Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 23 από 23
    Το avatar του χρήστη spiroscfu
    Μέλος
    Όνομα
    Σπύρος
    Περιοχή
    Κέρκυρα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από alex504 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίταξε να σου πω κάτι
    Δεν είμαι άνθρωπος που δεν θέλει να βοηθήσει
    Έχω κατάστημα service και πουλώ ηλεκτρονικά είδη και ανταλλακτικά
    Φτιάχνω όλα τα μηχανήματα εικόνας και ήχου είμαι σπεσιαλίστας στη Sony Samsung Philips lg
    Επίσης είμαι συνεργάτης της Microsoft σε επίπεδο αντιπροσωπίας σε soft και hard
    Αυτά στα γράφο όχι για να στο παίξω έξυπνος αλλά να ξέρεις ότι όλα αυτά που ξέρω καλυτέρα από και αντιπροσωπεία να ξέρεις ότι μονός μου κόπιασα κάνεις δεν μου έδειξε τίποτα κανένας έχω ρίξει ξενύχτια πάνω στο υπολογιστή και στα μηχανήματα ήχου και εικόνας
    Μετά από εμπειρία κάποια χρόνια ως αρχιμάστορας σε πολύ γνώστες εταιρείες και μάρκες αποφάσισα να ανοίξω την δική μου δουλειά έχοντας στην κατοχή μου όλα αυτά που χρειάζεται ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο σε επίπεδο αντιπροσωπίας
    Έχοντας την εμπειρία έχοντας της άδειες και όλα τα χαρτιά διατηρώ την επιχείρηση μου εδώ και 17 χρόνια
    Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς αλλά εάν ψάξεις στο ιντερνέτ κάθε τηλεόραση συνδέετε με ένα καλώδιο το όποιο συνδέει την τηλεόραση με το laptop και με το κατάλληλο πρόγραμμα κάνεις αναβάθμιση προγραμματίζεις την επρομ μπαίνεις στο service menuκαι άλλα και πολλά άλλα τα οποία η αντιπροσωπία τα χρεώνει αρκετά
    Τα ηλεκτρονικά είναι σαν την ιατρική λαβύρινθος νομίζουμε ότι τα ξέρουμε ενώ δεν ξέρουμε τίποτα
    Αν και έχω στην κατοχή μου παρά πολλά σχεδία τα οποία νομίζω ότι βοηθούν μόνο για κάποιες τάσεις και τιμές εξαρτημάτων όταν αυτά έχουν σκάσει και δεν μπορείς να καταλάβεις τη ακριβώς ήταν εκεί
    Εγώ πλέον δουλεύω με το σύμπτωμα που μου λέει ο πελάτης ξέρω εάν είναι επισκευασιμη η συσκευή η όχι
    Διότι κρατώ και βλαβολογιο με όλες της μάρκες που να θυμάμαι τι είχε η κάθε περίπτωση
    Τα προγράμματα είναι διαφορετικά για κάθε μάρκα προγραμματισμού επρομ κτλ
    Σε δυο ίδιες περιπτώσεις άλλαξα όλη την πλακέτα του τροφοδοτικού και έστρωσε σίγουρα μπορεί να είναι και η main η οποία μερικές φορές επισκευάζετε
    Στείλε μου το email σου στείλω δυο σχέδια να δεις τι γράφουν για τον προγραμματισμό
    ξεχασα το updading γινετε αυτοματα απο τουσ σερβερ της καθε μαρκας
    Αλέξη σε ευχαριστώ τα παραπάνω τα γνωρίζω, και εγώ δουλεύω στο επίσημο sony,samsung,hitachi.
    το καλό με τις νέες tv και λοιπά είναι πως το software upgrade γίνεται με usb ή κάρτες και τα αρχεία τα έχουν στο site τους, το θέμα είναι με τα ποιο παλιά μοντέλα

Το avatar του χρήστη alex504
    Μέλος
    Όνομα
    ΑΛΕΞΙΟΣ
    Περιοχή
    ΔΑΦΝΗ-ΜΑΡΟΥΣΙ

Προεπιλογή

σου εχω στιλει με email καποια πραγματα εαν δεν τα πηρες πεσ μου να τα ξαναστιλω

Προεπιλογή

μετα από αρκετό ψαξιμο βρηκα την απόδειξη αγοράς. 1/11/2008 εαν λοιπόν ισχύουν τα 3 χρόναο εγγύηση τοτε είμαι μεσα στην εγγύηση. Οπότε αύριο θα τους πάρω ενα τηλεφωνο για να το επιβεβαιώσω. Γιατι η δική μου εντύπωση ήταν και είναι τα 2 χρόνια εγγύησης. Ενω υπάρχει άλλη τακτική οσον αφορά τα καμενα pixel για τον χρόνο εγγύησης και επίσης διαφορετική αντιμετώπιση υπάρχει στα μόνιτορ από ότι στις τηλεοράσεις
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harrist : 29-05-11 στις 12:20

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123

Παρόμοια Θέματα

1. PHILIPS TV ΔΕΝ ΑΝΑΒΕΙ
    από kostas m στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-11, 16:37
  2. KV-21LT1E.δεν αναβει και ειναι σε αναμονη.
    από georgees στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-12-10, 19:14
  3. TV Grundig δεν αναβει...
    από MadAss στο forum Τηλεόραση
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-07-10, 13:59

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι