Στάθη θα κοιτάξω μήπως έχω ανταλλακτικό από αυτό το μοντέλο που μου έχει μείνει περισσευούμενο και θα σου πω αύριο με μήνυμα αν όντως υπάρχει και αν ακόμα το θέλεις να κανονίσουμε.
Στάθη θα κοιτάξω μήπως έχω ανταλλακτικό από αυτό το μοντέλο που μου έχει μείνει περισσευούμενο και θα σου πω αύριο με μήνυμα αν όντως υπάρχει και αν ακόμα το θέλεις να κανονίσουμε.
Καλημέρα και απο εμενα, βλεπω οτι το θεμα εχει καποιο καιρο να ενημερωθεί, αλλα ελπίζω να το δει καποιος και να με βοηθησει. Εχω και εγω το εν λογο ταμπλετ που εχει σπασει το digitizer η οθονη δουλευει κανονικα αλλα το touch δεν ανταποκρίνεται καθολου. Σκεφτομουν να παρω ενα digitizer απο ebay η aliexpress η δεν ξερω να εχει καποιος κατι αλλο να μου προτεινει, απλα μετα αναρωτιεμαι πόσο εύκολο είναι να την αντικαταστήσω μόνος μου? Εχω δεί οτι έχει κάτι βιδούλες κάτω απο το αφαιρούμενο καπάκι για την SD απο εκει ξεκιναω το ξεβίδωμα να φανταστω ?
Η αντικατάσταση είναι σχετικά εύκολη, απλά θέλει αρκετή προσοχή να μην πειραχτεί η LCD οθόνη. Θα ξεβιδώσεις τη κύρια πλακέτα και θα ξεκουμπώσεις όλα τα flex Cables που κουμπώνουν σ' αυτήν. Εννοείται ότι θα χρειαστείς ένα πιστόλι θερμού αέρα για να μαλακώσεις λίγο τη κόλλα περιμετρικά του digitizer και εννοείται ότι βγάζοντας το, το πιθανότερο είναι να σπάσει αν και δεν σε πειράζει αφού λες ότι είναι ούτως ή άλλως μη λειτουργικό.
Παίζει κανένα βιντεάκι για να μην κάνω καμία βλακεία ? Οταν λες πιστόλι θερμού αέρα, φαντάζομαι ενα οικιακό πιστολάκι κάνει ε ? Προφανώς και δεν με απασχολεί αν θα σπάσει το digitizer αν δεις τη φωτογραφια θα το καταλαβεις αλλωστε!
Εσυ απο πιο site ειχες παραγγειλει ? Γενικά ξέρουμε κάποιο αξιόπιστο ?
Είχα παραγγείλει από E-bay. Βιντεάκι - αν και έχω κάποιο καιρό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο μοντέλο - τσέκαρε μήπως βρεις στο youtube.
Καλύτερα αν είχες θερμοπίστολο αλλά αν δεν έχεις, στην ανάγκη χρησιμοποίησε το πιστολάκι των μαλλιών..