Περιμένω τα αποτελέσματα!
Περιμένω τα αποτελέσματα!
tapavakos.gr
Τελικά ανέβασα τη θερμοκρασία κατάψυξης από -24 σε -19 έως -20.5 . Τα παγάκια δεν πέφτουν ούτε με τη παλιά παγοθήκη ούτε με την νέα που πήρα. Εάν την κοπανησω αρκετά στο τέρμα δεξια άντε να πέσει 1 το πολυ πολύ. Ενώ παλιά μόνο που την γύρισα στο πλάι έφευγα σχεδόν όλα χωρίς καν κτυπήμα.
Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To Water level το έχεις σωστά ? (ανώτατο ύψος νερού στην παγοθήκη) γιατί αν είναι παραπάνω το νερό τότε δένουν αναμεταξύ τους όλα τα παγάκια .
Και μια ερώτηση , στην παγοθήκη της φωτογραφίας και συγκεκριμένα στην λεκάνη στο βάθος της έχει κάτι τρύπες περσίδες , από εκεί περνάει τίποτα ? (π.χ. αέρας από ανεμιστήρα?)
Το water level το έχω δοκιμάσει σε όλες τις καταστάσεις. Και νορμάλ εκεί που λέει το βέλος, και παραπάνω αλλά και λιγότερο. Τα αποτελέσματα ίδια.
Όσο για τους αεραγωγούς και έχει στη πλάτη ακριβώς πίσω από την παγοθήκη αλλά όχι στο πάτο της λεκάνης. Δείτε και τη φωτό με βγαλμένη τη παγοθήκη.
Θα εξερευνούσα για ποιον λόγο βάλανε αυτόν τον αεραγωγό / υποθέτω κάτι περνάει από εκεί περιοδικά και ελεγχόμενα χρονικά έτσι ώστε πάντα να παραμένουν ξεκολλημένοι οι πάγοι για ανά πάσα χρονική ζήτηση ανεξαιρέτως της θερμοκρασίας .
Στον πάτο συλλογής για παγάκια δεν θα είχε νόημα γιατί θα έλιωνε προφανώς τους πάγους / αντίθετα ο αεραγωγός φαίνεται να κατευθύνεται κάτω από την παγοθήκη και άρα το τέλειο σημείο για να ξεκολλήσει τους πάγους εντός παγοθήκης και από κάτω της παγοθήκης )Όσο για τους αεραγωγούς και έχει στη πλάτη ακριβώς πίσω από την παγοθήκη αλλά όχι στο πάτο της λεκάνης.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 11-06-19 στις 08:11
Δεν γνωρίζω τον τρόπο λειτουργίας των αεραγωγών , αυτό ίσως ξέρει να μας το πει κάποιος τεχνικός. Εγώ νόμιζα ότι η παγοθήκη είναι ειδική με αντικολλητική επίστρωση ,και όχι σαν τις παλιές που τις λυγιζαμε για να φύγουν οι πάγοι.
Πιστεύω πιθανά μέσα στον αεραγωγό να έχει κάποια αντίσταση
http://www.eaparts.gr/content.aspx?c...d=12&m=220&l=1
Την αναφέρει αντίσταση "γυάλινη" απόψυξης (και δεν θυμίζει να είναι αντίσταση απόψυξης για την κατάψυξη ) και λέω μήπως η συγκεκριμένη αντίσταση υπάρχει για αυτόν τον λόγο για να προετοιμάζει τα παγάκια να είναι πάντα ξεκολλημένα .
Ενδιαφέρον δεν το γνώριζα καθόλου αυτο. Να απευθυνθώ στο σέρβις λοιπόν καλύτερα? Να ρωτήσω κανένα σέρβις εκτός αντιπροσωπειας ? Έχετε κάποιον υπόψιν? Αυτή την αντίσταση δεν τη βλέπω φυσικά και ούτε φαντάζομαι που μπορεί να είναι.
Υπόθεση έκανα για αντίσταση , καθώς ούτε γνωρίζω τι μοντέλο έχεις , πάντως το ότι έχει αεραγωγό μόνο τυχαίο δεν είναι.
Η αντίσταση βρίσκεται κάτω Απο το στοιχείο και είναι για την αποψυξη.
tapavakos.gr