Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 27

Προεπιλογή

ναι μεν αλλα..ναι μεν ειναι παλιες αλλα τη δουλεια τη κανουν ανετα για καποιον που βλεπει ειδησεις κ μπρουσκο.

Απλα παροπλιστηκαν τεχνητα οταν ξαφνικα εφαρμοστηκε το 16/9 τα dvd κ οι ταινιες κ απο τις 21-24 ιντσες πηγαμε στις 32-40-50 Full HD κ 4Κ τις οποιες αναλυσεις αν δε κολλησεις τη μυτη σου στην οθονη δε τις χρειαζεσαι..

Ειναι γεγονος οτι οι crt δεν βγαζαν χοντρη βλαβη που να μην αξιζει να φτιαξεις.Τα υλικα σαν ποιοτητα εχω την εντυπωση οτι εχουν παρει την κατρακυλα τη τελευταια 15ετια με τη ραγδαια κινεζοεισβολη.

Απτη μια εχω σονυ 29αρα απτο 2000 κ δε λεει να χαλασει να παρω καμια LCD γιατι βαρεθηκα το μπαουλο κ απτην αλλη μια Samsung 40F6800 F hd με 3D smart δορυφορικο κλπ τζατζαλα χαλασε τροφοδοτικο στους 6 μηνες τρεμοπαιζε οταν εβαζες 3D κ η απαντηση του τεχνικου ας πουμε ηταν "ε τραβαει πιο πολυ ρευμα στο 3D".Δηλ δε το υπολογισαν σωστα στο R&D?Πισω αν τη πιασεις στο psu ζεματαει,εκει ο κορεατης αντι να βαλει καλυτερη ψυξη κ τρυπες,την αφησε να βασανιζεται για ναγορασεις αλλη σε 3-4 χρονια.

Επισκευαστηκε εντος εγγυησης κανενα παραπονο,απλα συγκρινετε τοτε κ τωρα.Η τηλεοραση αυτη κοστιζε οσο ενα μηνιατικο 700ε πριν 2 χρονια,κ το πολυ να βγαλει 10?

Μη πιασω τα ψυγεια..κατι ιζολα 40+ χρονων να μουγκριζουν ακομα..κ τα καινουρια μια χανουν φρεον μια θερμοστατης μια μοτερ..

Τελος αυτα κ οι crt θα μας θαψουν ολους

2. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον xifis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Papas00zas (13-10-16)

Το avatar του χρήστη apavlidis
    Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας Παυλίδης
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από xifis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι μεν αλλα..ναι μεν ειναι παλιες αλλα τη δουλεια τη κανουν ανετα για καποιον που βλεπει ειδησεις κ μπρουσκο.

Απλα παροπλιστηκαν τεχνητα οταν ξαφνικα εφαρμοστηκε το 16/9 τα dvd κ οι ταινιες κ απο τις 21-24 ιντσες πηγαμε στις 32-40-50 Full HD κ 4Κ τις οποιες αναλυσεις αν δε κολλησεις τη μυτη σου στην οθονη δε τις χρειαζεσαι..

Ειναι γεγονος οτι οι crt δεν βγαζαν χοντρη βλαβη που να μην αξιζει να φτιαξεις.Τα υλικα σαν ποιοτητα εχω την εντυπωση οτι εχουν παρει την κατρακυλα τη τελευταια 15ετια με τη ραγδαια κινεζοεισβολη.

Απτη μια εχω σονυ 29αρα απτο 2000 κ δε λεει να χαλασει να παρω καμια LCD γιατι βαρεθηκα το μπαουλο κ απτην αλλη μια Samsung 40F6800 F hd με 3D smart δορυφορικο κλπ τζατζαλα χαλασε τροφοδοτικο στους 6 μηνες τρεμοπαιζε οταν εβαζες 3D κ η απαντηση του τεχνικου ας πουμε ηταν "ε τραβαει πιο πολυ ρευμα στο 3D".Δηλ δε το υπολογισαν σωστα στο R&D?Πισω αν τη πιασεις στο psu ζεματαει,εκει ο κορεατης αντι να βαλει καλυτερη ψυξη κ τρυπες,την αφησε να βασανιζεται για ναγορασεις αλλη σε 3-4 χρονια.

Επισκευαστηκε εντος εγγυησης κανενα παραπονο,απλα συγκρινετε τοτε κ τωρα.Η τηλεοραση αυτη κοστιζε οσο ενα μηνιατικο 700ε πριν 2 χρονια,κ το πολυ να βγαλει 10?

