Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 16 από 16
    Το avatar του χρήστη manolo
    Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Στάθη θα κοιτάξω μήπως έχω ανταλλακτικό από αυτό το μοντέλο που μου έχει μείνει περισσευούμενο και θα σου πω αύριο με μήνυμα αν όντως υπάρχει και αν ακόμα το θέλεις να κανονίσουμε.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στάθη θα κοιτάξω μήπως έχω ανταλλακτικό από αυτό το μοντέλο που μου έχει μείνει περισσευούμενο και θα σου πω αύριο με μήνυμα αν όντως υπάρχει και αν ακόμα το θέλεις να κανονίσουμε.
    Καλημέρα και απο εμενα, βλεπω οτι το θεμα εχει καποιο καιρο να ενημερωθεί, αλλα ελπίζω να το δει καποιος και να με βοηθησει. Εχω και εγω το εν λογο ταμπλετ που εχει σπασει το digitizer η οθονη δουλευει κανονικα αλλα το touch δεν ανταποκρίνεται καθολου. Σκεφτομουν να παρω ενα digitizer απο ebay η aliexpress η δεν ξερω να εχει καποιος κατι αλλο να μου προτεινει, απλα μετα αναρωτιεμαι πόσο εύκολο είναι να την αντικαταστήσω μόνος μου? Εχω δεί οτι έχει κάτι βιδούλες κάτω απο το αφαιρούμενο καπάκι για την SD απο εκει ξεκιναω το ξεβίδωμα να φανταστω ?

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Η αντικατάσταση είναι σχετικά εύκολη, απλά θέλει αρκετή προσοχή να μην πειραχτεί η LCD οθόνη. Θα ξεβιδώσεις τη κύρια πλακέτα και θα ξεκουμπώσεις όλα τα flex Cables που κουμπώνουν σ' αυτήν. Εννοείται ότι θα χρειαστείς ένα πιστόλι θερμού αέρα για να μαλακώσεις λίγο τη κόλλα περιμετρικά του digitizer και εννοείται ότι βγάζοντας το, το πιθανότερο είναι να σπάσει αν και δεν σε πειράζει αφού λες ότι είναι ούτως ή άλλως μη λειτουργικό.

Νέο Μέλος
    Όνομα
    Γιάννης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα από manolo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η αντικατάσταση είναι σχετικά εύκολη, απλά θέλει αρκετή προσοχή να μην πειραχτεί η LCD οθόνη. Θα ξεβιδώσεις τη κύρια πλακέτα και θα ξεκουμπώσεις όλα τα flex Cables που κουμπώνουν σ' αυτήν. Εννοείται ότι θα χρειαστείς ένα πιστόλι θερμού αέρα για να μαλακώσεις λίγο τη κόλλα περιμετρικά του digitizer και εννοείται ότι βγάζοντας το, το πιθανότερο είναι να σπάσει αν και δεν σε πειράζει αφού λες ότι είναι ούτως ή άλλως μη λειτουργικό.
    Παίζει κανένα βιντεάκι για να μην κάνω καμία βλακεία ? Οταν λες πιστόλι θερμού αέρα, φαντάζομαι ενα οικιακό πιστολάκι κάνει ε ? Προφανώς και δεν με απασχολεί αν θα σπάσει το digitizer αν δεις τη φωτογραφια θα το καταλαβεις αλλωστε!

Εσυ απο πιο site ειχες παραγγειλει ? Γενικά ξέρουμε κάποιο αξιόπιστο ?
    Συνημένες Εικόνες Συνημένες Εικόνες

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Είχα παραγγείλει από E-bay. Βιντεάκι - αν και έχω κάποιο καιρό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο μοντέλο - τσέκαρε μήπως βρεις στο youtube.

Μέλος
    Όνομα
    Μανόλης
    Περιοχή
    Αθήνα

Προεπιλογή

Καλύτερα αν είχες θερμοπίστολο αλλά αν δεν έχεις, στην ανάγκη χρησιμοποίησε το πιστολάκι των μαλλιών..

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτηΠρώτη 12

Παρόμοια Θέματα

1. [Σταθερός Η/Υ] Σπασμένο πιν επεξεργαστή
    από passer07 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-11-14, 14:59
  2. [Tablet] Intenso TAB 714 Digitizer
    από toni31 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-14, 20:06
  3. [Φορητός Η/Υ] acer 5542g σπασμένο pin
    από billy91 στο forum Υπολογιστές & Περιφερειακά