Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 15 από 15

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης K.
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Λοιπόν παιδιά,
    Σας παίδεψα αρκετά και σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τη βοήθεια. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι τα ρουλεμάν γιατί πότε βρίσκει σε ενα σημείο και πότε βρίσκει σε κάποιο άλλο. Αρα η τελική μου ερώτηση είναι:
    Παίρνουν άλλαγμα τα ρουλεμάν ή δεν αξίζει απο πλευράς μαστορικών (αν υπάρχουν ακόμα ρουλεμάν γι'αυτό το μοντέλο);
    Συγνώμη και πάλι, όπως βλέπετε δεν είμαι και πολύ σχετικός με το αντικείμενο...

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Δεν έχω δει από κοντά αυτό το μοντέλο για το πως έχει περασμένα τα ρουλεμάν (φιξ με τον κάδο?) ή καπάκι που μπορεί να λυθεί και να αντικατασταθεί όπως το παρακάτω.
    http://www.espares.co.uk/product/es1...ModelId=962605

Ή αν μπορούν ήδη στο δικό σου καπάκι να αλλαχτούν μόνο τα ρουλεμάν και η τσιμούχα (δυστυχώς η ανάλυση της φωτογραφίας δεν με αφήνει να το καταλάβω). Αν υπάρχει η δυνατότητα να αλλαχτούν μόνο τα ρουλεμάν τότε μόνο συμφέρει.

Δες μόνο (για να θυμηθώ ) αυτό το καπάκι πιάνεται με πιρτσίνια σε κατά επέκταση μπάρες σιδερένιες σαν πλάκες που αγκαλιάζουν το στρόγγυλο του βαρελιού του κάδου?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 14-01-15 στις 10:02

Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης K.
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλέ μου φίλε,
    Επειδή δεν κατέχω και πολλά στο αντικείμενο, βρήκα το service manual. Αν θες να του ρίξεις μια ματιά, το κατεβάζεις απο εδω και μου λες:
    http://ppl.ug/W6_8eNA-0_c/

Ευχαριστώ και πάλι

Μέλος
    Όνομα
    Πέτρος
    Περιοχή
    Έβρος

Προεπιλογή

Μάλιστα .. είναι δύσκολο για έναν "κοινό θνητό" να το "τακτοποιήσει" . Ότι άλλη μάρκα ήθελες ευχαρίστως αλλά η Candy ανέκαθεν ήταν πάντα για δέσιμο στις κατασκευές της. (όπου το πολύ απλό δεν υπήρχε λόγος να "πολεμάει" να το κάνει δύσκολο) γιαυτό και καταριέμαι τα μοντέλα αυτά και ανάθεμα που βρίσκονται και στον τόπο μας .

(προκαταβολικά στο λέω ότι αυτό που έγραψες στην αρχή για ένα "φστττ" σαν θόρυβο δεν προδίδει ότι μπορεί να είναι τα ρουλεμάν , γιατί στα ρουλεμάν ο θόρυβος συνήθως είναι άσχημος και "πριονωτός " σαν να "τρέχουν" μπίλιες μέσα ) . Τέλος πάντων υποθέτουμε ότι όντως πάσχει από ρουλεμάν . (ή δες τουλάχιστον αν είναι στο μοτέρ το πρόβλημα βγάζοντας τον ιμάντα)

Από το manual που έδωσες μας ενδιαφέρει η σελίδα C2 (που είναι όλα τα μέρη του κάδου κτλ)
    Η Παράξενη Candy έφτιαξε πρώτα έναν "προκάδο με το καπάκι του" (βλέπε στην σελίδα C2 στα νούμερα 203 και 201 )

Αντί να τοποθετήσει τα ρουλεμάν (φιξ ) στον κάδο του 203 . έφτιαξε ένα εξωτερικό "θεμελίωμα" με εξωτερικά καπάκια και σιδερένια "νεύρα" (βλέπε 200 και 204 ) και στο 204 τοποθέτησε τα ρουλεμάν . και την τσιμούχα (η τσιμούχα μάλλον πρέπει να είναι το 508
    http://www.espares.co.uk/search/mo96...s/candy/c455xt

Λογικά πρέπει να βγει το καπάκι του 204 από το άλλο καπάκι με τα μεταλλικά "νεύρα μπάρες" του 200 (8 βίδες βγάζεις ) + ότι ακουμπάει πάνω στο καπάκι 204 (καλώδια / σένσορες κτλ) και προσπαθείς να το βγάλεις ) . Εννοείται θα πρέπει να έχεις βγάλει την τροχαλία πρώτα και να αφήσεις την βίδα μόνο επάνω για να μπορείς να το χτυπήσεις με κάποιο ξύλο και από πάνω με το σφυρί για να ξεκολλήσει το περιστρεφόμενο τύμπανο του κάδου και ο άξονας .

Αφού αλλάξεις τα ρουλεμάν / τσιμούχα + γράσο / γρασσάρισμα γενικά κτλ το ξανατοποθετείς και βιδώνεις επάνω την τροχαλία . και τέλος βιδώνεις και τις 8 βίδες (για το καπάκι 204 ) και τελείωσες .

Δεν θυμάμαι αν χρειαζόταν να βγει όλος ο κάδος έξω επειδή το καπάκι της συσκευής (εξωτερικό κάλυμμα καπάκι στο πίσω μέρος ) είναι στενό και δεν σε αφήνει να κάνεις αυτήν την δουλειά ! αν χρειάζεται να βγει όλος ο κάδος έξω την πάτησες!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κυριακίδης : 14-01-15 στις 17:28

Μέλος
    Όνομα
    Ηλίας
    Περιοχή
    Κρήτη

Προεπιλογή

Λοιπον κι εγω ετσι νομιζα στο χωριο εχω το candy smart ctf 1005 εκανε θορυβο σα ρουλεμαν αλλα ηταν ξεσφιγμενη η τροχαλια

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Candy] CANDY EVO W4853D-S
    από akis63 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-06-23, 18:32
  2. [Candy] Πρόβλημα με πλυντήριο CANDY
    από beris90 στο forum Πλυντήριο
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-11-14, 12:46
  3. [Candy] Candy cn 55 at
    από sobrastn στο forum Πλυντήριο