Εγώ επιμένω, πριν πέσεις στα βαθιά κάνε αυτά που λέει το λινκ που σου έδωσα, διάβασε καλά τι λέει για τα error
Ποια μητρική είναι?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toni31 : 21-05-14 στις 17:10 Αιτία: Άκυρο πέσε στα βαθιά
Τόνυ εμπιστεύομαι την κρίση σου, απλά δεν είχα βγάλει άκρη με το link, γιατί διάβαζα για άλλα συμπτώματα. Θα το ξαναδώ όμως... Εξάλλου δεν έχω και πολλά να δοκιμάσω ακόμα
Η μητρική είναι μία Foxconn ML1-H94V-8 αλλά δεν είναι και σίγουρο ότι μπορώ να το διαβάσω καλά από τη φωτογραφία. Αν πάω σπίτι θα έχω καλύτερη εικόνα.
![]()
Hary Dee (21-05-14)
Την μπαταρία του BIOS φαντάζομαι την έχεις μετρήσει.
1)Αντώνη για να τσεκάρω αρκεί να έχω κουμπώσει το ρεύμα και το πλακετάκι με το on/off; Γιατί είναι πολύ δύσκολο να συνδέσω και άλλα πράγματα ταυτόχρονα
2) Προσπαθώ να βρω σχηματικό, αλλά με Quanta UP6/7 βρίσκω μόνο για dv7. Για dv6 βρίσκω μόνο LX3/5 , UT3/5 και άλλα. Τι γίνεται;
3) Τι εξάρτημα είναι αυτό; Το έχω εντοπίσει αλλά πάντα αναρωτιόμουν τι είναι!
Ευχαριστώ που παρά τις δουλειές που σίγουρα θα έχεις, συνεχίζεις τη βοήθεια!
1. Ρεύμα, πλακετάκι, RAM, CPU , μπαταρία BIOS, το σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα, η οθόνη προς το παρόν δεν είναι απαραίτητη, όχι WiFi ή BT, HDD, DVD πες μου αν ξέχασα κάτι.
2. https://www.google.gr/#q=quanta+up6
3.Πηνίο
Hary Dee (22-05-14)
Έχω ήδη κατεβάσει UP6 αλλά γράφουν ότι είναι για HP dv7 και όχι dv6. Αυτή ήταν η απορία μου. Και μάλλον παραμένει
Λοιπόν Τόνυ, το PL7 σε ηρεμία έχει 5.11V, ενώ το PL11 3.37V. Όταν φλασάρουν τα λαμπάκια, τη μία γίνονται 5.12 & 3.39-3.40 ενώ την άλλη παραμένουν 5.11 & 3.37-3.38. Και μετά πάλι εναλλάξ.
Σκέφτεσαι κάτι γι' αυτό;