Μη πιασω τα ψυγεια..κατι ιζολα 40+ χρονων να μουγκριζουν ακομα..κ τα καινουρια μια χανουν φρεον μια θερμοστατης μια μοτερ..

Τελος αυτα κ οι crt θα μας θαψουν ολους
    Θα συμφωνήσω με τον xifis. Τα παλιότερα μοντέλα γενικότερα, σε διάφορων ειδών συσκευές κλπ, κατασκευάζονταν για να αντέχουν. Και νομίζω ότι οι τεχνικοί εκείνων των εποχών το έχουν καταφέρει... Μιλάμε για αριθμό βλαβών της κάθε συσκευής.. Όντως υπάρχουν και τηλεοράσεις τόσων ετών οι οποίες, δεν έχουν "δει" τεχνικό ή μάλλον δεν τις έχει "δει" κάποιος τεχνικός λόγω ότι δεν έβγαλαν ακόμη καμμία βλάβη. Συγκρίνονται οι βαριές και παλιές Grundig Blaupunkt Philips ITT Telefunken National Hitachi σ' ότι αφορά τις βλάβες που βγάζουν σε σχέση με τις σημερινές; Δεν νομίζω. Βλέπω κάτι παλιές παμπάλαιες Grundig κατά καιρούς οι οποίες μπορεί να επισκευάζονται ίσως και για πρώτη φορά.. Αλλά ήταν απ' ότι ξέρω οι πιο ακριβές της αγοράς εκείνη την εποχή. Πλέον δεν αξίζει να πάρεις κάτι ακριβό για να σου κρατήσει... Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό σε πολλές περιπτώσεις σήμερα ισχύει. Δηλαδή ας πούμε αν πάρεις ξέρω γω ας πούμε μια SMART tv Samsung 700 και 800 ευρώ, σιγά μην την έχεις μετά από 30 και 35 χρόνια.. Ή θα την έχεις πετάξει επειδή θα την έχεις βαρεθεί ή θα έχει βγάλει βλάβες πολλές στα πρώτα 5 χρόνια. Οι Sony? αυτές από τότε που κυκλοφορούσαν οι crt μονίμως βλάβες και ανταλλακτικά είτε σε δυσπρόσιτες για τον πελάτη τιμές είτε ανύπαρκτα πολλές φορές. Εγώ προσωπικά τότε δεν έβαζα στο σπίτι μου Sony.. ούτε στερεοφωνικά ούτε βίντεο, ούτε τηλεοράσεις. Τίποτα.. Δεν άξιζαν και δεν αξίζουν. Ούτε πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο... Grundig και πάλι Grundig. (Made in W. Germany)

4. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον apavlidis για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Papas00zas (13-10-16)

Μέλος
    Όνομα
    γιωργος
    Περιοχή
    γλυφαδα

Προεπιλογή

Grundig,πλακα κανεις.τα μεγαλυτερα χτυκια.ρωτα κανενα τεχνικο της εποχης .για την εποχη που μιλας οποιος ειχε sony tv (japan) και national-panasonic (τα ιδια ηταν) ηταν ο καλυτερος.δεν συζηταω για grundig video εκει κι αν ηταν μαυρο χαλι.

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας Παυλίδης
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από georgis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Grundig,πλακα κανεις.τα μεγαλυτερα χτυκια.ρωτα κανενα τεχνικο της εποχης .για την εποχη που μιλας οποιος ειχε sony tv (japan) και national-panasonic (τα ιδια ηταν) ηταν ο καλυτερος.δεν συζηταω για grundig video εκει κι αν ηταν μαυρο χαλι.
    . Για την grundig θα διαφωνήσω γιατί δεν ήταν προβληματικά όλα τα μοντέλα είτε τηλεοράσεων είτε βίντεο.. επειδή είμαι από οικογένεια που πουλούσε και επισκέυαζε τηλεοράσεις ξέρω ότι οι Sony ήταν οι χειρότερες... ειδικά μετά το 1996-97. Όσο για τα βίντεο της grundig... έχουμε ακόμη το vs 200 vhs , το οποίο είναι σε λειτουργία.

Το avatar του χρήστη Papas00zas
    Μέλος
    Όνομα
    Δημήτρης
    Περιοχή
    Καστοριά

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από apavlidis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Θα συμφωνήσω με τον xifis. Τα παλιότερα μοντέλα γενικότερα, σε διάφορων ειδών συσκευές κλπ, κατασκευάζονταν για να αντέχουν. Και νομίζω ότι οι τεχνικοί εκείνων των εποχών το έχουν καταφέρει... Μιλάμε για αριθμό βλαβών της κάθε συσκευής.. Όντως υπάρχουν και τηλεοράσεις τόσων ετών οι οποίες, δεν έχουν "δει" τεχνικό ή μάλλον δεν τις έχει "δει" κάποιος τεχνικός λόγω ότι δεν έβγαλαν ακόμη καμμία βλάβη. Συγκρίνονται οι βαριές και παλιές Grundig Blaupunkt Philips ITT Telefunken National Hitachi σ' ότι αφορά τις βλάβες που βγάζουν σε σχέση με τις σημερινές; Δεν νομίζω. Βλέπω κάτι παλιές παμπάλαιες Grundig κατά καιρούς οι οποίες μπορεί να επισκευάζονται ίσως και για πρώτη φορά.. Αλλά ήταν απ' ότι ξέρω οι πιο ακριβές της αγοράς εκείνη την εποχή. Πλέον δεν αξίζει να πάρεις κάτι ακριβό για να σου κρατήσει... Είτε μας αρέσει είτε όχι, αυτό σε πολλές περιπτώσεις σήμερα ισχύει. Δηλαδή ας πούμε αν πάρεις ξέρω γω ας πούμε μια SMART tv Samsung 700 και 800 ευρώ, σιγά μην την έχεις μετά από 30 και 35 χρόνια.. Ή θα την έχεις πετάξει επειδή θα την έχεις βαρεθεί ή θα έχει βγάλει βλάβες πολλές στα πρώτα 5 χρόνια. Οι Sony? αυτές από τότε που κυκλοφορούσαν οι crt μονίμως βλάβες και ανταλλακτικά είτε σε δυσπρόσιτες για τον πελάτη τιμές είτε ανύπαρκτα πολλές φορές. Εγώ προσωπικά τότε δεν έβαζα στο σπίτι μου Sony.. ούτε στερεοφωνικά ούτε βίντεο, ούτε τηλεοράσεις. Τίποτα.. Δεν άξιζαν και δεν αξίζουν. Ούτε πρόκειται να κάνω κάτι τέτοιο... Grundig και πάλι Grundig. (Made in W. Germany)
    Ναι...μονο που το 2003 την πήρε η beko και την εκανε σαν τα μουτρα της(ενίοτε καποια μονελα εχουν σασι vestel)....Όσο για τη sony καλη εταιρια με σκ@τ@ υποστήριξη(παθών και μαθών προ 15ετίας).Οι Ευρωπαιοι κατασκευαστές εχασαν τη μαχη διότι-οριμενοι τουλαχιστον αν οχι οι περισσότεροι-αρνηθηκαν να συμβιβαστουν με τις επερχόμενες τεχνολογίες.
    Όσο για τα άλλα που λες μαλλον πλέον ειναι σκόπιμα σαβουροκατασκευες για να χαλανε η πολύ απλά βγάζουν οτιδήποτε στα 2 χρονια για να αχηστεψουν αυτό που έχεις(υπάρχουν και οι προγραμματισμένες βλάβες). ΟΚ και οι crt εχουν ιδιοτροπίες αλλα πλέον στα τευταια μοντελα εβλεπες 1-2 ολοκληρωμενα για τις λειτουργιες.(αλλά αντε να βρεις ανταλλακτικά σε κάποιες περιπτώσεις) Οι plasma που τις αντικατεστησαν ειχαν ενα κοινο-το φωσφορο στο τζαμι. ΔΗΘΕΝ για μεγαλη καταναλωση πηγαν κι αυτές(και λεω δηθεν γιατι ενω ετσι ειναι μας τα επεβαλαν οι αμερικ(λ)ανοί με τις ψευτο-οικωλογικες οργανωσεις). Πλεον ομως παρινεις τηλεοραση κορνιζα-και αυτο με δυασρεστει περισσοτερο-που με ενα αψού ειναι ικανη να σπασει-μια καλυτερη προστασια η εστω θωρακιση του πανελ θα ηταν χρήσιμη νομιζω. Αλλα 700-800 ευρω για μια τηλεόραση μου φαινονται πάρα πολλά.
    Ασε που δεν υπάρχει και εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες τουλαχιστον Ελλαδα-πολυ δύσκολο.
    @xifis τηλεορασεις crt 16/9 νομιζω υπάρχουν αλλα δεν θυμαμαι ποια μοντελα.Απο την αλλη υπήρχαν και οι οπίσθιας προβολής-δεν ξερω αν βγαινουν ακομη.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Papas00zas : 13-10-16 στις 17:05
    Όχι άλλους μΕ....PICάραμε!!!!
    (2012)ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ (2018 )Εκτός αν έχεις μέσον κάπου ή οικογενειακή επειχείρηση και έχει φροντίσει άλλος για τα λεφτά
    VESTEL σασί;;;; Πάρε το σφυρί !!!!

