Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 11-09-14 στις 02:21
Αφου όταν ήρθες μου είπες πως δεν μπορείς να ρυθμίσεις εσύ το πρόβλημα και να επικοινωνήσω με το κατάστημα που το πηρα να έρθουν να μου το σταθεροποιήσουν γιατί ήραν θέμα εγκατάστασης και όχι βλάβης όπως μου είπες. Μόλις έφυγες επικοινώνησα άμεσα με το κατάστημα και μου είπανε γιατί δεν έλυσε ο τεχνικός το θέμα εφόσον ήρθε και πρέπει να έρθουμε εμείς; Του είπα δε ξέρω και είπε θα επικοινωνούσε μαζί σου και θα με ενημέρωνε αλλα απο τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δεν ήθελα να σε ξανα ενοχλήσω αφού το θέμα είπες πως ήταν καθαρά εγκατάστασης και πτι δεν ήσουν εσυ υπεύθυνος γι'αυτό. Πως να ξανα έπαιρνα; προσπαθήσαμε να ρυθμίσουμε τα ποδαράκια αλλα δεν σηκώνεται γίστράει γιατί πίσω έχει ροδάκια.Τέλος πάντων τώρα που ξέρεις ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί ελπίζω να το λύσουμε.
Επικοινώνησα με τα κεντρικά Κουμπής service haier και δεν κράτησα όνομα του κυρίου που μίλησα. Απόψυξη δεν έγινε αφου είναι δυο βδομάδων το ψυγείο, δεν το έβγαλα απο τη πρίζα. Θα επικοινωνήσω αύριο αν είναι να το ξανα δείς.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 11-09-14 στις 02:22
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 11-09-14 στις 02:22
Να το βγάλω αλλα πως θα ακουστεί μετά το βουητό; Δηλαδή απο τη πρίζα.να το βγάλω ή μόνο τη ροδέλα της κατάψυξης να κλείσω τελείως;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΝΙΚΟΣΛΑΡΙΣΑ : 11-09-14 στις 02:23
Σβήστηκαν υβριστικά μηνύματα, πρώτη και τελευταία προειδοποίηση.
Όσο για το τι γνώμη έχει ο καθένας, είναι ανοιχτό φόρουμ και μπορεί να πει ο καθένας τη γνώμη του αρκεί να μην παραβιάζει κανόνες (προσβολές, βρισιές κλπ) και δεν είναι ανάγκη να πάρει την άδεια "τεχνικού". Αυτό μας έλειπε να ζητάμε και άδεια να πούμε τη γνώμη μας.
900MHz-64GHz