Ενδιαφέρον, θα τη δοκιμάσω.
Ενδιαφέρον, θα τη δοκιμάσω.
You only live twice.
Παιδιά καλησπέρα, άνοιξα σήμερα το λάπτοπ, αυτο που ήταν αναμενόμενο, οι βάσεις για τις βίδες του σιδερένιου μεντεσέ της οθόνης είναι σπασμένες και στις δύο πλευρές, μόνο μια βίδα από την αριστερή πλευρά είναι εντάξει. Εκτός από την κόλλα που θα την παραγγείλω, μια λύση όπως αναφέρθηκε παραπάνω είναι πέρασες βίδες. Εγώ έκανα τρύπες με το κολλητηρι στα σημεία οπου ήταν η πλαστική σπασμένη βάση της βίδας ώστε να περάσει βίδα και από πάνω το μεταλλικό κούμπωμα που εχει. Ωστόσο στην περίπτωση αυτή χρειάζομαι μακρύτερες βίδες που να πιάνουν σε αυτά τα κουμπωματα. Γνωρίζετε πού μπορώ να βρω τέτοια βιδακια; Και ανάλογα κουμπώματα; Επίσης όντως ο μεντεσες ανοιγοκλείνει πολύ δύσκολα και ειναι ένας από τους λόγους που καταπονούνται ιδιαίτερα τα συγκεκριμένα σημεία. Πώς χαλαρώνει ο μεντεσες; Με κλειδακι; Να βάλω λαδι;
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα.Η κόλλα αυτή που είναι στο σύνδεσμο δεν είναι η ίδια που χρησιμοποιώ.Εμένα είναι παχύρρευστη κίτρινη.Μπορεί αυτή που είναι στο σύνδεσμο να μη σου κάνει.Στο παρελθόν είχα πάρει μια παρόμοια που ήταν λευκή και δεν έκανε τίποτα.Καλύτερα είναι να ρωτήσεις γι αυτή σε κάποιο μαγαζί με σιδηρικά-χρώματα.
Η κόλλα που εχεις βαλει στο συνδεσμο ειναι παχυρευστη κιτρινη , ειναι η γνωστη μονταζοκολα της bison η χρηση της ειναι :<<ακρυλική μονταζόκολλα BISON Montage Kit για γενική χρήση, μέταλλο, γυαλί, ξύλο, ύφασμα, πέτρα, φελλό, καθρέφτη, πλακάκια, γύψινα στοιχεία, μάρμαρμο, πάνελ, μοριοσανίδα, κεραμικά, καουτσούκ, ταπετσαρία, χαρτί, PVC, πλαστικό, πορσελάνη είναι ιδανική για ισχυρή στερέωση / συγκόλληση σε εσωτερικούς τοίχους, κόλληση διαφορετικών υλικών, επισκευή, γέμισμα χαραμάδων, μεγάλες επιφάνειες, καλύπτει ρωγμές και εξομαλύνει ανομοιόμορφίες υλικών.>> και υπαρχει και σε αλλες μαρκες.
https://youtu.be/lso8b10hDzI
Ρίξε μια ματιά..
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
O τυπος λεει οτι δοκιμασε με κολλα δυο συστατικων αλλα επειδη ειναι σκληρη τελικα εσπαζε..
Η σιλικονη επειδη εχει ελαστικοτητα αντεχει και δεν σπαει ξανα.
Η αληθεια ειναι οτι εγω χρησιμοποιω την μεθοδο ξετρυπημα και περασμα μεγαλη βιδα το οποιο αντεχει αλλα το αποτελεσμα υστερει αισθητικα με το κεφαλι της βιδας να βγαινει απο πανω.
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε
manos_3 (19-10-18)
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια σας.
Τελικά πέρασα βιδες, τρεις σε κάθε πλευρά και παράλληλα έβαλα κόλλα στιγμής στην επαφή βίδας και μεντεσε.
Αισθητικά όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες δεν ειναι τόσο καλή λύση αλλά η οθόνη πλέον δεν πάει πουθενα, είναι σαν να είναι καινούργιο
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk