στον 1000μf 6.3v μπορεις να βαλεις με περισοτερα volt στον .68μf 275ac μπορεις να βαλεις .68μf 630dc
στον 1000μf 6.3v μπορεις να βαλεις με περισοτερα volt στον .68μf 275ac μπορεις να βαλεις .68μf 630dc
Το έψαξες "γερά" βλέπω
http://www.skroutz.gr/c/1588/pyknwte...00%CE%BCf+6.3v
Μάλλον εννοεί τον 0,68 στα 275 ac..
ΣΚΛΗΚΟΣ (23-05-16)
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα να έχετε.
Εχω και εγώ το συγκεκριμένο ψυγείο CNesf 5013 και έχω δύο προβλήματα...μάλλον. Το πρώτο είναι ότι αναβοσβήνει το ψυγείο κάθε 5 δευτερόλεπτα. Και το μοτέρ και το φως. Εψαξα λίγο το forum και είδα και ένα παλαιότερο θέμα http://www.howtofixit.gr/forum/showthread.php?t=65873 . Αλλά βλέπω το ίδιο θέμα ξανά σε αυτό το thread. Διάβασα όλα όσα λέτε για τους πυκνωτές και θα δοκιμάσω να το κάνω καθώς κάλεσα το service στη Θεσσαλονίκη , ήρθε σπίτι , άνοιξε τη πόρτα του ψυγείου για 10 δευτερα και αποφάνθηκε...πλακέτα με κόστος άνω των 200 ευρώ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ιδέα πως το κάνω...αλλά θα βρω την άκρη.
Το δευτερο πρόβλημα που βλέπω είναι ότι κλείνω τον θερμοστάτη της συντήρησης και όντως το πράσινο φωτάκι αλλάζει θέση και στο τέλος κλείνει. Εχω όμως της ψύξης και αυτό στο 0 και η ψύξη δουλέυει στο -21 και δεν πάει στο 0. .
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το Μ μέσα στο πλαίσιο είναι το σήμα του κατασκευαστή (εν προκειμένω Matsushita, ήτοι Panasonic). Εσύ θα πάρεις ένα πυκνωτή 680nF 275VAC κλάσης Χ2 (είναι πανεύκολο να βρεθεί). Μην βάλεις σε καμία περίπτωση 680nF στα 630VDC.
Άλλαξα πυκνωτές 1000μf στα 16v κ ένα 680nf στα 400v το ψυγείο δουλεύει χωρίς διακοπές με ισχύ γύρω στα 160w . Στο ξεκίνημα δουλεύει ο ένας συμπιεστής , μήπως ξεκινάει κ ο δεύτερος μαζί σε κάποιο καθορισμένο σημείο που πρέπει να αυξηθεί κ άλλο η ψυξη;ή δουλεύουν εν αλλάξ οι συμπιεστές;
ezizu (24-05-16)
Δεν είχε το μαγαζί στα 275ν κ μου έδωσε στα 400v . Οκ Φίλιππε θα ψάξω για τον σωστό κ θα τον αντικαταστήσω , κάτι παραπάνω ξέρεις . Η παρατήρηση σχετικά με τους συμπιεστές στο 17 ποστ ειναι φυσιολογικό;
Ναι, μόνο που τα 275V είναι AC ενώ τα 400V που σου έδωσε είναι DC!