Το avatar του χρήστη Karny
    Μέλος
    Όνομα
    Γιώργος
    Περιοχή
    Λάρισα

Προεπιλογή

Δε συμφωνω για τη sony παιδες..πριν από 11 χρόνια όταν πήρα τα πρώτα μου λεφτά είπα να τα πάρω όλα sony.
    Ηχοσυστημα mhc rg-590s,320W rms..σκυλί μαύρο παίζει κάθε μέρα,δεν είμαι από αυτούς που τα έχουν διακοσμητικά..TV KV-29SE10 αθάνατη,άλλαξα ένα τηλεκοντρολ γιατί το παλιό έλιωσε!Ασύρματα ακουστικά δουλεύουν κανονικά, walkman με κασέττα δουλεύει και αυτό,ηχειάκια φορητά, dvd sony και αυτό, ps2..όλα αυτά ακόμα δουλεύουν και δε βλέπω να παραδίδουν πνεύμα.Και για να λέμε την αλήθεια πριν 10-15 χρόνια με 400 έπαιρνες μια crt που θα σου εβγαζε 20-30 χρόνια και σήμερα με τα ίδια χρήματα η σουπερ ντουπερ fhd-3d-smart ζήτημα να βγάλει 5-6 απροβλημάτιστα.δε συγκρίνω τεχνολογίες,αντοχή και αξιοπιστία συγκρίνω..

9. Ένα μέλος ευχαρίστησε τον Karny για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

Papas00zas (15-10-16)

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας Παυλίδης
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Μπορεί να έχει όντως ορισμένα είδη η Sony που να μην είναι τόσο σκάρτα. Εγώ μιλάω για τη δική μου εμπειρία. Και εγώ έκανα το λάθος (για μένα) να αγοράσω τηλεοράσεις Sony. Η μια από τις δύο που έχουμε δεν λειτουργεί . Η x15827fv17-f.jpegsony kv27fv17 . μονίμως με πρόβλημα δεν ανοίγει.. η μόλις πάει να ανοίξει σβήνει ξανά... φυσικά δεν ασχολούμαι ξανά με τη συγκεκριμένη διότι δεν οφελεί. Και έχω και την KV-X2151A

την οποία μάλλον μας την είχαν κάνει δώρο το 1992 περίπου και λειτουργεί ακόμη πάρα πολύ καλά.. Η μοναδική Sony. Μιλάω σε σύκριση με πολλές άλλες και ειδικά εκείνες των 14 και ιντσών που μονίμως δεν άνοιγαν.. Και στερεοφωνικά Sony που είχαμε δύο, στον πρώτο χρόνο το ένα έκαψε κεφαλη cd και το άλλο μετά από κανα δυο χρόνια έκαψε το μοτερ περιστροφής του cd.. Και φυσικά δεν συζητάμε για επισκευή γιατί αυτή ούτε τότε συνέφερε (2001) ούτε σήμερα

