Σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή!
Κάτσε να δούμε και καμιά άλλη άποψη, γιατί δεν με εμπνεέει πολύ για αμορτισέρ. Και εγω για αυτο ασχολήθηκα, αλλά έχω την αίσθηση ότι χτυπάει μέσα , και όχι απο τα αμορτισερ.
Τα αμορτισέρ το φυλλάνε απλά στο πάνω κάτω , σωστά?
Οταν βάζω τα χέρια μέσα στον κάδο και πατάω, σχεδόν δεν πατιέται προς τα κάτω. Είναι σκληρά δηλαδή τα αμορτισέρ.
Επίσης όταν ξεκινάει να γυρνάει ο κάδος, τραβάει την ροπή και το βλέπω απο πάνω ότι "στραβώνει" και κάποιες φορές ακούγεται και ένα ελαφρύ χρτς οταν ξεκινάει.
Στέλνω και δυο φωτογραφιες απο τα αμορτισερ, αν και με το ματι δεν βλεπεις και πολλα πραγματα. Παντως εμφανισιακα δεν βλεπω κατι. Πολύ ελαφρως λαδωμενο ειναι το εμβολο οταν το πιανω με το χερι.
Υποψιν οτι αυτο το πλυντηριο αρχισε να κανει φασαρια εδω και 1 μιση χρονο που συνεβει το εξής.
Σε μία πλύση, μετακινήθηκε τόσο πολύ που έκλεισε την πόρτα του μπάνιου. (30 ποντους μπροστα δηλαδη) Για αυτό εξάλλου στην μια πλευρά φαίνεται βαθουλωμενο. Γιατι κοπαναγαν την πορτα και το πλυντηριο επανω στο επιπλο του μπανιου για να ανοιξουν να μπουνε μεσα.
Ακουστηκε εκωφαντικος θορυβος απο οτι μου λενε τοτε.
Δηλαδη σε μια πλυση συνεβει το κακο. εεε τον τελευταιο καιρο εχουν ανεβει και αλλο τα ντεσιμπελ.