"OffTopic"
"OffTopic"
Την αμφισβήτηση τη δεχόμαστε σαν προσβολή στην ανθρωπιά μας
PanagiotisHlektrlogos (16-01-12)
Μανο και η δυο πωλητες που εβαλες ειναι απο την Κινα (ποτε δεν ξαναπαραγγελνω οτιδηποτε απο την Κινα)
Το calgon ειναι μια μεγαλη απατη.
Δειτε λιγο το καρβουνάκι ..
θέλει αλλαγή??
Καλό βράδυ για σήμερα...
Αυριο θα δούμε...
P1060356.jpgP1060357.jpgP1060358.jpg
Ο πρώτος είναι η εταιρια που το παράγει λέγετε PILKOR ..Μανο και η δυο πωλητες που εβαλες ειναι απο την Κινα (ποτε δεν ξαναπαραγγελνω οτιδηποτε απο την Κινα)
Εψαξα λίγο και βρήκα μόνο μέχρι 250v εδώ , δεν ξέρω αν κάνει..
Άν βρώ θα σου πώ..
spirakos μου εφτιαξες την διαθεση..
ολη μερα εβριζα και τωρα γελασα...
αυριο θ ειναι η τελευταια του μερα..
αλιως δες τι θα πάθει (στις Full στροφές - Test Mode)...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mxp : 15-01-12 στις 23:19
PanagiotisHlektrlogos (16-01-12)
έχω πλυντήριο ΜΟΡΡΙΣ 2 ετών.. Το ίδιο σφάλμα με εσένα UE μου το έβγαζε όταν η κοπέλα μου έβαζε να πλύνει μόνο το χαλάκι του μπάνιου.. έτσι το πλυντήριο έπλενε κανονικά αλλά όταν έφτανε στο στίψιμο έβγαζε UE και σταματούσε.. Βάση δικού μου manual λέει ότι λίγα ρούχα στον κάδο.. πιθανών για προστασία του πλυντηρίου να μην στριφογυρνάει μονόπαντα,
γιατί όταν έβαζα το πλυντήριο με άδειο κάδο να πλύνει δεν έβγαζε κανένα αλαρμ ούτε άφηνε υπόλοιπο νερού μέσα στον κάδο.. Δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο μόνιμο πρόβλημα πάντως οπότε και δεν το έχω λύσει για να δω τι αισθητήρες έχει μέσα.. (πολύ θα ήθελα να το κάνω βίδες και να το ψάξω έτσι απλά για γνώση, αλλά Θα με σκοτώσει η κοπέλα αν το κάνω)
Όποιος χαμογελάει ,όταν όλα γύρω του πάνε στραβά
σίγουρα έχει σκεφτεί κάποιον για να ρίξει το φταίξιμο...
------------------------------------------------
Τα πράγματα είναι απλά.
Tο μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις..
χωρις να εχω ιδιαιτερη γνωση απο πλυντηρια απο τις φωτο των πλακετων βλεπω καλωδιοταινιες ειναι οκ; μηπως απο κραδασμους εχει προβλημα;;ο δευτερος υποπτος ειναι το μοτερ μαλον στη περιελιξη.πηγαινε σε περιελιξα να το ελεγξει
Πες τα παναγιώτη, είμαστε μαζί του!! για ένα πιο καθαρό σώβρακο ρε γμτ..!!
Παρεπιπτόντως το δικό μου πλυντήριο είναι μάρκα Morris WDW-71021 .. έχουμε αρκετές ομοιότητες μήπως βρεις κανένα ανταλλακτικό από εμένα λέω..
Όποιος χαμογελάει ,όταν όλα γύρω του πάνε στραβά
σίγουρα έχει σκεφτεί κάποιον για να ρίξει το φταίξιμο...
------------------------------------------------
Τα πράγματα είναι απλά.
Tο μπέρδεμα είναι να το καταλάβεις..
Παιδια καλημερα,
ευχαριστω για την συμπαράσταση..
Σημερα το πρόγραμμα εχει:
1.έλεγχο της κλειδαριας πορτας (μηπως δεν παταει καλα η επαφη..θα εβγαζε ομως καποιο error..)
2.λειτουργια χωρίς τον υμαντα που συνδεει το μοτερ με τον καδο..
Τα καρβουνακια μαλλον ειναι οκ..
Για την περιελιξη τι να πω...παει πολυ μετά...
Επίσης πυκνωτή δεν εχει μαλλον επειδη εχει ηλεκτρονικη ρυθμιση στροφων ?
Μετα το μεσημερι θα πιασω παλι δουλεια...
την πλακετα θα την δω σε λιγο με ενα ηλεκτρονικο..αλλα δεν νομιζω να καταλαβει και πολλα..
αφου δεν μπορει να την τσεκαρει υπο ταση...
δυστυχώς οτι και να εκανα σημερα , τα ιδια αποτελεσματα..
καθαρισα τις επαφες στον ροτορα , τσεκαρα καρβουνακια, εκανα τεστ χωρις ιμαντα, τσεκαρα τον μηχανισμο πορτας κ παλι τα ιδια
τι αλλο να κανω δεν ξερω..
Το σημερινό ...
Το μοτέρ μερικές φορές για να ξεκινήσει ήθελε βοήθεια με το χέρι..
αλλιώς δεν εκανε καθόλου περιστροφή ?
Τι να είναι?
Μάλλον "Ηρθε το τέλος"
Αν μιλούσαμε για τα παλιά πλυντήρια (στο σημερινό σου πρόβλημα) . θα σου έλεγα να δεις τον συμβατικό πυκνωτή. Αλλά εδώ γίνεται από την πλακέτα
Ίσως και το μοτέρ σου να έχει αρπάξει. αλλά που να κάθεσαι τώρα να μετράς ρεύματα στο μοτέρ για να δεις αν την ώρα που δεν γυρίζει σου έρχεται κανονικό ρεύμα από την πλακέτα. και αν ναι , τότε άντε να βρεις άλλο μοτέρ.
Φίλε Μάνο ... το κορίτσι σου , θα σε χωρίσει !! . Παράτα τα όλα και ποτέ μην διαβείς ξανά την πόρτα της LG . Στα κινητά τηλέφωνα μπορεί να πρόκοψε , αλλά εδώ στις οικιακές συσκευές το ξεφτίλισαν.