Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση στο που βρίσκεται η t-conn. Είναι εύκολο να βρεθεί στην αγορά t-conn και main board και τι προσέξω.
Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση στο που βρίσκεται η t-conn. Είναι εύκολο να βρεθεί στην αγορά t-conn και main board και τι προσέξω.
Πρεπει να βρεις που ειναι η βλαβη πρωτα , αν αλλαζεις με τη σειρα πλακετες μεχρι να στρωσει την ξαναγοραζεις $$$ την ΤV
υπαρχει φιλε μου και μια πιθανοτητα αν δεν ειναι η tcon να εχουν θεμα οι λαμπες στα back light και οταν ζεσταθουν να φωτιζουν κανονικα καi θα σου ελεγα κοιταξε μην τυχον και δεν τροφοδοτουνται και σωστα απο το inverter π.χ. ελεγξε τους πυκνωτες στο inverter μηπως ειναι κανεις φουσκωμενος η ελατωματικος.
RADIO6146
Παιδια καλησπερα! εχω την ιδια τηλεοραση και μου ειχε παρουσιασει την ιδια ζημια! ειναι η καλωδιοταινιες απο το πανελ ! αυτες που ειναι στην ακρη , μια δεξια και μια αριστερα ! εγω την εφτιαξα με σφουγκαρακια επανω στις καλωδιοταινιεςmaxresdefault.jpg Επίσης οταν εχει ροη η εικονα θα πρεπει να σου κανει και είδωλο απο πισω σαν να αφηνει ιχνος στην δεξια πλευρα αν θυμαμαι καλα, αριστερα παιζει καλα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios dre : 17-11-16 στις 16:03
Papas00zas (22-11-16)