Μέλος
    Όνομα
    Ανδρέας Παυλίδης
    Περιοχή
    Καβάλα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από Papas00zas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ναι...μονο που το 2003 την πήρε η beko και την εκανε σαν τα μουτρα της(ενίοτε καποια μονελα εχουν σασι vestel)....Όσο για τη sony καλη εταιρια με σκ@τ@ υποστήριξη(παθών και μαθών προ 15ετίας).Οι Ευρωπαιοι κατασκευαστές εχασαν τη μαχη διότι-οριμενοι τουλαχιστον αν οχι οι περισσότεροι-αρνηθηκαν να συμβιβαστουν με τις επερχόμενες τεχνολογίες.
    Όσο για τα άλλα που λες μαλλον πλέον ειναι σκόπιμα σαβουροκατασκευες για να χαλανε η πολύ απλά βγάζουν οτιδήποτε στα 2 χρονια για να αχηστεψουν αυτό που έχεις(υπάρχουν και οι προγραμματισμένες βλάβες). ΟΚ και οι crt εχουν ιδιοτροπίες αλλα πλέον στα τευταια μοντελα εβλεπες 1-2 ολοκληρωμενα για τις λειτουργιες.(αλλά αντε να βρεις ανταλλακτικά σε κάποιες περιπτώσεις) Οι plasma που τις αντικατεστησαν ειχαν ενα κοινο-το φωσφορο στο τζαμι. ΔΗΘΕΝ για μεγαλη καταναλωση πηγαν κι αυτές(και λεω δηθεν γιατι ενω ετσι ειναι μας τα επεβαλαν οι αμερικ(λ)ανοί με τις ψευτο-οικωλογικες οργανωσεις). Πλεον ομως παρινεις τηλεοραση κορνιζα-και αυτο με δυασρεστει περισσοτερο-που με ενα αψού ειναι ικανη να σπασει-μια καλυτερη προστασια η εστω θωρακιση του πανελ θα ηταν χρήσιμη νομιζω. Αλλα 700-800 ευρω για μια τηλεόραση μου φαινονται πάρα πολλά.
    Ασε που δεν υπάρχει και εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες τουλαχιστον Ελλαδα-πολυ δύσκολο.
    @xifis τηλεορασεις crt 16/9 νομιζω υπάρχουν αλλα δεν θυμαμαι ποια μοντελα.Απο την αλλη υπήρχαν και οι οπίσθιας προβολής-δεν ξερω αν βγαινουν ακομη.
    Δεν ξέρω τι κάνει η Grundig.. Οι τελευταίες grundig που είχαμε δει εννοώ γερμανικές ήταν γύρω στο 1997-98. Είχαμε παραγγείλει απευθείας από την αντιπροσωπεία της Grundig , το μοντέλο M95-411 37 ιντσών για κάποιον που είχε καφετέρια τότε. Και φυσικά από τόσο μεγάλες τηλεοράσεις σε ιντσες, ήταν το μοναδικό διαθέσιμο εκείνη την περίοδο, από την grundig.

Προεπιλογή

@papasoozas ναι οι 16/9 βγηκαν στην εκπνοη τα τελευταια 3-4 χρονια των crt πχ matchline sony vega αλλα δεν ελυσαν καποιο κενο μαλλον προετοιμαζαν το εδαφος για τις LCD.

Το μαυρο των plasma δεν πιανεται ουτε κ σημερα ακομα κ απο ακριβες lcd -δε ξερω οι OLED τι κανουν σαυτο δε τοχω ψαξει- κ τι περιεργο ειναι ιδια τεχνολογια με τις crt.Δες ταινια σε φτηνη lcd πχ στα σκοταδια.Μολις σβησει το φως στα μαυρα πλανα η χωρις σημα γινεται πορτατιφ αν δεν εχει dimming το πανελ

Απλα δημιουργηαν το κενο.Σου πουλησαν 50αρι πανελ για να το βλεπεις απο τα 2μιση μετρα γιατι αν πας πιο μακρυα δε βλεπεις FullHD αναλυση σου φτανει κ το 480p σου καπελωσαν την οικολογια που παλι κερδος εχουν απο κει -οπου βλεπετε ανακυκλωση ειτε συσκευες ειτε αμαξια ειναι διαλυτηρια απο πισω που τα κανουν ανταλλακτικα κ παει ο αδαης το σαραβαλακι του για κοψιμο κ στην ουσια τους χαριζει χρημα.Μεχρι κ τη βενζινη μαζευουν.-

Τεσπα υπηρχε τεχνολογια που τη μαστορευες κ δουλευε,σημερα 2 πλακετες κ ενα πανελ ειναι,δεν εχεις περιθωρια την πετας κ τελειωνεις.

Μέλος
    Όνομα
    Peter
    Περιοχή
    attica

Προεπιλογή

Η συνωμοσία του λαμπτήρα

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/09/blog-post_1284.html

14. 2 μέλη ευχαρίστησαν τον glamor για αυτό το χρήσιμο μήνυμα:

klik (16-10-16), mikemtb73 (15-10-16)

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτηΠρώτη 123 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές