγγέλη,όλη η υπόθεση στο να φτιάξει την οθόνη σου είναι 30 λεπτά,και εμείς γράφουμε 3τη σελίδα...Σου έστειλα pm για να την κοιτάξω ,δεν μου απάντησες πότε,μάλλον θες εσύ ο ίδιος να την επισκευάσεις....σέβομαι την επιλογή σου. Λοιπών κάπου έχεις βραχυκύκλωμα και σου τραβάει πολύ ρεύμα και κόβει το τροφοδοτικό σου. Αυτό μπορεί να είναι στο τροφοδοτικό και στην μαιν επίσης
    1. άλλαξε και το τελευταίο μεγάλο πυκνωτή
    2. τσέκαρε αυτό το μέρος
    m.png
    και γύρο.
    Μέτα θα πάμε μειν.
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες
    • Τύπος Αρχείου: png m.png (32,4 KB, 19 εμφανίσεις)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maik65 : 23-11-15 στις 22:30

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Βαγγέλης
    Περιοχή
    Χανιά

Προεπιλογή

οκ θα το προσπαθήσω
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sartzeva : 23-11-15 στις 23:43

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. μετασχηματιστης οθόνης Η/Υ
    από goosey στο forum Ερωτήσεις & Συμβουλές
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-04-14, 18:55
  2. [Οθόνη] Τροφοδοτικό Οθόνης
    από vagos_89 στο forum Οθόνη Η/Υ
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-03-14, 20:22
  3. [Τηλεόραση] bluesky 42 plasma προβλημα οθόνης
    από siotis στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-12-13, 17:03
  4. [Τηλεόραση Finlux] Προβλημα με τροφοδοτικό απο τηλεοραση LCD Finlux 32FLD845H
    από furtune στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-02-13, 14:13
  5. Επισκευή τροφοδοτικό οθόνης sony 17''
    από ba99297 στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-11-11, 20:52

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι