Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 30

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Μέτρησα και αρχικά ήταν στο -24. Το κατέβασα και μετά από αρκετές ώρες (έχω μόνιμα μέσα ασύρματο θερμομετρο με μνημη) πήγε -20 . Τα παγάκια δεν ξεκολλάνε καθόλου εύκολα , πιο παλιά με το που έκανα την κίνηση δεξιά και πλάγιαζε η παγοθήκη έπεφταν όλα για πλάκα. Και το είχα με πολύ ψυξη από τότε, δεν τον είχα πειράξει ποτέ. Έχω την εντυπωση ότι έχει φθαρεί και έχει φύγει η αντικολλητική επίστρωση που έχει η παγοθήκη.
    Θα αγοράσω μια καινούρια ,την βρήκα στην αντιπροσωπεία 3 ευρώ κοστίζει, να δοκιμάσω .

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Προεπιλογή

Περιμένω τα αποτελέσματα!
    tapavakos.gr

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Τεχνικός ψυκτικός Εμφάνιση μηνυμάτων
    Περιμένω τα αποτελέσματα!
    Τελικά ανέβασα τη θερμοκρασία κατάψυξης από -24 σε -19 έως -20.5 . Τα παγάκια δεν πέφτουν ούτε με τη παλιά παγοθήκη ούτε με την νέα που πήρα. Εάν την κοπανησω αρκετά στο τέρμα δεξια άντε να πέσει 1 το πολυ πολύ. Ενώ παλιά μόνο που την γύρισα στο πλάι έφευγα σχεδόν όλα χωρίς καν κτυπήμα.
    Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

To Water level το έχεις σωστά ? (ανώτατο ύψος νερού στην παγοθήκη) γιατί αν είναι παραπάνω το νερό τότε δένουν αναμεταξύ τους όλα τα παγάκια .
    Και μια ερώτηση , στην παγοθήκη της φωτογραφίας και συγκεκριμένα στην λεκάνη στο βάθος της έχει κάτι τρύπες περσίδες , από εκεί περνάει τίποτα ? (π.χ. αέρας από ανεμιστήρα?)

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Το water level το έχω δοκιμάσει σε όλες τις καταστάσεις. Και νορμάλ εκεί που λέει το βέλος, και παραπάνω αλλά και λιγότερο. Τα αποτελέσματα ίδια.
    Όσο για τους αεραγωγούς και έχει στη πλάτη ακριβώς πίσω από την παγοθήκη αλλά όχι στο πάτο της λεκάνης. Δείτε και τη φωτό με βγαλμένη τη παγοθήκη.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Θα εξερευνούσα για ποιον λόγο βάλανε αυτόν τον αεραγωγό / υποθέτω κάτι περνάει από εκεί περιοδικά και ελεγχόμενα χρονικά έτσι ώστε πάντα να παραμένουν ξεκολλημένοι οι πάγοι για ανά πάσα χρονική ζήτηση ανεξαιρέτως της θερμοκρασίας .
    Όσο για τους αεραγωγούς και έχει στη πλάτη ακριβώς πίσω από την παγοθήκη αλλά όχι στο πάτο της λεκάνης.
    Στον πάτο συλλογής για παγάκια δεν θα είχε νόημα γιατί θα έλιωνε προφανώς τους πάγους / αντίθετα ο αεραγωγός φαίνεται να κατευθύνεται κάτω από την παγοθήκη και άρα το τέλειο σημείο για να ξεκολλήσει τους πάγους εντός παγοθήκης και από κάτω της παγοθήκης )
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 11-06-19 στις 08:11

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Δεν γνωρίζω τον τρόπο λειτουργίας των αεραγωγών , αυτό ίσως ξέρει να μας το πει κάποιος τεχνικός. Εγώ νόμιζα ότι η παγοθήκη είναι ειδική με αντικολλητική επίστρωση ,και όχι σαν τις παλιές που τις λυγιζαμε για να φύγουν οι πάγοι.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Πιστεύω πιθανά μέσα στον αεραγωγό να έχει κάποια αντίσταση
    http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...d=12&m=220&l=1
    Την αναφέρει αντίσταση "γυάλινη" απόψυξης (και δεν θυμίζει να είναι αντίσταση απόψυξης για την κατάψυξη ) και λέω μήπως η συγκεκριμένη αντίσταση υπάρχει για αυτόν τον λόγο για να προετοιμάζει τα παγάκια να είναι πάντα ξεκολλημένα .

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Ενδιαφέρον δεν το γνώριζα καθόλου αυτο. Να απευθυνθώ στο σέρβις λοιπόν καλύτερα? Να ρωτήσω κανένα σέρβις εκτός αντιπροσωπειας ? Έχετε κάποιον υπόψιν? Αυτή την αντίσταση δεν τη βλέπω φυσικά και ούτε φαντάζομαι που μπορεί να είναι.

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Υπόθεση έκανα για αντίσταση , καθώς ούτε γνωρίζω τι μοντέλο έχεις , πάντως το ότι έχει αεραγωγό μόνο τυχαίο δεν είναι.

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ψυγείο General Electric με πρόβλημα στη βαλβίδα νερού.
    από radiodj105 στο forum Υδραυλικά & Θέρμανση
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-05-19, 23:45

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δημιουργία θεμάτων: Όχι
  • Υποβολή μηνυμάτων: Όχι
  • Σύναψη αρχείων: Όχι
  • Επεξεργασία μηνυμάτων: Όχι
  •  
  • BB code: σε λειτουργία
  • Smilies: σε λειτουργία
  • [IMG]: σε λειτουργία